What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

עוד קצת בקשר לזרעים

isranabis

Active member
Veteran
לפעמים יש חיפוש של הבילוש בשדה התעופה ובחיפוש שכזה זרעים מפוזרים בתיק או בכיס כמעט בטוח נתפשים לעומת זרעים שנתפרו למכפלת של בגד עבה,וגם כאן אפשר ליפול אם לא תופרים עם חוט בצבע הנכון,עבודה עם קצת מחשבה ותכנון מראש תמיד עוברת בתנאי שאין עליך מידע ,דרך אגב כל הקומבינות שמוכרים באמסטרדם בשביל הברחות עם הקצף גילוח המפורסם עדיין עובד יופי בתיק כלי רחצה עם שמפו שכאילו נשפך

tba - אני העברתי פעם אחת בכיס
לא בודקים לך את הכיסים
רק מבקשים שתוציא הכל מהכיסים
מה שחשוב במעברים כאלה זה
1.לדאוג שאין עליך שום מתכת כדי שלא תצפצץ בשום צורה
2.לודא שאין לך חפצים אחרים שעלולים לייצור בעיות כמו דברים בצורה של נשק או כל דבר אחר
3.החיפוש של הבילוש בטיסות חזרה הן לרוב בעקבות ריח,הם מעבירים כלבים על המזוודות ששלחת במטוס ואם יש ריח על אחד מהם,הם יעצרו אותם ויבצעו חיפוש בתיק ואולי גם עליך
לי זה קרה בגלל שחזרתי עם שני מקטרות שלא הצלחתי לנקות אותם לגמרי
והכלבים קלטו את הריח
לגבי זרעים בלבד אין לי ספק שבילוש לא יעצור אותך בשביל זה
חשוב שלא תספר לאף אחד על הזרעים
אבל אני אישית הייתי מפחד יותר שהזרעים ימחצו בטיול במצב שאתה מתאר
לא סימפטי בכלל
או שהייתי שם בכיס או שם בפה עטוף טוב
יש גם שיטה טובה נוספת
יש כאלה תיקי גב של מטיילים עם מסגרת מתכת תומכת
בד"כ המסגרת בנויה עם שני מתכות קצרות שמתחברות לשתי מתכות ארוכות
אם אתה מוציא את הברגים מצד אחד אתה יכול להשחיל פנימה מה שתרצה ואז תסגור את הבורג חזרה
ככה חברים שלי העבירו איזה חצי שק של חום מהולנד
זה היה מזמן אבל נראה לי עדיין אפשרי,במיוחד עם זרעים
משהו בלי ריח
בכיס מילא
בתיק היה מלחיץ אותי שהם יהרסו או יאבדו ואז חבל על הכסף

isranabis

Active member
Veteran
עכשיו אחרי שהזמנתי כבר מאטיטיוד קראתי את מה שאנג'ל כתב אז אם אפשר קצת פרטים,הזמנתי חבילה של ראר דאנקנס מונשיין משהו שנקרא דוק או גי שזה פייס אוף אוגי על ראר דאנקנס אמור להיות משהו מיוחד האמת שקניתי רק בגלל שראיתי שכל הכבדים כאן באתר מיהרו להזמין הזרעים האלה לא מזמן לא היו בסטוק והם הגיעו ממש בימים האחרונים,הקטע שהזרעים חינם מאוד איכותיים ומעניין אם מדובר בזרע אחד או חבילה?? הזרעים חינם זה טאהו בודהה של קלי קונקשיין ומאקייג של טי הייץ שגם ככה התלבטתי לגבי לקנות אותם אז ביינתיים יצא יופי רק שיגיע בשלום פרטים בהמשך

isranabis

Active member
Veteran
לגבי הבילוש בשדה התעופה אותי הם הפשיטו ביקשו שאני אתכופף ואשתעל בדקו לא רק בכיסים גם בגומי של התחתונים ,אל תסמוך על זה שלא יבדקו בכיסים,בתכלס חבילה בגודל של קופסת נעליים בתיק היד ב90% עובר השאלה אם אתה לוקח את הסיכון

לא בודקים כיסים הכוונה באמסטרדם
פעם אחרונה שיצאתי משם היה לי גוינט ביד,מארלי חמוד
והםם אפילו לא היסתכלו לכיווני
אז חיפשתי מקום לעשן אותו
ראיתי פינת עישון והדלקתי ואז קלטתי שאני לא באזור של העישון בכלל
ושאני מסריח את כל השדה תעופה עם אייסולייטור של איזה שלושים יורו לגרם
ואז עבר שומר לידי חחח
איזה סרט
אבל לא עניין אותו בכלל
הקיצר לא מומלץ אבל אפשרי בהחלט
ושוב אני מדגיש
זה היה ככה רק באמסטרדם

isranabis

Active member
Veteran
בפעם הראשונה שהגעתי לאמסטרדם זה היה בטיסה מבנקוק תאילנד הגעתי לשדה התעופה ופתאום מצאתי את עצמי בחוץ אפילו את הפספורט לא הוצאתי מהתיק אבל זה אמסטרדם,חבר שלי נתפס עם 5 קילו צ'ארס נתנו לו תאריך למשפט ושלחו אותו לארץ ואמרו לו שלא כדאי לו להופיע למשפט כי הוא עלול להשלח לכלא, הלואי עלינו כמו בהולנד

Bud+

Member
סלחו לי שלא קראתי את הכל, אבל השדה תעופה הראשי של אמסטרדם הוא אחד המחמירים בעולם אחרי שעבר לפני שנים דיי ספורות שיפוץ ושינוי מקיף מאוד.
אני לא הייתי ממליץ להעביר שם משהו שפרקטי לתפוס.

isranabis

Active member
Veteran
מישהו יודע על סיד דיפוט?? הם כותבים שהם אחראים שכל משלוח מגיע ליעד וגם במקרה של תפיסה הם שולחים עוד פעם בלי לשאול שאלות,מעניין אם הם עומדים בזה??כי הם מקבלים כרטיס אשראי ויש להם את כל הברידרים טובים אפילו בוג [שהיה בלעדי בבוטיק] הודיע שבקרוב גם הזרעים שלו יהיו שם,אז אם למישהו יש איזה ניסיון איתם אני אשמח לשמוע כי אני לא מאמין שהבוטיק הולך להחזיר את כרטיס האשראי כי אם היתה כוונה כזאת זה כבר היה קורה,לא מתאים לי להיות במתח פעמיים פעם אחת לקוות שהם יקבלו את הכסף ופעם שנייה לקוות שהזרעים יגיעו,חבל שהבוטיק לא קולטים כמה קליינטים הם מפסידים,נראה שהסיד דיפוט עובד כמו שפעם הבוטיק עבד משקיעים בלקוחות לטווח הארוך

ישרא - תאמין לי הדילמות שלי קשות גם כן
יש כל כך הרבה אתרים היום שמתחילים להציע שליחה לכל העולם שלך תדע איזה רציניים ויתמכו ואיזה פחות
בינתיים רק הזמנתי מאטיטיוד כך שזה החוות דעת היחידה שאני יכול להגיד על אתר אחד
אני כנראה אהמר עם אחד האתרים בניסיון הבא
אבל העדיפות שלי היא בהחלט לאשראי ושיגיע מכתב רגיל לדואר
לא יודע מה אתם חושבים בנוגע לקבץ את כל המידע או לא
מצד אחד כל מניאק יכול לבוא ולראות מאיזה אתרים אנחנו הכי מזמינים
מצד שני לא בטוח שהמידע הזה כל כך רלוונטי בגלל שאי אפשר למקד במדינות גדולות כל כך בקלות דואר של חברה אחת
לא נראה לי לפחות
בכל מקרה עם אטיטיוד קיבלתי את הזרעים שלי
איזה עשרים ושלושה זנים משהו כזה
סורי שאין לי איך לעזור לך יותר אחשלי,אנחנו באותה סירה :)

H

hope2toke

I'm not impressed with green house seed. go with sensi seeds, mandala's, tga subcool, jordan of the islands "god bud" those are just a few...