What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

עוד קצת בקשר לזרעים

עוד קצת בקשר לזרעים

בגלל שאני לא מזמין זרעים באינטרנט ויש לי הזדמנות לרכוש זרעים אני רוצה לשאול עוד כמה שאלות בבקשה:

1.זרעים-רגילים,נקביים,אוטומטיים.....מה עדיף?

2.עדיף לרכוש כמה חבילות של 5 זרעים,כדי שיהיו יותר זנים או שעדיף לרכוש מעט פחות זנים אבל שיהיו 10 זרעים מכל סוג מכיוון שיש בעיות הנבטה(או שאין?)....ההגיון אומר להביא יותר זרעים על חשבון מספר הזנים אבל הלב רוצה הרבה זנים(אפילו הרבה מאוד)...אז מה עדיף לדעתכם?

בעצת חלק מכם ואחרי חיפושים החלטתי לקנות:
1.למון סקאנק של די אנ אי
2.ביג בנג של גרין האוס
3.סאטורי של מנדלה
4.גרייט וויט שארק של גרין האוס
5.כמדוג של גרין האוס
6.דה צ'ורצ' של גרין האוס

אני אשמח לעצות לתיקונים אחרונים ברשימה,והכי חשוב זה מה עדיף,להביא 5 זרעים מכל כך הרבה זנים או לצמצם זנים ולהביא 10 מכל אחד?

תודה על הסבלנות והעזרה.

SoG

Member
dont go auto, they are impossible to clone!
all you need is one mom out of one seed.

my picks in their order

1.סאטורי של מנדלה
2.כמדוג של גרין האוס

i would switch one of the green house seed for serious seeds - kali mist
אני לא יודע אם היית באתר של גרין האוס
אבל אם אתה מתכוון לקנות כל כך הרבה זנים שלהם כדי מאוד שתיכנס לאתר שלהם
הוא הכי עדכני שיש היום
יש להם לכל זן וידאו גידול
אתה יכול לראות לפני בדיוק למה אתה נכנס והם בעצמם אומרים לך אם הזן יציב או לא
אני אישית ממליץ לך לראות את הגרו לוגז של הזנים שבחרת מההתחלה ועד הסוף ותקשיב לכל מה שהם אומרים
ואפילו בסוף אחרי שראית את כולם הייתי שולח להם אי מייל ושואל על הזנים ספציפית אם הפנוטיפים יציבים או לא
הם יהיה כנים איתך לדעתי
ואז תדע אם אתה צריך מהם חמישה זרעים או עשרה

לגבי פמינייזד - כל חברה בסה"כ טוענת שהיא משתמש בשיטה הכי טובה להוציא זרעים נקביים
יש לזה יתרון אחד בלבד לדעתי וזה באמת למגדל הגורילה,כלומר לאנשים שמסתכנים בחוץ
כי כל ביקור בשטח הוא סיכון,ומה שקורה זה שאתה יכול לקחת פמינייזד ולשתול מלא מהם בסיבוב הראשון
והאחוזים של הנקבות יהיה פסיכי ומקסימום יצא הרמי מסכן בינהם
ככה שזה מייעל מאוד גידול חיצוני
לגבי התהליך הזה שהצמח עובר
בינתיים לא התלהבתי במיוחד מזה,הזנים שהם פמינייזד רובם נראים טיפה שונה מהזן מקור,יש לי כמה זרעים שקיבלתי מזרעים לא פמינייזד וגם יצא לי נקבה
אם אתה לא הולך על פמינייזד הייתי מביא עשר זרעים כדי שיהיה לי מספיק נקבות
מצד שני אם אתה הולך על רגילים הם אמורים להיות יותר זולים

לגבי אוטו פלאוור

יש לי ניסיון רק עם זן אחד אבל בכללי אני לא ממליץ
אני ממליץ לחכות עם זה עוד שנה שנתיים עד שהברידרים יצליחו לייצב את הגנטיקה כי לדעתי כולם כרגע יורים בתחום הזה בלי להיות מדויקים כל כך
יכול להיות שאני טועה ויש כאלה אוטומאטיים שהולכים טוב
אני יודע שהצמח שלי יצא ממש לא קשור למה שהם רשמו עליו
הם אמרו שזה בסדר לשים עושה בסייקל של 18-6 אבל שהוא יגדל יותר
איזה יגדל יותר ואיזה נעליים,גדל לי לאולי עשר סנטים והתחיל להפריח ישר,גדל בכללי אולי עשרים סנטים והוציא 4 גרם ייבול
מרשים ביותר אה? :)
מזל שהזרע לא היה יקר מידי
בכל מקרה זה הניסיון שלי מזן אחד בלבד
לא ממש מדד לכלל השוק
אבל מבחינת היגיון בסיסי נראה לי שלתת עוד כמה שנים יכול רק לעזור לגנטיקה להיתייצב

אז קודם כל תעשה תחקיר על הזנים שרצית של גרין האוס
אחר כך תחליט אם לא בא לך הקאלי מיסט של סיריוס :)
יש גם כמה אתרים שאפשר למצוא את הוייט וידו של נירוונה
ותכלס אין לי מושג מה המקור האמיתי,כי על הנייר הקופי רייט שייך לגרין האוס
אבל חבר טוב הביא לפני שנים את הוייט וידו הזה מנירוונה
גנטיקה פסיכית
ממש צמח אמיד והקומה השלישית של הצמח הייתה חמסה בגודל של הראש שלי :)
לא מגזים
אולי כדאי לחפש אותו
אחרי שתחליט סופית הייתי ממליץ ללכת על זרעים רגילים ואז אולי עדיף לך עשר זרעים באמת
כל פעם לשתול איזה 3-4,לראות איזה אמא הכי יפה ואז להוריד ממנה את עיקר הייחורים
וככה יהיה לך ארון קטן לאימהות וארון הפרחה לייחורים
מקווה שלא עירבבתי אותך פה אני טיפה עייף ומסטול

תודה לשניכם:)

החלטתי להפציץ בכמות הזנים ולהביא 3-5 מכל אחד.כשאחזור אצטרך לבחור שניים ראשונים שיונבטו.

אנג'ל,הקלי מיסט לא מתאים לקריטריונים שלי מבחינת היבול.

הוויט ווידו של נירונה תכנס לרשימה.

הייתי רוצה לגדל את אחד הזנים הסגולים או האדומים אבל מאלה שמצאתי ראיתי יבול יחסית קטן.יש אולי המלצה למשהו שגם נותן יבול יחסית גבוה?

אולי הבלוברי אצל דיגי שורט
יש לו שם זנים סגולים ואני מאמין שהם יהיו איכותיים
אין לי אבל שום ניסיון עם זן סגול שמפיק הרבה
היה לי את הבלוברי אבל של דאטש פאשן
והתמונה שם לא קרובה למציאות ממטר
אולי אנשים אחרים הצליחו עם הזן הזה אחרת
אבל אני לא מתכוון להמשיך איתו
אולי אם אני אביא מדיגי שורט אז אני אנסה שוב
המלצה אחת יש לי לגבי גידול מספר רב של זנים
זה מקשה מאוד על גידול אופטימלי של כל הצמחים
מכיוון שבטבעי לכל אחד יהיה סטייה
כל צמח יאהב את התנאים טיפ טיפה אחרת
וגם יתקדם אחרת
אם אתה לוקח את אותו הזן ורק מגדל אותו
אז הסיכוי שהם יגיבו שונה הרבה יותר נמוך
בכל מקרה תיקח את זה בתור שיקול רציני אם אתה מגדל בשביל משקל
אני גידלתי סיבובים ראשונים בשביל לקבל איזה תמונה של הברידרים וגם בשביל לקבל ניסיון על הקוקוס כמובן
אבל אם אתה מגדל בו זמנית כמה זנים יהיה לך מאוד לא אידיאלי מבחינת תפוקה
יהיו לך גבוהים יותר,נמוכים יותר,חלק שיאהבו שחותכים אותם וחלק שלא יאהבו שחותכים אותם
חלק גודלים מהר בהתחלה וחלק גודלים מהר יותר בסוף
יש הרבה דברים קטנים שנראים זניחים אבל שמאוד משפיעים על איך תתמודד עם הצמחים האלה בארון
איך תצליח לטפל בהם ולהגיע לכל נקודה בצמח
בכל מקרה השיטה של לגדל אמא ולקחת ממנה מלא ייחורים ולהפציץ ארון שלם הוא אידיאלי
אם אתה רוצה לגדל כמה זנים בו זמנית הייתי חושב על סט אפ של חדר צמיחה אחד קטן\250 וואט יותר ממספק
וכמה חדרי פריחה לייחורים
גם אפשרי של 250 ואז אפשר לצמצם שטח
אני יודע שקנית ציוד והכל אבל תנסה ולראות את התמונה הגדולה לפני שאתה ממשיך ומשקיע
לא בטוח שיש לך את הסט אפ האידיאלי לגדל כל כך הרבה נקבות בו זמנית וגם להוציא תפוקה מקסימלית
הייתי בוחן את הציוד שיש לך,את מספר החדרים וכמות השטח ותראה אם הקנייה שלך מצדיקה את זה
בלי קשר אם אתה רוצה גם להיצטייד בגנטיקה טובה זה הגיוני לעשות קנייה מרוכזת יותר
אבל בהחלט יש לך מספיק זנים טובים ברשימה הזאת כדי לאגור גנטיקה טובה
ואת הקאלי מיסט הייתי מביא בלי קשר למה שקשור לקטיף
אני בכלל לא מתייחס למספרים שם,חבל להרים את עצמך להנחתה
אני לא מתיימר להיות מגדל מקצועי כמו גרין האוס ועוד הרבה אחרים
אני אומנם נותן המון אהבה ומשקיע במה שאני יכול אבל העובדה שהצמחים שלי כמעט נהרגו מחרקים מראה עד כמה לא הקדשתי תשומת לב לצמחים :)
בכל מקרה אחרי הניסיון שיש לי עם גידול שנתיים איזה 30 זנים שונים ומשונים
זה פחות נוח ובטוח מוציא פחות תפוקה
סמוך עליי בקטע הזה
אומנם נהניתי עם הגיוון אבל הפסדתי על המשקל
בכל מקרה בהצלחה אחי :)

אני לא מתכוון לגדל את כולם במקביל,אני אבחר לי שניים להתחיל איתם.
בעוד חצי שנה/שנה/שנתיים ימאס לי אני אוכל להחליף בלי לחשוב אם נתפסה החבילה או לא נתפסה.
אצלי האמהות נמצאות באותו חדר עם הצמחים בצמיחה.יש להם מספיק מקום,לא כמו שהייתי רוצה אבל בוא נאמר שיש להן תנאים טובים משלי:)

אני לא מתייחס למספרים כאל הבטחה,אבל אם אומרים 800 או 350 אני אעדיף 800 למרות שאני יודע שאצלי לא תהיה כזאת תוצאה,הפוטנציאל הגנטי כנראה יותר גבוה.

הגידול הבא שלי הולך להיות שונה ממה שעשיתי עד היום,אני אפרט יותר כשאחזור ומבטיח שגם יהיו תמונות מעניינות.

מבחינת גישה אל הצמחים,אחרי שנתיים עם אותו אוהל אני מכיר במגבלות וביתרונות שלו.

את הקלי מיסט אני אביא בגללך,נשמע שממש נדלקת עליו:)

תודה על העצות והסבלנות לחפירות שלי..

Bud+

Member
בגלל שאני לא מזמין זרעים באינטרנט ויש לי הזדמנות לרכוש זרעים אני רוצה לשאול עוד כמה שאלות בבקשה:

1.זרעים-רגילים,נקביים,אוטומטיים.....מה עדיף?

2.עדיף לרכוש כמה חבילות של 5 זרעים,כדי שיהיו יותר זנים או שעדיף לרכוש מעט פחות זנים אבל שיהיו 10 זרעים מכל סוג מכיוון שיש בעיות הנבטה(או שאין?)....ההגיון אומר להביא יותר זרעים על חשבון מספר הזנים אבל הלב רוצה הרבה זנים(אפילו הרבה מאוד)...אז מה עדיף לדעתכם?

בעצת חלק מכם ואחרי חיפושים החלטתי לקנות:
1.למון סקאנק של די אנ אי
2.ביג בנג של גרין האוס
3.סאטורי של מנדלה
4.גרייט וויט שארק של גרין האוס
5.כמדוג של גרין האוס
6.דה צ'ורצ' של גרין האוס

אני אשמח לעצות לתיקונים אחרונים ברשימה,והכי חשוב זה מה עדיף,להביא 5 זרעים מכל כך הרבה זנים או לצמצם זנים ולהביא 10 מכל אחד?

תודה על הסבלנות והעזרה.
1. בתור התחלה אני ממליץ על נקביים.
2. אני בעד לקחת חבילות של 10 ולערבב כמה שפחות. ככה הצמחים יותר דומים והרבה יותר קל לגדל אותם ביחד והדרישות שלהם יחסית דומות.

הלמון סקאנק וגרייט ווייט שארק הם מי שהייתי מתמקד בו מהרשימה הזו.
אם אתה מזמין מהאינטרנט או בדרך כלשהיא דומה אולי תרצה לבדוק את הזרעים של סאני (המערכת מצנזרת את האתר שלו, חפש סאני סידס באנגלית. לא מהמילה שמש, מהשם סאני)
יש לו זנים סבבה לגמרי במחירי זנות, משלוח גאוני ושירות הכי טוב בעסק באופן גורף וחד משמעי.

Bud+

Member

שמת לב שיש לו מגיני ברכיים?
הוא שם מגינים לפני שהוא הולך לטפל בצמח שלו! איזה תותח

בכל מקרה, ווייט ווידו גודלה שנים רבות בכל פינה בעולם, וגם המון בארץ, בעיקר באינדור.
אפשר לתת לה לגדול כמה שרוצים, היא נוחה למדי בקטע הזה.

באד,אני לא מזמין מהאינטרנט,זאת הסיבה שאני מתכוון לקנות הרבה זנים,יש לי הזדמנות לקנות אותם אותם בחנות ולהביא אותם בעצמי ללא דאגות.

אני מתכוון להביא את כל הזנים ברשימה ועוד כמה שיצטרפו בדרך....עדיין לא יודע איזה 2 זנים אני אתחיל לגדל קודם אבל יש לי עוד זמן להחליט:)

סוג,תודה.....והתמונה מטורפת.....הייתי צריך להכנס עוד פעם אחרי שסגרתי את העמוד....:biggrin:

Bud+

Member
תאמין לי שמה שאתה רוצה לגדל עכשיו רחוק מאוד ממה שתרצה לגדל עוד שנתיים או שלוש.
גם החיוניות של הזרעים (הסיכוי שלהם לנבוט) יורד עם הזמן.

לי אין בעיה להזמין מהאינטרנט (סיפור ארוך) ועדיין אין לי מה לקנות יותר מ3 חבילות כל פעם.
וגם זה בהנחה שיש לי מקום ל30 צמחים.

אם אתה רוצה לעשות גידול סלט של מלא זנים כדי שיהיה לך מגוון זה אחלה, אבל לקנות מעל 6 חבילות זה לא זול וגם לא כזה פרקטי לגידול קטן. יש בודדים אם אתה רוצה מגוון.

isranabis

Active member
Veteran
יש זרעים שאפשר להשיג רק בבוטיק ובבאיי אחד הטובים שבהם זה בוג שיש לו אחלה גנטיקה בצורה של זרעים,עוד משהו שכדאי לקחת בחשבון זה שזרעים ישנים פחות טובים,לפני הרבה שנים קיבלתי קופסה של גפרורים מלאה זרעים מחבר היפי מקליפורניה, בשנה הראשונה יצאו צמחים פצצות עם מעט זכרים ואחר כך במשך 5 שנים כל הזמן היתה ירידה באיכות ועלייה באחוזים של הזכרים,בדרך כלל אם רק זרע אחד נובט מתוך חבילה הוא יוצא זכר קרה לי מלא פעמים, חוץ מזה כדאי שתדע שמעט זרעים מאותו הזן אולי לא יביאו את הפנוטייפ הרצוי.אם תבחר גנטיקה טובה אז יהיה לך הרבה פנוטייפים טובים, לך על בטוח עם זנים שכבר הוכיחו את עצמם אל תחפש הרפתקאות תבדוק בפורום מה יצא לאחרים במיוחד אלה שלא הצליחו ככה תדע ממה להתרחק

sog - nirvana's ww is beautiful
if it's still the same pheno(which is hard to belive but possible)
it is not big at all,it did get splitted in the stem when i grew it so it survived serious trauma and actually split into three big ass tops :)
then i didn't know how well this plant did compared to it's conditions
today i know diffrently to understand that was a great pheno :)
anyways it's not sativa at all
the ww they have is a totaly indica so i donno what to tell you
the fan leaves of the mo fo were fatter than umm... i donno man :) it was huge,wasn't indica at all
maybe you should try bringing from it if you haven't experience their ww
i also grew their ice and blueberry,they blueberry fucked people up seriously and the ice i don't really remember anything from it :)

flying - you have good gene's there,even if you decide to change strains i think you'll be fine
i baught 22 pick and mix seeds from attitude in one buy
so it isn't that diffrent what your trying to do
i don't like the pick and mix way anymore,i actually prefer what your doing,because you already have good genetics there,you don't need to find out more... it's enough to work with what you've got
so good luck and if you are looking for a few more strains i can give you some names
the bc bud depot have a few good seeds too
da purps is a medical strain here in the country and they've got alot more there :)
haven't grown anything from theirs yet though so i can't really tell how good they are
but they have a good reputation

isranabis

Active member
Veteran
אנג'ל איך ההצפנה של הזרעים?? או שמקווים שאף אחד לא יפתח את המעטפה?אני חייב להזמין בימים הקרובים בזמן שאני לא מגדל, פתאום הכל נהיה קשה גם הבוטיק לא מקבלים אשראי וגם בארץ התחילו לבדוק מעטפות,עד לפני שנה קניתי חופשי עם הכרטיס שלי כל פעם שרק נדלקתי על משהו חדש,לפעמים גם 3 פעמים בחודש אחד,פעם אחרונה שברו את שיא הזריזות הזמנתי ביום חמישי וקיבלתי ביום שלישי אחרי 5 ימים בדרך כלל זה לוקח שבוע לא יותר עם הכרטיס אשראי אבל עכשיו בלי הכרטיס אשראי זה נהיה סרט,ידידי הקרנף המעופף טוב תעשה אם תשלח משם את הזרעים בהצפנה טובה, מאשר תביא עליך,תמיד אפשר להכחיש שייכות למשהו שהגיע בדואר זה יותר קשה כשזה נתפס בתיק או בכיס,יש היום שיטות הצפנה שעוברות בטוח אם אין עליך מידע בכל מקרה תשקיע בהצפנה ואל תחכה לרגע האחרון, שהכל יהיה מוכן הרבה זמן מראש ואז אין לחץ שגורם לטעויות,שיהיה לך טיסה נעימה ובהצלחה

ישרא - פעם אחרונה שהזמנתי היה לפני איזה שנתיים בערך אז אני לא יכול לעדכן אותך על המצב היום בטוח
הזמנתי מאטיטיוד וזה הגיע דיי מהר
אני גם רוצה לחדש את המקורות שלי וכרגע אני שוקל ממי להזמין
יש דיי הרבה חברות שמוכנות לשלוח היום לארץ
לא ממש מפריע להם אם חוקי או לא
אבל אני עדיין לא יודע מאיפה אני אזמין אז הדילמה בהחלט גדולה
מאטיטיוד יש סיפור שנראה כאילו עלו עליהם בארץ
לגבי השאר אני ממש לא יודע

tba

Member
אם פיזרת כמה זרעים בתיק או בכיסים, מה הסיכוי שמישהו יעלה עליך?