What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

עציצים,השקיה,דשנים

isranabis

Active member
Veteran
באד באלבום הלא הכי ברור שלי יש תמונות של גידול בעציצים 12 ליטר ואתה יכול לראות שהכמות הרבה מעל 60 או 70

סלח לי עם המספרים שלך ישרא נראים מוגזמים מאוד
אין לי מושג איך אתה מחשב את המשקל שלך יבש
אבל לפי כל הזנים שיש בגרין האוס
בשביל להגיע למשקל יבש של 400 לצמח
הצמח צריך לשקול בערך 4 קילו וחצי
אתה אומר לי שגידלת צמח פי ארבע יותר מנופח מהוידאו של גרין האוס?
לא מנסה לזלזל אבל כבר ראיתי פה אנשים מחשבים לפי הרטוב שלהם כמה יבש יצא להם ורוב הזמן החישובים האלה ממש רחוקים מהמציאות
גרין האוס הוציאו מהזן הכי כבד שראיתי שם איזה קילו וחצי רטוב
שלאחר ייבוש ירד לפחות ממאתיים גרם יבש
לא מנסה לזלזל אחי אבל המספרים שלך נשמעים בעולם מדומיין לגמרי
אני שוקל את מה שיוצא לי אחרי שהוא התייבש שלושה שבועות
לא מחשב שום חישובים מוזרים
שוקל פיזית הכל ומדווח
קצת קשה לי להאמין שיצא לך מצמח אחד 400 גרם יבש
הכי הרבה שאני הוצאתי היה 120 גרם יבש
אומנם אני לא מתיימר להיות מומחה או איזה משקיען ענק אבל אני כן מבין מה אני עושה ובסה"כ הצמחים שלי אף פעם לא נמצאים במצב שהם לא שמחים
כמה וואט אתה זורק על צמח אחד בשביל להוציא ממנו לבד 400 גרם?
משהו במספרים לא נשמע לי הגיוני אחי זה הכל
אנחנו קהילה שמנסה לעזור ולא להטעות אז תקן אותי אם אני טועה ואם אני לא טועה אני אשמח להבהרה

ואני אישית ביחד עם באד והשאר לגבי להיות נדיב עם השורשים
היו לי מעט מאוד זנים שהיו מסתפקים בעציץ 12 ליטר
לא אומר שאין זנים כאלה
רק אומר שהם קטנים מאוד ולא מניבים משקלים כאלה גדולים כמו שאתה מתאר
אולי בסמארט פוט זה פחות משמעותי אבל עדיין
נשמע קצת הזוי

isranabis

Active member
Veteran
מה שאני זוכר מהסרטים של גרין האוס הכל מדובר על משקל יבש ,צמחים ענקיים עם מנורות של 1000 ואט בעציצים של איזה 80 ליטר הידרוטון הם הגיעו ליבולים מאוד גבוהים ממה שאני זוכר ותמיד שמדובר במשקל זה משקל יבש אנחנו סתם מוסיפים את המילה יבש,זה צריך להיות ברור ,אני לא חושב שהמיספרים שלי הזויים אני פשוט מנצל יותר טוב את העציץ,בהעברה האחרונה אני שותל שחצי מגוש השורשים[שניגזם בכל העברה]מעל דופן העציץ אני משקה בשבועיים הראשונים בצורה שלא תפריע לשורשים לייצר כמו שמיכה על כל המצע שנמצא מעל דופן העציץ תמיד עציצים מרובעים אני לא אומר שלא יצא לי גם פעמים עם הרבה פחות יבול אני פשוט ציינתי את מה שלדעתי יכול להיות המקסימום האפשרי אבל 60 או 70 גרם לצמח זה מה שמוציאים מגדלים מתחילים [שאני מכיר] מעציצים סטנדרטים מרובעים של 6 ליטר יש לי חבר שבגידול השלישי שלו בחיים הוריד 320 גרם ב4 עציצים של 6 ליטר מצע קוקופרלייט מנורה פיליפס 400 ואט הזן אי קי 48 של נירוונה גידול וורטיקלי,מה אתה אומר שזה משהו מיוחד?? אני לא חושב,

sog אני מסכים עם
אמנם יש לי נסיון מועט אבל אני עדיין קוצר כל חודש ורושם כל נתון אפשרי כדי להשוות לסייקלים קודמים.
כשאני קוצר אני כבר יודע להעריך מה ייצא בסוף,זה תמיד יוצא רבע מהכמות הרטובה עם סטיות של אחוזים בודדים לכאן או לשם.

ישראנביס,מתי אתה מתחיל להפריח?....כשהצמח מגיע לגודל מסויים?אחרי פרק זמן קבוע?כל סימן אחר שגורם לך להחליט להפריח?

sorry to disagree guys
look at the videos
they have no reason what so ever to lie about their lower yields,in fact the would have every reason to lie that it is bigger,so i think we can agree that their facts are pretty solid,no reason to lie
from the biggest plant they harvested they got something like a kilo and a half wet or so
they got out of it 200 grams or so
by my calculation that is alot less than 25%
25% of 1500 is 375,what you see is more on the 10-15%
maybe 20%
in the end i never harvest a plant,weigh the wet material,and lie to myself to feel like a better farmer
i wait until the bud is three weeks dry,i weigh it,and write down what i really got
any weight speculation on a wet basis is sure to be false
each strain loses weight diffrently,but on an average they didn't have one plant there that dried after three weeks with more than 20% of the weight
look at the videos yourself
jump to the end,look at the net wet bud weight,and the net dry bud weight
you have like 40 strains there as an example
that's why i'm saying your number seem out of this world
if you are saying 400 wet then say wet,if you are saying 400 dry then say dry,but i'm sorry if i don't belive you got 400 grams dry since not one plant in their setup got to that weight or even half of it
and they each get their own room with their own 600 hps and they get the best conditions possible
and like you said,that's a weight of inexperienced growers,i think greenhouse have a few years on all of us my friend
with all do respect
so if he didn't get 400 grams from a freaking high 4 meter sativa,how would you,how can you get double what he gets? sorry but it doesn't make sense

SoG

Member
first its OK to disagree, that's part of life

far more important issue is...
what makes their opinion more reliable then our first hand experience?
is that because they posted a video or two on you tube; or they have a website ?

with all this said, i'm not familiar with whoever it is your using as a reference
i have no idea which genetics they work with,
the system / peripheral and conditions they run with

i do know this from my experience
average is 25% (+/-) cured out of your 100% wet

what do you average?

Bud+

Member
אם אני הורדתי 400 גרם יבש מעציץ אוויר 12 ליטר אז עוד 100 זה לא בשמיים במיוחד שזאת הפעם הראשונה שגידלתי בעציץ אוויר,צמחים שגדלו בדליים של 18 ליטר בגידול אאוטדור הגיעו לגובה של קרוב ל2 מטר ונתנו ממוצע של 650 גרם לצמח, אז לא נראה לי שהגזמתי עם חצי קילו ל12 ליטר, אולי תבדוק את היעילות שלך,רק אל תאכל כובעים זה לא בריא
אני אשמח לקצת יותר פרטים, אולי אני אוכל גם להוציא חצי קילו מעציץ.
באיזה מצע אתה משתמש?
באיזה דשנים?
כמה אור לכל צמח?
כמה פעמים אתה משקה ביום?
עם איזה מים?
באיזה טמפ', לחות ורמות פד"ח?

יש לי במקרה חדר מבוקר באופן מלא ואני אשמח לבדוק את האופציה הזו.
אם אני אוכל להוציא מאוהל עם 10 עציצים 5 קילו יבש אין לי שום ספק שאני אמשיך להשתמש בשיטה שלך ואזנח את שלי לעד.

יש לי גם גישה לרוב הזנים הרפואיים אם יש לך רפרנס לצמח ספציפי.

המקסימום שהצלחתי עד היום להוציא אולי לא כזה מרשים לעומת התוצאות שלך ועמד על 140 גרם לצמח בעציץ 20 עם קוקוס פרלייט ודשנים של הסי.

sog,it's not their opinion

1.they have been in the business longer than u have with a well known reputation,with advertising or without,if you don't know what you are doing you can't be one of the leaders in holland for 25 years
2.they have taken much effort,the first i have seen from a company,in showing you how they grow,in what condition,ec,ph,pot size,humidity each week and temp
everything for each plant they have
they made a video for each strain they have
which are about 40 or probably more today
all with all the info you can want other than which furt company
they weigh the wet bud material in the end of crop
then they weigh it after 3 weeks dried
and show you the results
they did that because people tend to think diffrent numbers,and are always disappointed with what they got
because people see on see company info stuff like
500 gr for square meter,which is confusing
and they wanted people to understand why they give two days for each strain
like from 7-9 weeks(depending on optimum conditions)
anyways i have never had time to weigh the wet bud material and then the dried,i never checked the ratio but i know what i've got from my plants dry,and it's alot closer to what greenhouse get than what isra is saying by far
http://www.greenhouseseeds.nl/shop/
check it out yourself
pick one of the strains,see their guide
see their checks
and then tell me how so many plants of theirs have these ratios
1 plant ok... 2 plants ok... but 40 plants that you can see diffrent ratios but non even close to isra's

i can't really comment if you don't check the videos,this isn't a commercial for greenhouse
although i have to say that their strawberry haze looks like the biggest cola i've ever had
it's a monster to be
anyways the weight loss ratio varies with strain
like i said before
just weigh your shit dry,why mess things up with speculations..
i like facts
where ever i can get them :)

isranabis

Active member
Veteran
אני מגדל מעט צמחים בכל גידול, אז גידול ירוק די ארוך אצלי בסביבות החודשיים,הסימן שלי להפרחה זה העובי של הגזע והענפים שאני רואה שהצמח יכול לתת את מה שאני רוצה,אינדיקות צריכות הרבה פעמים גם 3 חודשים ירוק במיוחד כל הסלוו סטרטרים ממשפחת הבלוברי

isranabis

Active member
Veteran
באד לצערי אי אפשר להוציא חצי קילו לעציץ ב5 עציצים באוהל אחד,אם היתה לי שיטה כזאת היו עולים אלי לרגל מכל העולם,בעציץ אחד באוהל אפשר להוציא חצי קילו עם גידול ירוק מספיק ארוך ועוד שיפצורים,אבל לא המצאתי את הגלגל רק שימנתי אותו

isranabis

Active member
Veteran
אנג'ל הכמות של חצי קילו למטר מרובע שהרבה ברידרים מפרסמים זה מדובר בים ירוק שזה אומר בין 25 ל40 שתילים כולם בעציצים קטנים של 2 ליטר וכולם מייחורים בלי ענפים בכלל רק באד על מקל בגידול הידרופני עם יבול של 20 גרם לעציץ בבאד אחד אתה מרוויח גם את משקל הגזע והלקוחות שמחים תמיד לבאד של 20 גרם,אני מנסה לעשות הכל אבל רק עם מעט צמחים בחיים אני לא יגיע לתוצאות של ים ירוק אבל מנסה להתקרב,בשביל מי שלא מפחד ים ירוק זה השיטה הכי יעילה באינדור

Bud+

Member
איך אתה מגדל צמח בעציץ 12 ליטר למשך 3 חודשים בלי להשקות אותו 5 פעמים ביום?

isranabis

Active member
Veteran
אני עובד עם אי סי נמוך ובשיטת הרצה לפי פסולת רק שאצלי אין פסולת והצמח שותה את כל המים מהמגש שאוסף את הנגר, אני תמיד מודד ושוקל ויודע תמיד בדיוק כמה מים הצמח צורך ביום ומכוון להשקיה אחת ביום עד החודש האחרון שבו הצמח מקבל שוטינג פוודר ואז חייבים פסולת אז אני משקה פעמיים,אני משתדל לעבוד לפי הירח עד כמה שאפשר, חוץ מזה מי שמכיר את ההשפעה של הירח מבין את הצמח קצת יותר טוב,שים לב שיש תקופות של צמיחה מוגברת ותקופה שקצת פחות,אז הכלל אצבע של הירח אומר ככה בזמן מולד הירח עד שהירח מלא הצמח מפתח את החלק שמעל הקרקע עלים וענפים,מירח מלא ועד שהוא נעלם הצמח מפתח את החלק שמתחת לקרקע שזה השורשים,למה זה חשוב?? ככה אני מדשן בצורה הרבה יותר יעילה,יש לזה עוד הרבה שימושים צריך לשבת ולילמוד,לפני שנים לא היה יום שלא הייתי בודק פעם ועוד פעם את מצב הירח ומה זה אומר? בסוף הכל נקלט וזה בהחלט שווה

פעם ראשונה שאני שומע התייחסות לירח
מאיפה קיבלת את האינפורמציה הזאת? :)
שנים אני מחפש לראות מה הירח עושה :)

Latest posts

Latest posts