What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

אדמה

Boomerr

Member
הוא לא התכוון למשהו אישי חחח, בעניין סדר של הפוסטים או משהו בסגנון כי כל יום מגיע מישהו חדש ופותח פוסטים על כל דבר כשאפשר לקבץ הכל לפוסט אחד, סתם דוגמא.

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
הוא לא התכוון למשהו אישי חחח, בעניין סדר של הפוסטים או משהו בסגנון כי כל יום מגיע מישהו חדש ופותח פוסטים על כל דבר כשאפשר לקבץ הכל לפוסט אחד, סתם דוגמא.
במקרה הספיציפי פה זה שליחת 3-4 הודעות אחת אחרי השניה כל פעם.
ערכתי את ההודעות בפתיל להודעה אחת לכל רצף הודעות ואני אשמח אם נוכל לשמור על הסדר של הפורום לגלישה נוחה יותר לכולם ולחיפוש מידע יעיל יותר בהמשך

אם יש 4 הודעות במקום אחת כל עמוד מכיל רבע מהמידע וחיפוש מידע בעתיד הופך סיזיפי, בעיקר בפתילים מרובי עמודים.

Parvaty

Member
הבנתי אחי שוב מתנצל, פשוט כל פעם עלה לי משהו חדש לראש אז כתבתי,
אני ישתדל לכתוב הכל הפעם אחת מעכשיו, אוקי לגבי תמונה, בנתיים אין כלכך מה לצלם הצמח 9 סנטימטר גובה סט עלים5 צבע יפה, בעציץ 15 ליטר השקיה אחרונה לפני 6 ימים בנתיים המצא עדין רטובה יום שבת נשקה שוב ( לדעתי),

תגיד פונזי כמו שהבנתי יצא לך לעבוד עם עציצים גדולים, כמה זמן יצא לך לחכות הכי הרבה בין השקיה להשקיה?

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
הבנתי אחי שוב מתנצל, פשוט כל פעם עלה לי משהו חדש לראש אז כתבתי,
אני ישתדל לכתוב הכל הפעם אחת מעכשיו, אוקי לגבי תמונה, בנתיים אין כלכך מה לצלם הצמח 9 סנטימטר גובה סט עלים5 צבע יפה, בעציץ 15 ליטר השקיה אחרונה לפני 6 ימים בנתיים המצא עדין רטובה יום שבת נשקה שוב ( לדעתי),

תגיד פונזי כמו שהבנתי יצא לך לעבוד עם עציצים גדולים, כמה זמן יצא לך לחכות הכי הרבה בין השקיה להשקיה?
חודשיים וחצי

15 ליטר מספיק לצמח כזה קטן

Parvaty

Member
וואו חודשים וחצי זה מלא זמן :), סבבה לפחות אני רגוע עכשיו פחדתי שזה שהמצא מתיבשת לעט יעט את הגדילה שלו או יעשה נזק כלשהו

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
הכי הרבה שהשקתי היה 5 פעמים ביום. אל תיקח את זה בתור קנה מידה.

Parvaty

Member
שאלה. יש לי צמח אוטומט 54 יום מהנביטה והוא לא מתנפח, יעני יש פריחה אבל היא ממש דלילה,.
בדקתי מוליכות במי ההשקיה יצא 550 פי פי אם, ובדקתי נקז יצא 7000 פי פי אם.
נשאלה שלי האם שווה לעשות לה שטיפה?

Parvaty

Member
לא אחי, היה 7300 בערך, שטפתי אותה משהו כמו 40 דקות אתמול ירד עד ל 1200

ודישנתי 1 מל לליטר עם דשן 10-7-9

נירא איך תגיב.

אני לא יודע למה אבל זה כבר גידול שני שלי שאני מגיע לכזאת מוליכות, מגדל באדמה / קוקו פרויקט / קומפוסט / הומוס קצת.

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
אין שום הגיון בבדיקת המוליכות בנגר אם יש לך אדמה \ קומפוסט \ הומוס במצע הגידול.

Parvaty

Member
הבנתי אחי סבבה אז אני לא ישחק עם זה יותר.פשוט היא לא התנפחה אז חשבתי יש לה בעיה בקליטת דשנים כי היא גם הייתה צהובה

טוב בכל מכרה כבר עשיתי שטיפה ניראה איך היא תגיב

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
יש המון בעיות שיכולות לגרום לצמח להפוך לצהוב. אחת מהן היא שטיפה.
עם כמות המידע שאתה מספק וכמות התמונות שאתה מספק העצות שתקבל הן ניחוש קלוש במקסימום.

Parvaty

Member
כה פונזי אני יודע שזה קשה לעזור ככה מה אני יעשה, אבל אני פשוט מהטלפון אז אין לי אפשרות לעלות תמונה ב ביטחון.

אבל בכול זאת תודה רבה לכם