Κοντεύουν τα λεμονάκια.. Έχουν αρχίσει να καφετιζουν.. Το θέμα είναι πως το ενα λεμονι απο τα δυο..το μεγαλύτερο..φοβάμαι μην σπάσει απο το βάρος..είχε ψηλό λυγίσει κ το έδεσα για να μην σπάσει..και πάλι όμως το φοβάμαι γιατι σε σχεση με το άλλο έχει πολύ περισσότερο βάρος
Ειπα να πειραματιστω λιγο και εβαλα MH. Διαβασα πως στο τελος της ανθοφορειας το μπλε φασμα κανει το φυτο να παραγει περισσοτερο THC. Θα την αφεισω 2-3 μερες ακομα και τις τελευτεες 3-4 μερες θα βαλω παλι HPS 600watt στην επιλογη του ballast "SuperLumen" που βγαζει λιγα Lumen παραπανω.
Πρώτες ώρες με την ΜΗ και άρχισε να μυρίζει ολο το δωμάτιο πολύ περισσότερο απ'οτι πριν. Και χωρίς να βάζω το χέρι μου στη φωτιά , βλέπω πολύ περισσότερα τρικς , μπορεί αυτό όμως να οφείλετε στο ότι με το μπλε φάσμα βλέπουμε καλύτερα
Είμαι έτοιμος για harvest στη μια λεμονιά ! Τις δίνω 3-4 μέρες ακόμα μαχ . Το θέμα μου είναι πως ενω το φυτό φαίνεται πως έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του , τα μικρά παπαδάκια απο κάτω είναι ακόμα με λευκά τρικς. Τι να κάνω? Να κόψω τα έτοιμα και να αφήσω τα μικρά παπαδάκια λίγες μέρες ακόμα ?
54 μερες ειναι στη ζωη. Οι φωτος δεν φαίνονται καλα γιατι ειναι δισκολο να βγαλεις χωρις να ειναι κουνημένες..Δεν ειναι και τοσο καλο το ηλεκτρονικό μου μικροσκόπιο. Η πρωτη ειναι απο εναν ακυρο παπα στη μεση του κορμου και η δευτερη απο τον κεντρικο πανω πανω
Αν και οι φωτό είναι θολές, νομίζω ότι δεν βλέπω ώριμους κρυστάλλους.
Ωστόσο το αν κόβεις ή όχι είναι προσωπική σου επιλογή αφού διάφοροι κόβουν σε διάφορες στιγμές. Από την άλλη εσύ είσαι που βλέπεις το φυτό σε πραγματικό χωροχρόνο κι εσύ είσαι που θα κόψεις