What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

45 dni flo?

G

Guest

Ja bym ci proponowal PakistanValley lub AfganKush z WOS, kwitna 45-55dni i maja powyzej 20%.. co prawda jeszcze mi nie kwitly ale rosna bardzo szybko i swietnie sie klonuja... sa tanie, nawet fem.

A

adrianmenyo

Super! Ale juz jade z 5x grapefruit x zamal od femaleseeds, tak wyszlo ze nic nie wyszlo z tego moncenia 45dni flo i powyzej 20%, ale powiem Ci ze na nast. raz szykuje to co mi tu zaserwowales Divinorum, milo z twojej strony. Dziekuje i pozdrawiam!

aha jeszcze zapomnialem spytac, gdzie takie cudenka mozna kupic?

Last edited:
V

vod

grapefruit x zamal powinnien być mocny jak cholera. szczególnie te pheno, które będą kwitnąć w nieskończoność he he. powodzenia.

Yarcio

Member
Dokladnie, pamietaj tylko ze czysty Zamal kwitnie 20 tyg. i blisko 50 % roslin to hermy, 25% faceci a 25% kobietki. Cross z GFem mial go ustabilizowac.

A

adrianmenyo

No chcialem zamowic cos feminizowanego, interesowalo mnie 5 nasionek wiec patrzylem na te x-line, byly 2 rodzaje ten i NL x Maroc, wybor byl z ciadoty do grapefruita... Yarcio czyli moga to nie byc za dobre sionka? Mam w razie "w" 10 regula od nirvany; Aurora indica...

Yarcio

Member
Adrian, jesli dobrze ustabilizowali Zamala z GFem (bo czysty nie chcial sie ustabilizowac poprzez in-breeding), to nie masz sie o co martwic, tylko po prostu odmiana bedzie kwitla dosyc dlugo. 20 tygodni to jest 5 miesciecy samego flo, niech kwitnie 16, w tym czasie i tak 2 normalne uprawy mozna przeprowadzic.

A

adrianmenyo

ehh, to kupa mialo byc cos szybkiego. Nigdzie nie moglem wyczytac ile to kwitnie sugerowalem sie grpafruitem... hmm moze aurora w takim razie? Myslisz ze napewno bedzie az tak dlugo kwitlo?

S

sweet-dreams

jak na pierwszy rzut to dosc oryginalnie ale powiem ci moze poczekasz dlugo ale napewno nie bedziesz nazekal ja mialem kiedys navill haze x grapefruit kwitl mi okolo 13 tygodni tak wiec ten mysle bedzie pewnie kolo 15-16 kwitł spokojnie decydując sie na to bedziesz miał okazje skosztować czegos na co niewielu ludzi sie decyduje :) pozatym mozesz wrzuci to i cos do tego co wzglednie krótko kwitnie kwestia wielksci boxa

pozdro i zycze powodzenia z tym crossem

edit:

lub inna opcja wes zakup dzies lr i podorzucaj bedziesz mial male conieco wmiedzy czasie a jak bedziesz chcial to wkoncu wiosna idzie to mozesz sobie pestek narobic na out bedzie 2 w 1

Last edited:
A

adrianmenyo

wlasnie! Jutro zaczne moczyc aurore wykielkuje 5 moze 2 beda babki. Dzieki!

G

Guest

daj je pod swietlowki do jalowej ziemi,bez nawozow przez pierwsz 2tyg. zraszaj czesto... beda wieksze szanse na dziewczyny...czerwone pasmo swiatla i azot to predyktory do 8wzrostu facetow 8....

kurde 8za 8kazdym 8razem 8jak 8space 8naciskam 8to 8mi8 8 8wyskakuje...qraw!!!

A

adrianmenyo

:D no ja niewiem czy dobrze zrobilem ale zmieszalem ziemie z wiurami kokosowymi dalem perlitu ale nie mialem dolomitu i teraz mozna z perlitem taka ziemie potraktowac dolomitem? Wiem ze mam to zlac woda i poczekac 1 dzien, a na weg mam MH 250W raczej niebieskie swiatlo, bedzie?

dizel

Member
divinorum said:
daj je pod swietlowki do jalowej ziemi,bez nawozow przez pierwsz 2tyg. zraszaj czesto... beda wieksze szanse na dziewczyny...czerwone pasmo swiatla i azot to predyktory do 8wzrostu facetow 8....
z kad to wytrzasnales?

A

adrianmenyo

dizel fajny jest ten las vegas parano ;p niewazne z tymi facetami bo i tak mam MH lampe na wega a potem hps takze bedzie niebieskie swiatlo...