ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Straszna lipa. Roślinki przerosły mi boxa. Już nic nierobie leje wodę z nawozami i czekam na plony. Następna uprawa na pewno będzie lepsza. Ta już mnie po prostu wkurwia, tak jak wcześniejsza. Znowu niema gdzie ręki włożyć, a podlewanie to istna udręka między tymi wszystkimi sznurkami, jak w mission impossible. Zresztą już kilka reklamówek odrostów wyrzuciłem. Ludzie robią 3 tygodnie wega i mają krzaki po 30-40 cm, a ja napierdalam odrazu 12/12 i jakby mnie box nieograniczal to bym mial 2m pały.
glinka to czego sie lenisz? trening zaczynaj od początku wręcz... wyskoczą 4 piętra... druciany hak i gleba! coś wyrośnie w góre....gleba! Tu nie ma co się wkurwiać...tu trzeba robić w pocie czoła.
Kombinuj w ten sposób....największy HardCore rób na dole...później ciut vega coby się naprostowały i flow.
Ojjj jeszcze trochę szczególnie po prawicy widzę luzy w topach i dużo sierści.... jeśli możesz to wszystko wyjąć...to poświęć popołudnie i opierdol wszystkie większe liście.
Dziś poleciała ostatnia dawka nawozów. Około 2 tygodnie do końca.
Niektóre topki są już zajebiście zbite, inne strasznie luźne, ale trudno.
Ścinam wszystkie równo. Przez ten czas przepłukam je z dwa razy wodą.
Ostatni raz podlalem już samą wodą (Muszynianka gazowana).
Niektóre topki juz są gotowe, a niektórym brakuje z 2-3 tyg. Zależy od krzaka.
Wszystkie równo ścinam za tydzień. Najwyżej kilka będzie bardziej energy niż stoned. Dwie gałązki juz ściąłem i susze, żeby mieć co palić podczas curringu reszty, bo moje zapasy się już kończą. Jednak nawozy Canna działają dużo lepiej od GHE. Zapach roślin to poezja, ciekawy jestem jak smak ? Myśle że dotrwam bezproblemowo do końca i oby tak się stało. Pozdrawiam wszystkich którzy śledzą ten topic i z fartem bracia.
Sciąłem dwie najbardziej dojrzałe łodygi. Reszta niech jeszcze rośnie. Polał bym im nawozu, ale nie chce zepsuć smaku. Wiec jeszcze raz chyba walne wodą i niech rosną jeszcze jakiś czas. Niemam lupy wiec niewiem jak tam trichomy. PS na allegro nie ma żadnej lupy > x 30.