What's new

4 klonargia lemoni

O

orfeas

Καλά, είστε σοβαροί 'ρε μάγκες;
Ζυγίζετε το χόρτο που καπνίζετε:biggrin:
Ο διάολος δουλειά δεν είχε...

A

ariston

Καλά, είστε σοβαροί 'ρε μάγκες;
Ζυγίζετε το χόρτο που καπνίζετε:biggrin:
Ο διάολος δουλειά δεν είχε...
bebeos, gia na prosdioriso tin dinatotita. p.x. to satori pou ixa, itan toso pikno pou se ena jar 2l empenan 75g+, enoo apoto proto AK mou mono 40-50 sto idio jar.

Kalispera se oli tin parea,

Simera alaxa olo to nero apo tin xthesini mou malakia me tin raki. Exoun Ec1.2 se analogia 1-2-3 ph 5.8 me ph+ enoite

TA FUTA TA SPANE BRO MPRABO RE MASTORA BLUNT
me oti daskalo kathisis tetia gramata tha mathis etsi den lene ? o dikos mou daskalos exi mavri zoni me 7 Dan sto RCWC,... sifu tjo
aikido.gif

Bro alithoa re si poso xorto vazis sto j? as poume piotita lemoni? oxi ma pes!:D

Day 19 12/12

Day 19 12/12

Ligo anxos pezi mono me to ipsos kata ta ala kala, mou kani endiposi to nero pou pinoun aftes tis meres. Theloun 7L tin mera:booked:

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Se efxaristo re bro alla ego den exo kani ke pola, stin ousia mona tous eginan etsi.Ego apla stamatisa to pleximo.
Pistevo to DWC ine o kaliteros tropos gia kala apotelesmata efkola. Me to xoma tha itan akoma
se katastasi veg tha ixan arxisi provlimata kitriniles, def's kapsimata klp:woohoo: party time:biggrin:.
Prosopika xoma tha vazo mono se apelpizmena kalokerina grow alios den axizi. Poli anxos ke energia gia to tipota.

tjo

life gardener
Veteran
eixes kai anasfaleies mi gemisei..poly tentoma re bro ftou toys:)
ego eleipa merikes meres kai simera eixa skopo na ta guriso 12oro alla ti patisa file giati ta futa ksefugan os sinithos.
einai na mi ta parei e?? lol
oso gia to poso slh bazo sto 3fullo einai 0,4-0,6:blowbubbles:

Sta mora exi pesi to EC sto 0.8 ke simlirosa ligo simera gia na anevi 0.1 me 0.2

Exoun piasi zesti simera ke to proi pou ta ida ixan merika kapsimata. tora me svisto to fos exo 25c:hide:

Fotos pio vradi...

0,4-0,6 sto proro proino etsi bro? lol :D

Crowmax

Well-known member
Veteran
blunt poso ypsos exeis akoma peri8orio ?

oraio grow diary file , mou aresei me poli syxna updates :)

badtrip

Active member
:tiphat: filaraki mia xara se kovo...kaneis polu kalh douleia!!!:woohoo:na se rothso to ballast pou exeis einai ths lumatek pou pernei 400 kai 600 watt?

Day 23 12/12

Day 23 12/12

Efxaristo *__*

Afta exoun megalosi akoma me apotelesma na exo psiloxai to scrog. Krima elpizo na min megalosoun poli parapano. Nomiza oti tha to kataferna opos to filaraki mas https://www.icmag.com/ic/showpost.php?p=5010128&postcount=154 alla pou tetia tixi.

ph 6.0 to EC den to metrisa simera lol

blunt poso ypsos exeis akoma peri8orio ?
Exo ipsos akoma bro axriasto na ine!
picture.php

Ke to update..
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

na se rothso to ballast pou exeis einai ths lumatek pou pernei 400 kai 600 watt?

Oxi exo 600ari lumatek me Super lumen swich ''This feature will boost lumen output by 10% when the switch is activated. This allows unprecedented control of lumen output during ballast use.''

Crowmax

Well-known member
Veteran
kala eisai bro, fenotan oti eixan ftasei sto tavani pali.

tha ginei tou pappa to kagkelo kai sena file :) ante na gemizounnnnn

Crowmax

Well-known member
Veteran
kai poios den tha itan, makari na vgoun k ta dika mou etsi :D

re bro mia erwtisi sxetika -pali- me tis eheim

exo parei 2x60cm aerokourtines kai otan tis kotsaro stin antlia mono h 1 kanei mpourpouli8res :p
h 2i kanei isa isa , kamia fora ka8olou.

den exoun provlima re c oute h antlia oute h aerokourtina.

3enerosa tin perimena pio dinati tin eheim, apo ti katalaveno den shkonei kai tis 2 e?

nomiza toulaxiston oti h ka8e e3odos apo to air pump tha itan ane3artiti. parola auta fenete san na moirazontai tin idia dinami kai oi 2 e3odoi :(

Kitaxe bro opos sou ipa den xero ti ine h aerokourtines alla tin epsaxa ke katalava:D
h eheim vgazi poli bourboulithra ke den iparxi periptosi oti den tha paleve ke tis 2 esto ke me ligotes bubbles. To thema ine oti malon h andlies sou den fisane 100% h mia apo tis tis tis dikes mou pistevo dini san 3ara ke oi ales 2 ine sto max. bro aftos ine o logos pou thelo na paro mia alita, gia na min xanaanxotho gia aeradlia pote xana.:)

A

ariston

miso metro perithorio akoma exis na megalosoun, petontas pigeni file phillie :good: kai ego nomiza eftases 1,75 i kati tetio mexri pou ida aftin tin photo

Latest posts

Latest posts