What's new

4*44 feminized 400 hps

Booker

Member
Τελικά Rondelia θα σε ρωτήσω ότι και ο badtrip, τι άλλα nutes προτείνεις; και κάθε πότε θα αλλάζω τα ποσοστά των nutes εκτός από την αλλαγή veg σε flower. Στο veg δίνουμε πιο πολύ άζωτο και sto flower φώσφορο; Δηλαδή έχουμε δύο ήδη λιπάσματος; Οπότε αγοράζω κάτι που να έχει άζωτο, κάλιο, φώσφορο και +1-2mg. Τα έχω καλά στο μυαλό μου; Πάντως ψήνομαι για μια αλλαγή γιατί τα βλέπω στο flower να με τρώει η κιτρινίλα.

Rondelia

Active member
den einai eidikos oso kapoioi alloi edw mesa, alla sinistw ta canna , ta ghe h ta miller
me auth th seira

petougia

Member
Φιλε μου κατ αρχην θα σου προτεινα να βρεις ενα τροπο να ρυθμιζεις το ph στο 6.5.
Τα κατω φυλλα χανουν το χρωμα οταν χρειαζονται αζωτο το βασικο για αναπτυξη, οποτε ανεβασε την δοση biogrow.
Αν δεν σε πιεζει ο χρονος μην προσπαθεις τεχνικες να επιταχυνεις την ανθοφορια θα χασεις σε ποσοτητα.
Μελι μη ριχνεις απο τωρα θα σου προτεινα απλα βιταμινες μια φορα τη βδομαδα.
Αυτο που δεν μου αρεσει εμενα προσωπικα καθολου απο τα biobizz ειναι το biobloom, αφου γυρισεις σε ανθοφορια χρησιμοποιεις για την επομενη ισως και δυο φορες biogrow, οποτε μπορεις να παρεις καποιο αλλο για ανθοφορια αν και εγω θα το τελειωνα με biobizz και απλα κατα τη διαρκεια θα σχεδιαζα το επομενο, σε οργανικο canna θα επερνα απο τις αναφορες και μονο. Δωσε βαση απο αυτα που ειπα στη ρυθμιση ph και στο να τους δωσεις να φανε biogrow μετα βλεπεις το συζηταμε.

O

orfeas

Πολλά έχουν ειπωθεί και λέγονται για λιπάσματα και στην τελική έχω καταλήξει ότι οι Μπίο και Κάννα κλπ μας πιάνουν κανονικά τον κω, πουλώντας πανάκριβα μερικές φορές τα ματζούνια τους...
Στο δια ταύτα, έχοντας κανείς κατανοήσει την βασική ανάγκη των φυτών στην ανάπτυξη και στην ανθοφορία, στον "μπακάλη" της γειτονιάς βρίσκει ό,τι χρειάζεται, είτε αυτό είναι χημικό είτε οργανικό.
Για να μη πω, ότι όσοι δεν ζουν στα άστη δεν χρειάζεται καν να πάνε στον μπακάλη...

Rondelia

Active member
Πολλά έχουν ειπωθεί και λέγονται για λιπάσματα και στην τελική έχω καταλήξει ότι οι Μπίο και Κάννα κλπ μας πιάνουν κανονικά τον κω, πουλώντας πανάκριβα μερικές φορές τα ματζούνια τους...
Στο δια ταύτα, έχοντας κανείς κατανοήσει την βασική ανάγκη των φυτών στην ανάπτυξη και στην ανθοφορία, στον "μπακάλη" της γειτονιάς βρίσκει ό,τι χρειάζεται, είτε αυτό είναι χημικό είτε οργανικό.
Για να μη πω, ότι όσοι δεν ζουν στα άστη δεν χρειάζεται καν να πάνε στον μπακάλη...

Swsta ta les orfea mou alla den einai pio eukolo na ksekinhseis me ta Canna px pou einai 1 mpoukalaki mono , einai dialyto eukola sto nero, exei statheropoihtes gia to PH kai einai ftiagmena gia kannavi?
Egw xrhshmopoihsa ta miller(18-18-18) px sto dwc kai mou kakofanike giati eixa thema me to oti den dialyotan kala sto nero kai mou etrwge para poli xrono , ase pou ginotan olo to susthma mple :p
Auto pou thelw na pw kiriws einai oti einai gia enan neo grower einai kalitero ena tetoio lipasma, etsi wste na kanei tin douleia tou kai otan mathei kalitera thn texnh ths lipanshs tote as dialeksei o idios auta pou tou kanoun, h as ftiaksei ta dika tou.
Oso gia ta voyna kai ta lagadia pou lete apla zilevw :(

Petougia svhse kana pm re man ma mporw na steilw:p

petougia

Member
Ορφεα με μιλλερ κανω ρε και εγω της ιδια αποψης ειμαι, αλλα γουσταρω που και που να ειμαι υπερκαταλαλωτικος τυπος (αφου στην πραγματικοτητα δεν εχω την πολυτελεια) και να τρωω φουμαρα οποτε αν ποτε κατσει και εχω φραγκα ισως δοκιμασω την σειρα της κανα σε κοκο.
Κατι για τους καινουριους growers.. Εδω που κραζουμε τα biobizz, δεν ειναι προφανες πως εχουμε καψει φυτα? Το οτι δεν την παλευουμε με biobizz δεν σημαινει πως δεν ειναι λιπασματα, μια χαρα grow εχουν γινει με biobizz απλα υπαρχουν καλυτερα σε OPTIMAL ( Τουρμπο καταστασεις) οπως λενε συνθηκες. Εχει τυχει και σε μενα και σχεδον σε ολους να εχουμε περισια στοιχειων αυτο δεν κανει αυτοματα τα biobizz ακαταλληλα, μη τα πολυ λεω πρεπει να κοιτας 4 βασικα πραματα για να εχεις επιτυχια: Θερμοκρασια, Υγρασια, Ph και η ηλεκτρικη αγωγιμοτιτα (ec) η μερη στο εκατομυριο (ppm). Τα βασικα απο το τελευταιο ειναι τα γνωστα ΝPK ( αζωτο φωσφορος και καλιο), κοιτας πρωτα ολα αυτα και μετα ασχολισε με βιταμινες μελια μελασες κλπα. Μη ξεχνας οτι αμα κατι απο αυτα δεν ειναι οκ αδυνατει το φυτο να παρει ενα καρο στοιχεια που το ενα κλειδωνει το αλλο, και οταν κατι κλειδωνει ξεκλειδωνει το domino για τα φυλλαρακια..

petougia

Member
Ροντελια 100% υδατοδιαλυτα ρε σε δευτερολεπτα εχει διαλυθει ασε που υπεργουσταρω το μπλε.. Γενικα οι περισοτεροι ειναι θυματα ελειψης εξοπλισμου.. Τσιμπισα το ec meter και σου λεω το σκανκακι εχει βγαλει φτερα εκει που ηταν χαλι μαυρο. Δεν τα αλαζω τα μιλερ, αν και εχω 1 2 fail στο ιστορικο μου μ αυτα τωρα θα επανορθοσω σ αυτο το grow. Aσε που με σκαλωνει το βραδεας αποδεσμευσης των οργανικων.

ganja_hasi

natural mystic
ICMag Donor
Veteran
yparxei mia megali diafora anamesa sta organika kai texnita (ximika) lipasmata..ta organika
lipasmata theloun to xrono tous gia na boresoun na aporofithoun apo ta fyta! Kata tin gnwmh mou, oti exei sxesh me organiki kaliergeia=TEXNH!
Prwsopika, otan ekana grow se xwma, xrisimopiousa panta ta lipasmata tis biobizz kai
imouna yperefxaristimenos!
Se kathe periptwsh, tha symfoniso apolita me afta pou eipe o Orfeas..kai opos elege i
μπαμπο mou, Kalhtera na ksereis, para na exeis...

Kalo SK :joint:

Rondelia

Active member
petougia den einai kai toso eukolo re c, fantasou rixnw to miller, to vazw katw apo tin vrysh kai panta meta menoun kati diafana mikra petradakia pou kathontai ston pato kai den dialyontai an to afisw na katsei kai meta na to ksananakatepsw. Auto to themataki gia to xwma pes ok . gia to dwc omws einai pio euxrhsto ena ygro lipasma poso mallon an einai kai ph stable(opws leei oti einai)? Oso gia ta ypoloipa simfwnw alla poios exei kapsei fyta me biobizz ? isa isa to antitheto parathrhsa, oti den eixe arketo fai gia ta fyta kai megalwnan pio arga se sigrish me miller(pou sta kaine pio eukola men einai turbo de)

petougia

Member
Ροντελια εγω τα εκαψα δυστιχως. Αυτο που ειπε ο γκαντζα και εχω τσακωθει στο παρελθον για αυτο, ΟΡΓΑΝΙΚΑ=ΤΕΧΝΗ, του τεστιν ΔΕΝ ειναι σταθερα , ειναι βραδεας αποδεσμευσης===> Πρεπει να εισαι μαγκας για να κρατας τις ισοροπιες ηθελα να το γραψω πριν αλλα το ξεχασα στην πορια χεχε.

badtrip

Active member
re paidia kati sporia apo alvanous pouxa valei prin merika xronia se glastres peiramatika sto mpalkoni me kruo vroxes ktl ktl kai th kai mia xara ti paleuane... mipos pezei rolo kai to strain?

petougia

Member
Παντα παιζει ρολο το strain! Καλα εγω προς το παρων δεν εχω και φραγκο οποτε μακρινο σχεδιο τα canna που εχω στο μυαλο μου, ασε που ειμαι αμπλαουμπλας αγαρμπος και μαλον θα τα κανω μανταρα :D! Δεν λες καλα που αυτα που εχω φτανουν για αρκετα grow...

Booker

Member
καλησπέρα στο φόρουμ.
Μετά από ένα πότισμα με biobioz με περισσότερο biogrow τα τάισα με neurobion προχτές. Αύριο θα τα γυρίσω σε 12/12. Βλέπω το μεγάλο με κάποια κίτρινα φύλλα χαμηλά, τα δυό μεσαία έχουν αρκετή κιτρινίλα παντού και το τέταρτο και μικρότερο έχει την μεγαλύτερη ανάπτυξη και φαίνεται πιο υγιές απ΄ολα. Θα κοιτάξω για phmetro, αλλά θέλω να δοκιμάσω και κάποιο άλλο λίπασμα τώρα στην ανθοφορία.:peacock:Θα κοιτάξω κάτι σε canna η σε miller. Έχετε κάτι συγκεκριμένο να μου προτείνετε τώρα στη φάση 12/12;:tiphat:

Booker

Member
Vrika kati Ganja, alla den einai apo ellada kai mexri na to paragilo kai na erthei tha perasei to miso flower. Tha to parageilo omos gia na to exw etoimopolemo gia ta epomena.

Shmera ta gyrisa se 12/12.
To sygkekrimeno strain opos leei kai to onoma tous se 44 meres kai katw apo idanikes syntrhikes oloklirwnei to flower. Fantazomai auto ginetai se hydroponic system kai oxi se xwma pou ta exw egw. Poses meres na ypologizw parapanw se xwma; Episis pws mporw na katalavw an ta fyta mou telika kitrinizoun apo elipsi lipasmatos kai oxi apo to nero pou ta psekaza me tin lampa na kaiei apo panw, diladi paizei kai na evrasa; To skeftomoun auto otan to ekana alla eixa 30-31 vathmous ta mesimeria kai prospathousa na vrw tropo na tous riksw. Rwtaw giati twra pou rixnw biogrow parapanw me piasane fovies min ta tigarw sto lipasma kai pathoun auto to roots boots h pws allios legete den thimamai. Opote h erwtisi einai.....rixnontas nero arketes fores sta fula me tin lampa anamenh, mporei na kitrinisoun ta fulla h pinane;
Ta katw fylla exoun kitrinisei pio polu ap ola.

ganja_hasi

natural mystic
ICMag Donor
Veteran
sorry filaraki, molis twra eida to post..den tha sou dwso link gia to proion (sigoura bori na se boithisi o gouglis
(pou leei ki o Orfeas))alla gia ena apo ta sistatika tou, Auxine h alios Αυξίνη..
psaksto filaraki, bori na to breis endiaferon ;)

to xwma einai to bio kati ee? poso imerwn einai ta fyta? mou fenete ligo parakseno na exoun tosi entoni
elipsi asbestiou..gia dwse kamia peretero pliroforia

:joint:

Rondelia

Active member
ganja_hasi? Oi afksines den einai pou energopoioun ta plagia fylla na anaptyxthoun otan kanoume top ?

ganja_hasi

natural mystic
ICMag Donor
Veteran
se fasi anaptiksis kai gia to sygekrimeno paradeigma pou anafereis, boithane to fyto na
kseperasi to "sok" kai na "dwsi" kainourgia parakladia..

Σε επίπεδο φυτού, η δράση των αυξίνων συνδέεται με:

• Τη δημιουργία και τη διατήρηση πολικής αύξησης.
  • Τη ριζογένεση
  • Την ανάπτυξη ανθέων
  • Την καρπόδεση και την ωρίμανση των καρπών
  • Την εμφάνιση τροπισμών πχ. Γεωτροπισμού και φωτοτροπισμού, επειδή οι αυξίνες συσσωρεύονται στη χαμηλότερη πλευρά του βλαστού, στη σκοτεινή πλευρά του βλαστού ή αντίθετα από το σημείο όπου ο βλαστός έχει στήριγμα.