What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Plantele arata bine, dar pozele alea facute cu telefonul si cu lumina aprinsa in box..... wtf, mai bine desenezi plantele.

Succes cu grow-ul. :lurk:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Poti oricand sa adaugi niste becuri cfl in plus pentru mai multa caldura. Sau un bec mai puternic.. ;)

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
reduci din ventilatie pe timp de noapte.. poate si o aeroterma cu termostat? cea mai buna varianta ar fi 2 grow-uri complementare care sa se incalzeasca reciproc, cu 12 ore diferenta intre programele lor de lumina. dar nu stiu daca merita la grow asa mic sa te complici. dupa mine, e cea mai eficienta varianta.

barcode

Active member
Ca sa ridic temperatura "noaptea" am folosit un bec incandescent invelit total in staniol ca sa nu iasa lumina. A mers perfect

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
mare grija sa nu se faca contact cu dulia totusi.. ca e de rau. eu i-am recomandat pe chat ieri sa ia un incalzitor ceramic pentru terarii, e mai safe si probabil si mai eficient decat un bec cu incandescenta. are tot dulie de bec normal deci e simplu de montat.

barcode

Active member
Eu am sugerat o metoda low cost la indemana oricui. MARE GRIJA cand te joci cu focul/electricitatea

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Chiar arata bine pentru temp la care le tii.
Dar vad ca s-au lungit ceva.. ai grija. :wave: