What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

3 x Nortern Light

mike1983

Member
Astazi am bagat muraturile la borcan , au stat la uscat 8 zile , umiditatea 65 % - 50 %.\

Borcanele mari sunt de 3L fiecare.

Am facut un cui aseara , ce sa zic , nu este o iarba care sa o fumezi ziua , iti da cu somn instant , cu siguranta este o iarba care sa o fumezi seara.

Attachments

• 20170623_090551_HDR.jpg
    20170623_090551_HDR.jpg
    24.5 KB · Views: 46
  • 20170623_090434_HDR.jpg
    20170623_090434_HDR.jpg
    23.6 KB · Views: 49
  • 20170623_090512_HDR.jpg
    20170623_090512_HDR.jpg
    37.5 KB · Views: 49

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Totusi, nu ai uscat cat mult? 8 zile la 20 grade+ (banuiesc ca au fost peste 20 grade luand in calcul ca suntem in luna iunie) mi se pare multicel. Chiar si pentru muguri mari. Ai bagat un rh metru in borcan sa vezi ce iti zice? De racait racaie pe gat?

mike1983

Member
Totusi, nu ai uscat cat mult? 8 zile la 20 grade+ (banuiesc ca au fost peste 20 grade luand in calcul ca suntem in luna iunie) mi se pare multicel. Chiar si pentru muguri mari. Ai bagat un rh metru in borcan sa vezi ce iti zice? De racait racaie pe gat?

Hai sa explic cum am procedat la uscare.Am tuns-o , am atarnat crengile cu tot cu muguri , am lasat asa 5 zile , umiditatea nu a scazut sub 55 - 60. Dupa astea 5 zile am taiat mugurii de pe crengi si i-am introdus intr-o minisera impreuna cu un rh metru , cele 8 orificii de la mini sera au fost pe deschis.I-am mai lasat asa inca 3 zile si umiditatea a scazut cam pe la 50 %.Apoi am bagat mugurii la borcane , eu zic ca sunt asa cum trebuie.Temperatura intr-adevar a fost cam de 23 C. De racait pe gat ma racaie destul de finut , la ultima udare le-am facut flush serios.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Nu exista nene! Ce zici Maik, ii faci un demo lu explo despre cum e watercured budul ala de te zgarie pe gat (nitzel)? Atata ca fiind uscat, e posibil sa isi cam piarda terpenele prin watercuring.
Dar sunt curios daca iti da somn la fel...

vasile

Well-known member
Veteran
Cum a fost cum mirosu pe tot parcursu grow-ului? As far as i know Northern Light este printre strain-urile care miros destul de putin.

mike1983

Member
Cum a fost cum mirosu pe tot parcursu grow-ului? As far as i know Northern Light este printre strain-urile care miros destul de putin.

Mirosul a fost ok , am un amarat de filtru de carbon si nu am avut probleme , doar cand deschideam grow-ul mirosea , nu este un miros destul de puternic , cum este la OG KUSH de exemplu dar totusi miroase si asta.