What's new

3. Kör 1 AutoGSC + 3 AutoJack

Rúki

Active member
Az atka "gubacs" talán

Nem ez 100% Collembola.
Baktériumot ,gombát, törmeléket , algát eszik
Én is utánaolvastam ennek az ugróvillásnak, akkor ezek szerint még jó is a jelenlétük. De hogy kerültek oda? Plagron coco-perlit a közeg.
 

Rúki

Active member
1000011066.jpg
1000011067.jpg

A Maffia megszerezte a területet. GSC
 

Rúki

Active member
Hali mindenki!
Tudom, hogy azt mondtam, hogy semmi pénzért nem fogok hozzá nyúlni ollóval......, és hogy Whiped-nek röhögőgörcsöt fog okozni a kérdésem🤣.
Most elbizonytalanodtam, hogy nem túl sűrű a lombozat? Ne vágjak belőle minimálisan? Vagy jó lesz ez így is?
Köszönöm a válaszokat.
Smoke Weed Everyday ✌️
1000011171.jpg
 

Attachments

  • 20240606_091700.jpg
    20240606_091700.jpg
    2.2 MB · Views: 14

Rúki

Active member
Lenne még egy kérdésem Mesterek.
Ha a következő körben nem vagdosok össze-vissza, akkor lehetséges hogy nem lesz ennyire zsúfolt a sátor 4 növények?
Mert nekem nagyon zsúfoltnak, sűrünek tűnt a hely. Mert láttam olyan fotót is, hogy ugyanilyen 70x70-es sátor 4 növénnyel, és látszatra egyáltalán nem tűnt zsúfoltnak, de viszont rengeteg, és nagy méretű virágzat volt rajta, hogy simán 250-300-at tippelnék rá szárazon.
Vagy pedig csak 2-t indítsak a 70x70-esben. Mert ez a GSC most egyedül van, és rengeteg virággal rendelkezik, és még látom rajta hogy a 3-4-szeresére akar nekem nőni. Azért gondoltam, hogy 2-vel is lehet meglenne a 250 felett ebben a sátorban.
Vagy totál hülyeséget kérdeztem?
Smoke Weed Everyday ✌️
 

denevér

Active member
Amennyiben az a célod, hogy mégjobban megkeserítsd szegény növény életét, vágjad, tépjed, fűrészeljed tovább, de jobb ha elfogadod, hogy ez a növény sokkal jobb valamiben tőled. Mégpedig abban, hogy hogyan kell növényként létezni. Finoman közölték veled, hogy hülyeséget csináltál és még folytatni is akarod, erre napokkal később jössz ugyan azzal. Ha nem hallgatsz az itt lévőkre, miért nem maradtál a jutus varázslóknál, akik megtanítanak virágzatot toppolni, gyökérzetet ritkítani, illetve kártevőket tenyészteni? Megint az a helyzet, mint szinte az összes zöldfülűnél, hogy nem olvastok naplókat, nem olvassátok el az exkalapon leírtakat, csak idetévedtek és elvárjátok, hogy valaki megrágja és beleköpje a szátokba a kész válaszokat. A legalapabb dolgokat mazsolázzátok már össze, a mindenki számára elérhető írásokból, mert ha ennyit nem vagytok képesek megtenni magatokért, más miért tenné meg értetek?
Ha ekkora sátorban több tövet szeretnél, válassz feminizált magokat, mert azokat könnyebben kordában tudod tartani, mint egy automatát. Az auto nőhet ekkorára, meg akkorára is. A hagyományos, vagy fem magoknál te döntöd el, mikor virágoztatsz.
 
Top