What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

3 Дни преди цъфтеж

_Ina_

Active member
Veteran
Голям ентусиазъм!:) Не забравяи 4е в България вси4ко расте,продукти много не ни трябват хаха;)Много радост с реколтата!

_Ina_

Active member
Veteran
хаха дивака в българия не са го засяли някви келеши,тои си е там от преди това:) Маи много не си запознат и ти:)И защо да не ставаме про индор гроуъри?Why?:) може пък да се окажем добри:)

yoss33

Well-known member
Veteran
Аз откак се помня, навсякъде покрай нивите има дивак :) Сега поне има шанс някоя от семките да се окаже от "марков" баща, не че бих играл на това тото.

EverLast

Active member
От снимките съдя,че гледаш в Secret Jardin или греша? Доволен ли си от изпълнението?
Аз имам един homebox на вече близо 5години и мисля да си взема един SJ DR или DS...та затова те питам.

Относно това,че всеки гледа е така прави сте.Вън или вътре...аз предпочитам да е вътре! ;)

_Ina_

Active member
Veteran
аз пък се кефя 4е всеки гледа и наи накрая ще се окажем толква много 4е ще трябва да се смени закона в краина сметка рано или късно. в световен мащаб ве4е по4ват да издишат с техните закони от едно време и полека лека тук и там се позволява. ха дано по скоро да стане,4е да отворим едни разсадници,градини за 4удо и приказ хаха

_Ina_

Active member
Veteran
не е лоша идеика за едно бокс4е за вегетация:) Имаш известно право за параноята и аз нещо не се престрашавам тук да си поръ4вам такива неща.

EverLast

Active member
В това боксче с една натриева 250-ка и една мрежа ще стане супер яко скрогче.1 или 2 планта с филтър ест............

Относно поръчването-няма никъв проблем познавам хора,които гледат кактуси в такава палатка....ако не искате по нета...ами директно от гроушопа:blowbubbles: