What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

260W led Og Kush

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Din ce stiu, ala are solubilitate mica, si lucreaza in timp. Dar testez si asta si va spun.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Si atunci de ce se distribuie in culturile de camp o data la 2-3 ani? Asta inseamna ca o pui sa ti-o bage ploile in apa de subsol?

jtm

Some kind of shaman
Veteran
N-am nici cea mai vaga idee de ce, dar asta e solubilitatea sulfatului de magneziu.

mike1983

Member
21 zile flower.Astazi am eliminat cativa mugurasi care nu prea aveau sanse sa se dezvolte , am eliminat cateva fan leaves . Doza de nutrienti a fost la jumatate de data aceasta plus ca am mai adaugat o lingura de epsom salt si jumatate lingura melasa la 10L apa.Ceea ce am observat si ma cam sperie este o tendinta spre mov la steams si frunzele din mugurii care sunt cei mai aproape de lumina.Sa mai indepartez oare lumina ? Mentionez ca mugurii cei mai apropiati sunt la aprx 20Cm de leduri.

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    40.6 KB · Views: 33
  • 2.jpg
    2.jpg
    53 KB · Views: 34
  • 4 (2).jpg
    4 (2).jpg
    77.7 KB · Views: 25
  • 4 (1).jpg
    4 (1).jpg
    77.2 KB · Views: 30

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Dar coloritul mov nu are nici o treaba cu lumina. E ori genetic ori de la lipsa de P.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Auzii ca si de sulf uneori, dar nu e cazul ca ii dai Epsom (sulfat de magneziu). Insa ai avea si niste brown spots. La lumina auzii ca petiolurile se fac eventual purpurii, dar totusi ar trebui sa ai si arsuri.

mike1983

Member
Ieri i-am dat prima doza de epsom.In afara de cea care am amestecat-o in pamant cu doua luni inainte de a-l folosi.Voi vedea pe viitor cum evolueaza.

mike1983

Member
33 zile flower , problemele s-au accentuat , nu imi dau seama ce are asa ca singura chestie ce mi-a trecut prin cap a fost sa fac un flush cu 20 L apa demineralizata si am adaugat un plic cu bacterii cumparat din DDMAN.Nu stiu cat de bun o fi acest produs dar l-am incercat.Dupa flush am masurat ppm-ul si tot era destul de mare , undeva la 2000.

Attachments

• 5.jpg
    5.jpg
    60.8 KB · Views: 31
  • 4.jpg
    4.jpg
    84.8 KB · Views: 34
  • 3.jpg
    3.jpg
    91.9 KB · Views: 34
  • 2.jpg
    2.jpg
    63.8 KB · Views: 32
  • 1.jpg
    1.jpg
    71.7 KB · Views: 34

lumion

Active member
Arată foarte bine, nu te mai stresa, o să reușești să o duci la capăt și așa ! Succes !

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Ultimul lucru care ii trebe, as zice eu ca e flushul. Ii mergea bine la 3000. Din poze, as zice ca nu are papa. In ciuda ECului. Da-i foliar saptamana asta (dar cu grija, sa nu dai pe buzi), poate urmatoarele doua), si pune-i si niste papa la radacina. Din poze as zice ca ai mai multe deficiente. Acuma, poate ma insel eu si e de la pH, dar mie parca asa mi-ar spune. BTW, ce pH ai acuma?

mike1983

Member
48 zile flower.

Cu toate ca am udat-o cu ph 6 , runoff-ul a fost peste 7....cred ca asta este problema.

Urmatoarea udare am sa incerc cu o doza redusa de Cal Mag , ph 5,5 , si sa sper ca runoff-ul nu va mai sari de 6,5.

Attachments

• 20161126_092957.jpg
    20161126_092957.jpg
    41.3 KB · Views: 30
  • 20161126_092934.jpg
    20161126_092934.jpg
    51.3 KB · Views: 27
  • 20161126_093006.jpg
    20161126_093006.jpg
    80.7 KB · Views: 29
  • 20161126_093121.jpg
    20161126_093121.jpg
    96.8 KB · Views: 27
  • 20161126_093056.jpg
    20161126_093056.jpg
    83.6 KB · Views: 28

MJSoft

Member
Faina fetita ai! Nu cred ca are legatura Cal Mag cu aspectul acum, e la final, asa trebuie sa fie, iar coditele, tind sa cred ca e de la deficit P asa cum a zis si explo. Acu e gata, lasa asa, nu mai da nutes zic io, si asa daca tin bine minte mai ai vre-o saptamana juma max, arata gata acum..

mike1983

Member
Am verificat tricomii , 75 % cloudy , 25 % clear , ici colo cate unul amber.teoretic in vreo doua saptamani ar trebui sa termine , practic ramane de vazut.Atunci am sa-i mai dau o udare cu jumatate de doza Top max + melasa apoi voi incepe flush-ul.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
ph-ul este o scara logaritmica. daca ai udat cu 6 si a iesit 7, eu trag concluzia ca e mult peste 7 ph-ul. daca tu o sa uzi cu 5.5, practic o sa uzi cu un ph de cel putin 10 ori mai acid decat cel din ghiveci. vorbim aici de un organism care trebuie obisnuit treptat cu schimbarile. in conditiile date, eu nu as uda cu ph mai scazut de 0.5 fata de cel prezent in ghiveci. Sunt sigur ca un soc de acest gen va face mai mult rau decat un ph constant de 7.5, sa zicem..

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Succes, si data viitoare rezolva problemele astea legate de ph din veg. (Bine, optim ar fi sa stii de cand o sadesti in pamant ca acel pamant nu va iesi din range-ul PH 6-7 indiferent ce i-ai face.) Si neaparat fa-o treptat. Oricum, chiar daca tu decizi sa fii badaran si sa grabesti procesul, rezultatul nu va fi mai bun. Ia-le incet, ca doar vorbim de niste flori. :)

mike1983

Member
Incet am sa o iau , oricum , mult nu mai are pana termina.Am observat ca acestui pamant de la agro natura , tinde in timp sa ii creasca ph-ul.Cu compo sana stiu ca am avut alta problema , era prea acid.Data viitoare cred ca am sa amestec 50 % agro natura , 25 % compo sana si 25 % turba , stiu ca turba are ph-ul destul de acid.

Apropo , nu am avut absolut deloc probleme in vegetatie , de fapt problemele au aparut cam in a treia saptamana de flower , si mai exact frunzele cele mai aproape de leduri au inceput sa capete aspect ruginiu , purple brances , apoi fan leaves au inceput usor usor sa se ingalbeneasca.