ZoldOvezet
Active member
Week 2
aztán meg elfogy időnap előtt
:O micsoda hírek
Neee! Baszki nagyon sajnálom a dolgot! Én az ilyen köcsög kedvéért tuti valami pakkosat csinálnék kint jövőre is, csak mikor már virágzik egyre gyakrabban fújnám le fagyállóval, aztán azt viheti nyugodtan, valószínűleg az utolsó cigijét szívná el belőle!
Az ilyen mocskot nem igazán tudnám sajnálni... Pénzt meg hónapokat fektet bele valaki, ez meg jön és viszi... És a szarházinak nem elég egy visz mindent a közelből... Remélem ha Te nem is, de a másik két károsult faszra húzza rendesen!
Jó hát nyilván nekem is csak a szám nagy most... Én se akarnám senkinek elvenni az életét. De egy kiadós verésben azért tuti részesíteném, pláne ha tudod is ki az! Az ilyen az alapból számol vele, hogy valszeg jól meg fogják picsázni, de neki akkor is megéri...
Más szarozik vele hónapokat, ő meg szeptemberne nyisszant egyet és utána megvan a szívni való az év hátralevő részére... Vagy eladja a tesóknak 2000-be a 0.6-ot. És még nyerészkedik is rajta... Honnan tudná bárki amúgy h attól dobta fel a bakancsot amit tőled nyúlt le? Vagy ennyire nyílt titok h van kerted? Ha kint csinálnék kertet tuti még a saját anyámnak se mondanám meg hol van pontosan. Pedig drága jó anyám még locsolná is ha megérem!