What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

2009 joint tour

papaja

Well-known member
Veteran
white satin 19/8/2009

white satin 19/8/2009

picture.php

papaja

Well-known member
Veteran
Bam Bata x ErdPurT/Purple Skunk detail květu

Bam Bata x ErdPurT/Purple Skunk detail květu

picture.php

Papajo, parádní fotky, kytky,genetika a thread :) Je vidět že to umíš a o kytky je dobře postaráno, vypadají pěkně a ta pestrost modelů:fsu: ... o tom marně sním.Takže at je ti počasí nakloněno a tys to dotáhl do zdárného konce.

papaja

Well-known member
Veteran
Indie Malana

Indie Malana

Papajo, parádní fotky, kytky,genetika a thread :) Je vidět že to umíš a o kytky je dobře postaráno, vypadají pěkně a ta pestrost modelů:fsu: ... o tom marně sním.Takže at je ti počasí nakloněno a tys to dotáhl do zdárného konce.
děkuji za přání..myslím, že největší nepřítel je můj bližní
a proč jen marně sníš? :dueling:

Indie Malana
ke 4 m. vše na fotce je ona-obávám se, že nedokvete-je to 100 procent+-autobus sativa a ještě nevyhodila preflowers ..nejradši bych na ní nalil nějakou chemku, abych aspoň věděl , zda je to samice či samec -superbud-ale mám k tomu odpor
picture.php

papaja

Well-known member
Veteran
kc36 dirty

kc36 dirty

kdysi největší kytky na poli td je nejmenší trochu zmutovaná..květ-růst-květ, ale už pěkně nakvétá a hezky voní
picture.php

papaja

Well-known member
Veteran
aurora borealis northern ligths kulu seeds

aurora borealis northern ligths kulu seeds

picture.php

sensi23

Active member
Veteran
Zklamání:
AK47 fem. semínko serious seeds 100 procent samec!
to by me zajimalo kde udelali soudruzi z ndr chybu :nanana:
jinak opravdu nadherne rostliny papajo klobouk dolu a doufam ze jah da a zlodeji se tvym polickum vyhnou :yeahthats:joint:

papaja

Well-known member
Veteran
to by me zajimalo kde udelali soudruzi z ndr chybu :nanana:
jinak opravdu nadherne rostliny papajo klobouk dolu a doufam ze jah da a zlodeji se tvym polickum vyhnou :yeahthats:joint:
sensi ty stará vojno

pelíšky..soudruhu
pelíšky..proletáři

picture.php

tahle fotka dokumentuje debilní situaci v české republice ..musel jsem ji ostříhnout-hrozí vyzrazení..nemohu si dovolit jako esbe či paddi publikovat všechno..takhle jack herer, indie2, bambulínky, htc a další publikovat nemůžu-je vidět pozadí
u nás se krade jak za komunistů a Bůh ví, jestli jsem kytky neviděl naposled...

Tolpan

Member
Really great work papaja! My czech is too bad, lol. I only know the bad words, hehe.

Love your outdoor variety! Have you grown that strains also last year? You think the super silver haze will finish?

Keep it green!

By the way! I'm a big fan of czech republic, was there a lot in 2000-2004. damn have to go back soon! Lots of good friends live near Vimperk, Pilzen and Prague!

All the best man!

Cheers

Tolpan

papaja

Well-known member
Veteran
Hi Tolpan
and thank you..
http://translate.google.cz/translate_t#cs|en|přeložit nic moc ale jde to
this google-tool is fantastic!!!
Last year i grown white satin, sensi skunk, jack herer x jack herer...
I have czech cross seeds from friends-Trafo-hashplant x early misty, california orange bud x early misty, Dirty-kc36, Exodus1-erdbeerx..., Dwarf-belladonnaxbelladonna
Dannish seeds from esbe are good early for czech republic..
Your friends are living near me..small globe
super silver haze is phen from sensi23
this is thread about sensi phen

Super silver haze 60 days flowering phen Sensi23

i hope in harvest-this is 60 flowering days phen
in czech republic ssh-sensi23pheno is first time outdoor in czech republic

Flores

Active member
Děkuju ti Floresi za blahopřání ..často myslím na konopnou situaci na Slovensku..je to smutný příběh plný kokotin

Vedz, že na to myslím častejšie ako ty :fsu: Verím však, že nová, naša, mladá generácia to zmení. Starý pominú a mladý ukážu - čo a ako :nanana: Práve preto mám stále nádej :)

Dúfam, že zlodeji sa ti vyhnú oblúkom. Ak nie, nech sa tým zadusia. Veď čo je na tým ťažké - zasadiť semienko, a s radosťou sledovať, ako sa mení v nádherne potešenie. To vážne nechápem, a asi nikdy nebudem. Za 5 rokov pestovania som skosil sám iba raz. Aj napriek tomu mi však pestovanie samotné vždy prinesie radosť. Holt, zlodej nikdy nespozná ten pocit, keď kráčaš na políčko, natešený, ako to tam vyzerá :)

Čo máš v pláne s tou Indiou? Čo takto na ňu skúsiť hodiť kúsok peľu Shamana, semienka dozrieť možno stihnú :)

Prajem ti, nech ti to vi(y/j?:D)de.

S pozdravom
Flores.:wave:

papaja

Well-known member
Veteran
Vedz, že na to myslím častejšie ako ty :fsu: Verím však, že nová, naša, mladá generácia to zmení. Starý pominú a mladý ukážu - čo a ako :nanana: Práve preto mám stále nádej :)

Dúfam, že zlodeji sa ti vyhnú oblúkom. Ak nie, nech sa tým zadusia. Veď čo je na tým ťažké - zasadiť semienko, a s radosťou sledovať, ako sa mení v nádherne potešenie. To vážne nechápem, a asi nikdy nebudem. Za 5 rokov pestovania som skosil sám iba raz. Aj napriek tomu mi však pestovanie samotné vždy prinesie radosť. Holt, zlodej nikdy nespozná ten pocit, keď kráčaš na políčko, natešený, ako to tam vyzerá :)

Čo máš v pláne s tou Indiou? Čo takto na ňu skúsiť hodiť kúsok peľu Shamana, semienka dozrieť možno stihnú :)

Prajem ti, nech ti to vi(y/j?:D)de.

S pozdravom
Flores.:wave:
:wave:
když mi bylo 10 povídala soudružku učitelka, že možná my, ale určitě už naše děti zažijí komunismus..
uběhlo skoro 30 let a komunismus je v prdeli..chvála Bohu
Legalize it!

z jedné indie jsem uřízl klon a asi příště říznu i z té největší, pokud ukáže chloupek a své pohlaví...vpravo je klon true blueberry
sorry za cílenou reklamu na knihu z 20 let 20 století..Břetislav Kafka věděl svý!
picture.php

opýlím to asi mandala 1 x mandala1 - pheno napůl fialové a napůl zelené ..zkusím samce ještě vyfotit-sazenici jsem daroval na jaře svému kamarádovi a samec je to krásný ..
Ať žije spolupráce!

newhousegreen

-.-
Veteran
ahoj papajo!

s těma čorkama je to špatný:fsu:,je to asi dva tejdny co nám vlez Rom až do domu,naštěstí viděl jenom matkárnu,ale stejně,co to je za drzost ,líst někomu až do bytu pro vodu ,nezazvonit,projít čtverma dveřma a pak očumovat ve obýváku...samozřejmě nějakej tipař,hned běžel na taxika:fsu:

ještě že neviděl políčko,je to špatný bát se na vlastní zahradě
přísští rok sázim víc venku
picture.php

na podzim musíme vyměnit spoustu semen!

je to asi dva tejdny co nám vlez Rom až do domu,naštěstí viděl jenom matkárnu,ale stejně,co to je za drzost ,líst někomu až do bytu pro vodu ,nezazvonit,projít čtverma dveřma a pak očumovat ve obýváku...samozřejmě nějakej tipař,hned běžel na taxika:fsu:

cece jabych se neodvazil tvrdit ''nastesit videl jenom matkarnu'' - ten se vrati , a ne sam ..
nejvetsi hloupost je nezamykat byt/dum . i kdyz bydlim v male dedine , a sousedi jsou super , zamykame vsude a vsecko a porad . ja bych se asi momentalne velice bal :(

PS : v pripade zajmu muzu nabidnout seminka Kali mist * Hollands HopexDurban Poison (HH i DP fialove pheno)

newhousegreen

-.-
Veteran
jojo bojim se,ale dokavaď žijou matky v matkárně,tak mě vyčorovat nemužou,tam je muj poklad,ne někde venku kde beztak zase za měsíc vyroste:D

papaja

Well-known member
Veteran
ahoj papajo!

s těma čorkama je to špatný:fsu:,je to asi dva tejdny co nám vlez Rom až do domu,naštěstí viděl jenom matkárnu,ale stejně,co to je za drzost ,líst někomu až do bytu pro vodu ,nezazvonit,projít čtverma dveřma a pak očumovat ve obýváku...samozřejmě nějakej tipař,hned běžel na taxika:fsu:

picture.php

... co dodat..taková je situace v čechách...naučil jsem se přísloví: Všechno zlý je pro něco dobrý..
třeba by jsi mohl zapřemýšlet nad elektronickým zabezpečení zahrádky..a třeba ti díky tomu romákovi a nástrahám nikdo nic nevezme

krásná zahrádka new..
těším se na malawi pheno ..vypadá opravdu nádherně v tvém vlákně...

Latest posts

Latest posts