děkuji za přání..myslím, že největší nepřítel je můj bližníPapajo, parádní fotky, kytky,genetika a thread Je vidět že to umíš a o kytky je dobře postaráno, vypadají pěkně a ta pestrost modelů ... o tom marně sním.Takže at je ti počasí nakloněno a tys to dotáhl do zdárného konce.
to by me zajimalo kde udelali soudruzi z ndr chybuZklamání:
AK47 fem. semínko serious seeds 100 procent samec!
sensi ty stará vojnoto by me zajimalo kde udelali soudruzi z ndr chybu
jinak opravdu nadherne rostliny papajo klobouk dolu a doufam ze jah da a zlodeji se tvym polickum vyhnou
Děkuju ti Floresi za blahopřání ..často myslím na konopnou situaci na Slovensku..je to smutný příběh plný kokotin
Vedz, že na to myslím častejšie ako ty Verím však, že nová, naša, mladá generácia to zmení. Starý pominú a mladý ukážu - čo a ako Práve preto mám stále nádej
Dúfam, že zlodeji sa ti vyhnú oblúkom. Ak nie, nech sa tým zadusia. Veď čo je na tým ťažké - zasadiť semienko, a s radosťou sledovať, ako sa mení v nádherne potešenie. To vážne nechápem, a asi nikdy nebudem. Za 5 rokov pestovania som skosil sám iba raz. Aj napriek tomu mi však pestovanie samotné vždy prinesie radosť. Holt, zlodej nikdy nespozná ten pocit, keď kráčaš na políčko, natešený, ako to tam vyzerá
Čo máš v pláne s tou Indiou? Čo takto na ňu skúsiť hodiť kúsok peľu Shamana, semienka dozrieť možno stihnú
Prajem ti, nech ti to vi(y/j?)de.
S pozdravom
Flores.
je to asi dva tejdny co nám vlez Rom až do domu,naštěstí viděl jenom matkárnu,ale stejně,co to je za drzost ,líst někomu až do bytu pro vodu ,nezazvonit,projít čtverma dveřma a pak očumovat ve obýváku...samozřejmě nějakej tipař,hned běžel na taxika
ještě že neviděl políčko,je to špatný bát se na vlastní zahradě
přísští rok sázim víc venku
na podzim musíme vyměnit spoustu semen!
ahoj papajo!
s těma čorkama je to špatný,je to asi dva tejdny co nám vlez Rom až do domu,naštěstí viděl jenom matkárnu,ale stejně,co to je za drzost ,líst někomu až do bytu pro vodu ,nezazvonit,projít čtverma dveřma a pak očumovat ve obýváku...samozřejmě nějakej tipař,hned běžel na taxika
ještě že neviděl políčko,je to špatný bát se na vlastní zahradě
přísští rok sázim víc venku
na podzim musíme vyměnit spoustu semen!