What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

2009 joint tour

papaja

Well-known member
Veteran
děkuju kluci za uznání velmi mě to těší..
jde o pěstování v přírodě a dokud to nekouřím tak to ani nepovažuji za svoje rostliny..když přijdu na políčko jsem tam host a ne naopak..klepu na dřevo jak pohan..atˇ to vyjde!
tady aurora nl přepíná na růst...
picture.php

předevčírem jsem to popletl s ak47 dnes jsem to řádně prozkoumal a jde o auroru-takové denní kouření však víme..

papaja

Well-known member
Veteran
sklizeň 150 w 63 den 12/12

sklizeň 150 w 63 den 12/12

picture.php

picture.php

co říci k bludičce 150 w? dám jí naposled šanci a projekt šaman a 12 ted už 13 tanečnic přesunu pod 150w..určitě v budoucnosti 150 poputuje do archivu světýlek zřejmě už ji neopráším..i když v lepších podmínkách by výsledek taky byl jiný-hlavně vzduch-žily holky se mnou hodně kouřím a vařím a k tomu ty občasný vedra, kdy mám v pokoji přes 30..chce to cooltube ale tak už udělám ty semínka a končím s ní..

je to opravdu tak pro návštěvy a ne pro denního kuřáka..
:nanana:
děkuji všem , co mi pomohli...snad už konopí přestává být rostlina démonizovaná...ostatně si myslím, že se lidem nedá lhát do nekonečna-mám na mysli protikonopnou propagandu atd.

papaja

Well-known member
Veteran
a pár paliček ze sklizně..

a pár paliček ze sklizně..

sensi skunk
picture.php

blueberry
picture.php

sensi skunk x thai x haze x skunk1
picture.php

super silver haze
picture.php

papaja

Well-known member
Veteran
kuuuurna valim ''voci'' - zrejmne slusnej oddil co? :D parada
:yoinks:
díky
proti každýmu pěstiteli vína na znojemsku jsem úplná nula a břídil..
tutaj
shaman a 13 dancers po týdnu na balkoně
přibyly jack herer a white russian-díky vodvarovi
Otázka č.1 za 100
Která rostlina je shaman?
picture.php

Aboriginal

Member
máš moc pěkné rostlinky, koukal jsem že máš také tu deformaci listů u true blueberry, podle mě jasnej genetickej vomrd, skoro bych řekl že se vyplatí tuhle genetiku v ČR zrušit a vyselektit novou...
nicméně počasí rostlinkám celkem přeje, jepravda že by snesly více slunka, ale aspoň člověk nemusí tak často na zahrádku...
preju hodne stesti a malo corek..

AB....

Aboriginal

Member
Díky za vysvětlení....
Každopádně jsem myslel že degenerace od DJ Shorta jsou zpravidla "trojlisté kytky", tahle mutace listů mi moc nezdá...
Každopádně pokud je to normální, pak bych já osobně měl raději odrůdy které neprcal tady pan fotřík s thaiskou krví:)
Nicméně chuť je dobrý, výsledek zatím alespoň u mě dosti podprůměrný, ale co - ještě 15 dní, třeba se předvede:)

Zatím a pěstu zdar....
AB...

M

Miris

já se taky vyjádřimk blueberry od shorta. voní a chutná fakticky pěkně . palice dělá velký akompaktní. obsypanost lepší průměr. ale není moc silná a už vůbec ne pokud ste každodenní huliči. taková spíš víkendovka nenáročná

papaja

Well-known member
Veteran
máš moc pěkné rostlinky, koukal jsem že máš také tu deformaci listů u true blueberry, podle mě jasnej genetickej vomrd, skoro bych řekl že se vyplatí tuhle genetiku v ČR zrušit a vyselektit novou...
nicméně počasí rostlinkám celkem přeje, jepravda že by snesly více slunka, ale aspoň člověk nemusí tak často na zahrádku...
preju hodne stesti a malo corek..

AB....
nojo blueberry , true blueberry...osobně je mám rád..sice slabší kouření , ale to nevadí , hlavně to chutná..:nanana:
abo myslím s tím klonem strawberry ani na jedno pole, kde roste jsem se zatím nedostal , ale to se co se nevidět změní..cca do 14 dnů jistě řežu
jediný nepřítel je dnes srnka, co mi sežrala celou new purple power f3x? bohužel..na podzim to jsou zas čorky ..:dueling:
nakonec je tu zima a třeba zas nebude nic do papírku nevadí..aspon člověk vidí tu krásu :laughing:

Deformace listů u celé blueberry familie je naprosto normální. Konkrétně u TBB a dalších co mají stejného fotra je tento jev mnohem častější (ta deformace pochází z thaijské strany v genech a zmíněný fotr byl vybrán z velké selekce a byl rovněž mutantní).
Každopádně short ví proč takové rostliny používat. Obecně platí, že rostliny s "crinkle" listy vynikají enormní produkci pryskyřice v květu.

PS: Sorry, že zasírám thread!
tohle vlákno je tu právě pro tyhle diskuse jen s chutí do toho..

huuaaa no at me vem vozembouch , ja se trefil :) .. taky se snazim si neco zkrizit .. mam samce z minuleho roku Hol. Hope * Durban Poison .. tvari se to podle listu hodne sativne .. doufam ze bude pyl a podari se mi neco nakrizit :) chtel bych Kali Mist pokrizit tim samcem + jeste mam jeden chrast snad ak47 , jsou nejake pravidla ohledne krizeni ? da se pyl uchovavat delsi dobu ? treba v lednici/mrazaku ?

PS: klido rekni a ja to smazu at ti tady nespamuju :D

EDIT : je me jasne ze z toho co budu krizit nic nebude , ale za zkousku nic a na zimu bude matkarna kde muzu zkusit neco poselektit - nakonec to bude tak ze 1m2 250w mh a 0,25m2 150w hps . uz se tesim .. kua vyhrat ve sportce - hned zakladam seedbanku :D :D

radvancan

Well-known member
ICMag Donor
Veteran
huuaaa no at me vem vozembouch , ja se trefil :) .. taky se snazim si neco zkrizit .. mam samce z minuleho roku Hol. Hope * Durban Poison .. tvari se to podle listu hodne sativne .. doufam ze bude pyl a podari se mi neco nakrizit :) chtel bych Kali Mist pokrizit tim samcem + jeste mam jeden chrast snad ak47 , jsou nejake pravidla ohledne krizeni ? da se pyl uchovavat delsi dobu ? treba v lednici/mrazaku ?

PS: klido rekni a ja to smazu at ti tady nespamuju :D

EDIT : je me jasne ze z toho co budu krizit nic nebude , ale za zkousku nic a na zimu bude matkarna kde muzu zkusit neco poselektit - nakonec to bude tak ze 1m2 250w mh a 0,25m2 150w hps . uz se tesim .. kua vyhrat ve sportce - hned zakladam seedbanku :D :D

Ahoj kamaráde :wave:
Pozdravuji a držím palce nech vyjde to křížení.....
Pravidlá ohledně křížení jsou i nejsou, jak se to veme a jak to vemeš ty.... :D:D:D
Jaá osobně jsem měl pyl 2-3 měsíce jen tak v nádobce, v šuflíku a pyl byl účinnej...
Samozřejmě do nádoby šel pořádně preschnutej pyl....
Ak budes chtit pak nejaky seminka na skuseni selektovani..pracuji na křížencích jako
Chunky Haze, Chunky Lady, AcaKush99, HazeKush99 a na nový rok by už měl být hotov můj model Anaberry:woohoo::woohoo::woohoo:

Flores

Active member
Zdravím:wave:

Yo yó, kríženie ja tiež rád, síce iba outdoor, ale lepšie ako nič. V krížení som nováčik, keď to podrastie založím aj thread. Pokiaľ by ste mali niekto peľ Ákačka, Shaman lejdy by sa potešila.

Inak, papaja - krása:sasmokin: Budem sledovať, nech sa priučím:joint: Držím palce.

Ak, tak písni a ja to zmažem ;)

Prajem všetkým slnečné dni :smoke:

papaja

Well-known member
Veteran
fajn šmekr:
děkuji moc tomu říkám infomace, co mají pro mne cenu...
tb je zde vlevo
picture.php

papaja

Well-known member
Veteran
kříženci s dwarfovým thai haze skunk 1

kříženci s dwarfovým thai haze skunk 1

Jan Palach -aurora borealis northern ligts x thai haze x skunk1
picture.php

Thai Skunk -sensi skunk x thai x haze x skunk1 no.2
picture.php