What's new

2 white window grow tent patenta !!

astrix

Member
nai tin sikosa stous 30 pontous xthes strosane kai oi thermokrasies, kati akoma phra melasa rixnw se kathe potisma mexri to kopsimo mia koutalia tis soupas se ena litro nero einai kala ?

astrix

Member
uptade 56 meres flowering , shmera agorasa mikroskopio to bradu tha koitaksw na dw an katalabw poso thelei akoma ,

nia aporia exw dio futa sto mpalkoni 20 hmeron auta skeftomai na ta kanw flower mesa ,ayta poso perithorio exw na ta balw mesa pote arxizoun na papadiazoun ta outdoor?

O

orfeas

Νομίζω πως οι κάλυκες θέλουν ακόμα να φουσκώσουν.
Για τη μελάσα, νομίζω ότι είναι πολύ αυτό που βάζεις. Θα το ψάξω λίγο και θα σου πω...

astrix

Member
μελασα εβαλα πολυ και δεν εχω ξαναριξει μπερδευτηκα δεν προσεξα οτι ελεγε σε ενα γαλονι 2 κουταλακια του γλυκου και τα βαλα στο λιτρο δεν εγινε κατι παλι καλα , τωρα οι καλυκες δεν ξερω τι παιζει πηρα ενα φυλλο απο παπα και το βαλα στο μικροσκοπιο που αγορασα σημερα και βλεπω περισσοτερα γαλακτερα λιγα διαφανα και μερικα καφε το βραδυ που θα ξυπνησουν θα βγαλω περισσοτερα συμπερασματα αλλα μαλλον παει για σφαξιμο απο εβδομαδα !!

astrix

Member
uptade harvest..
κατι εκανα για first grow ευχαριστω για την βοηθεια παιδια, σε 3-4 μερες πιστευω να ειναι ετοιμο να μπει στο βαζακι του ..