What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

1St Grow Indoor - OG Kush Auto

Wizz.77

New member
Nu mi s-a încărcat imaginea la postarea anterioară...
reAGgTM.jpg

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
pare a fi hps. si atunci ii trebuie ballast si igniter. numa tu puteai sa cumperi becuri dupa forma. :muahaha:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
cred ca era totusi mai ieftin daca intai gandeai si dupa aia cumparai. adica mergi sa cumperi becuri, si tu nu stii inca de care iti trebuie, si ca la hps iti trebuie ballast. treaba care o inveti in prima zi de citit forumul daca belesti ochii. dar.. tu stii mai bine, ca oricum tu pierzi timpul si banii.

Wizz.77

New member
sincer,economiseam o căruța de bani daca nu dădeam comanda ---,sunt hoți al dracului =))) ce am găsit la ei , la 70-80 lei, la Olint/Dedeman se găsește la 30-35 maxim =))).
Cum pot accesa si eu la Chat sau PM? ,

Acum voi cauta un ballast mai ieftin deoarece a cam scăzut bugetul =)) , posibil să găsesc pe okazii sau olx ? :-?

As mai avea nevoie se folie reflectorizanta,de unde as putea cumpărată ?

Last edited by a moderator:
P

prelungitor

pe olx gasesti, dar nu poti sa stii cat de uzate sunt si nu stiu cat de ok este sa te intalnesti cu persoanele care le vand.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
pai extractorul ar trebui sa se ocupe de scazutul temperaturii, inca un vent pe intake adauga doar zgomot si incetineste fluxul de aer.
pentru miscat aerul poti folosi un vent normal.
si nu na, fluxul de aer trebuie sa fie continuu, zi-noapte. plantele respira si noaptea.

Wizz.77

New member
Imi puteti da un link cu un Grow AF complet ? Ca sa il citesc si sa mai analizez si eu ce-mi mai trebuie,etc, eu am mai cautat dar nu am vazut nimic complet...

tupac99

Member
exploziv... ai avut ceva auto? poti da niste recomandari pt auto ? cu un high care sa nu rupi frigiderul dupa ce te`ai spart si sa aiba un yeld cat de cat ok...?!

tupac99

Member
ceva predominant sativa care sa apuce sa termine outdoor si la noi sa nu le prinda inghetzul? daca se poate tot asa... sa nu rupi frigiderul si sa fie un high sociabil :D

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
nici sativa predominant nu prea am pus pe afara. mai bine sa mergi la sigur cu ceva care termina la timp, plus ca vremea de la finalul sezonului poate sa fie schimbatoare, cu ani mai buni si mai rai, si cam risti. sativele merg foarte bine bine indoor, sau in sera.