What's new

1ο grow diary 250w hps coco coir

btk562000

New member
Να και οι φωτογραφίες με τις κουκκίδες. Ιδέες καλοδεχούμενες..

Attachments

• 78.jpg
    78.jpg
    61.4 KB · Views: 39
  • 77(12-3-15).jpg
    77(12-3-15).jpg
    70.1 KB · Views: 38

btk562000

New member
Off topic

Off topic

Παιδιά καλησπέρα και ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις.
Χτες πήγα να βοηθήσω τον γείτονα με το δέσιμο των φυτών και ενώ πάνε όλα τα υπόλοιπα καλά,ένα φυτο έχει πάρει την κάτω βόλτα.Του έκανα flush με νερο με σωστό ph κ μετά άμεσα ένα πότισμα με λίπασμα. Κάπως έτσι έπεσε το Ph της αποροής στο 6.5 απο 7.
Ορίστε κ μια φώτο..

Attachments

• a.jpg
    a.jpg
    28.5 KB · Views: 44
  • b.jpg
    b.jpg
    31.5 KB · Views: 43

ironagxos

Member
emena m fenetai apo apotomes diafores thermokrasias kai ygrasias.H poly taisma.......!!!e btk;;;t les esy pou to ksereis kalytera t koritsi s;;

btk562000

New member
ironagxos αυτό το φυτό δεν είναι το δικό μου είναι ένα white widow x big bud ενός φίλου και γείτονα.μου φάνηκε σαν κάποιο lockout γιατί όλα τα υπολοιπα φυτά που έχει πανε μια χαρά.Αυτός ο φαινότυπος ζορίζεται όμως.δοκίμασα αυτά που είπα πριν γιατί το υψηλό Ph με παραξένεψε.

Να και μια φώτο από το γειτονικό κηπο πριν τα δέσουμε (εκει παίζει lst).

Attachments

• 2015-03-09-032304.jpg
    2015-03-09-032304.jpg
    34 KB · Views: 40

btk562000

New member
Day 23 Photo Update

Day 23 Photo Update

Σας πόσταρα και τα ξένα πριν.Αλλά λένε ότι αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει.Ορίστε λοιπόν μια σημερινή φώτο από τις κυρίες τις τετρακέφαλες. Οι 4 κορυφές σχηματίστηκαν και πλέον αρχίζουν να βρίσκουν τους ρυθμούς τους στην ανάπτυξη πάλι.Ένα ακόμα κόψιμο της χωρίζει από την ανθοφορία και πάνε καλά.

Λοιπόν for your eyes :

Attachments

• 79(13-3-15).jpg
    79(13-3-15).jpg
    58.5 KB · Views: 35
  • 80.jpg
    80.jpg
    59.2 KB · Views: 34

btk562000

New member
Ευχαριστώ,ευχαριστώ :)
Τον ανεμιστήρα στην αρχή τον είχα κάτω αλλά για κάποιο λόγο αποφάσιζε να προσπαθήσει να γίνει κλαδευτήρι. Επειδή λοιπόν με το φίλτρο μου είχαν δώσει 4 λουριά συγκράτησης και ήταν αρκετά μεγάλα .η λύση ; Τιμωρία η γαλατική γνωστή του κακοφονιξ τον έδεσα στο λουρί και ψηλά.
Και το καλύτερο ; Έχω την εντύπωση ότι κάνει και πιο καλή δουλειά εκεί ψηλά.

ironagxos

Member
isa isa file m!! pou pao na kano kai go thn patenta .....to exo o makakas varaei sthn mesh ..makakia!!!!kai tis exo kai go aftes tis tirantes apo to filtro.....den xreiastikan evala alysida!!!!apla me agnxonei poly"ironagxos"giati thn exo pathsei kapos etsi....mhn fygei tpt kai meta gamata brate!!!alla me tai raps ola ginontai..me tai raps einai demena;t kalo einai varas m elafry aeraki kai thn lampa apo oti blepo....

ironagxos

Member
ironagxos αυτό το φυτό δεν είναι το δικό μου είναι ένα white widow x big bud ενός φίλου και γείτονα.μου φάνηκε σαν κάποιο lockout γιατί όλα τα υπολοιπα φυτά που έχει πανε μια χαρά.Αυτός ο φαινότυπος ζορίζεται όμως.δοκίμασα αυτά που είπα πριν γιατί το υψηλό Ph με παραξένεψε.

Να και μια φώτο από το γειτονικό κηπο πριν τα δέσουμε (εκει παίζει lst).
regular;

btk562000

New member
οχι είναι feminised.
Το σπορι είναι από τη Female Seeds.
Είναι κρίμα να χαλάσει γιατί ήθελα καναν κλώνο σε μελλοντική ανταλλαγή genetics...

btk562000

New member
Ανάλογα την απόσταση της λάμπας όπως είναι τώρα πάει 23-25. Έχω τον αισθητήρα στο ύψος των φυτών.

btk562000

New member
day 28 veg

day 28 veg

Μια σημερινή φώτο των κοριτσιών.
Έκανα κάποιες αλλαγές στο όλο σκηνικό.

Πρόσθεσα 3 λίτρα περλίτη πάνω από το κόκο για να αντιμετωπίσω αυτά τα εκνευριστικά μαύρα μυγάκια πριν γεμίσει όλο το τεντ.

Άλλαξα την εξαγωγή με ηχομονωμένο αεραγωγό (έπρεπε να το είχα κάνει από την αρχή) με καλά αποτελέσματα σε θέμα θορύβου.

Επίσης πήρα καινούργια πιατάκια για τις γλάστρες και χωρίς κάποιο συγκεκριμένο λόγο έβαλα μέσα τον υπόλοιπο περλίτη.

Αποφάσισα να μην κάνω άλλο κόψιμο για 8 κορυφές γιατί μετά παίζει καλοκαίρι και ο χρόνος πιέζει.

Λίγες μέρες ακόμα για το ξεκίνημα τις ανθοφορίας..

Ορίστε και τα κορίτσια........

Attachments

• 89(18-3-15).jpg
    89(18-3-15).jpg
    54.1 KB · Views: 47

antartist

Member
Παρόλο το τόπινγκ και λαμβάνοντας υπ' όψην ότι το κόκο επιτρέπει στις ρίζες να απλώνουν γρήγορα λόγω του καλού αερισμού, τα φυτάκια για τον ένα μηνα έχουν μείνει λίγο πίσω.
Συνυπολογίζοντας ότι στον χώρο υπάρχουν και μυγάκια οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι ίσως το νερό που τα ποτίζεις είναι ακόμα πολύ. Άφηνε λίγο το κοκο να στεγνώνει. Όχι εντελώς όμως. Το drip to waste προυποθέτει ακόμα λιγότερα λίτρα υποστρώματος και δυνατές ρίζες για να λειτουργήσει καλά.
Ίσως θα έπρεπε να σκεφτείς να αλλάξεις τρόπο ποτίσματος...
Αν τα γυρίσεις τώρα δεν θα εκμεταλλευτείς σωστά τα βατ της λάμπας σου και θα πάρεις λίγο...

Latest posts

Latest posts