ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here.
Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!
ia sa vedem.... as spune ca in jur de 30% din firisoare si-au schimbat culoarea semn bun.
in legatura cu lasatu... eu zic ca daca trec de 70% in urmatoarele 7 zile sa recoltezi. Daca nu... si data de 1 e o zi buna
am apreciat ca sunt cam 50%-50% albi/maro...acum o sa vedeti si`n poze ca sa apreciati...insa precizez ca pe planta e un procent mai mare de fire maro decat am reusit sa surprind in poze
eu zic maine seara o sa le pot culege...le las sa se bucure de soare azi ca e mult...
maine nu stiu cum va fi afara dar o las si maine si pe la 7-8 incep s`o chelesc
Attachments
SP_A0371.jpg
60.2 KB
· Views: 44
Feed up on budzilla,headmaster and earth juice bloom.
pai in seara asta le`am pus la uscat...cuiu e din alta iarba...
chiar asa...ce sa pun in cutie ca sa se usuce mai repede,ca sa absoarba umezeala?
iam pus intr`o cutie de carton cu foarte multe gauri mari sub pat
acolo ai cam 12-14 gr. dupa cum arata. din poze imi pare ca au o densitate medie. oricum mai mult de 15 gr. nu ar trebui sa fie, dar nici mai putin de 10.
ai tot interesul sa NU usuci rapid. o uscare rapida inseamna multa clorifila ramasa in bud.
am cules tot din kaya gold...o sa contunui de maine cu wonder woman care a inceput si ea sa se inmaroneasca putin la varfuri...o sa fac niste calcule sa aflu exact in ce zi de flower e,ii fac poze si le pun maine..
kaya gold rules!!!!
gust divin,high la fel...atat
am cules si wonder womanu si fenotipu ala ciudat care ar fi trebuit sa fie tot wonder woman...
acestia sunt mugurii dupa un triming rapid... cam cate grame?...eu zic ca acum sunt 20
la sf o sa pun 2 poze cu aproape tot harvestu...
deci ultimile doua poze sunt doua poze cu muguri diferiti...o poza cu mugurii kaya gold + o poza cu mugurii wonder woman...)
deci penultimele doua...ultima e ce am cules mai tarziu de la kaya gold dar n`am mai pozat...plm... vraiste
mi`am luat cantar azi si am cantarit jumatate din mugurii de kaya gold pe care ii mai aveam la borcan...ca am pus jumat ela borcan dupa ce s`au uscat si jumatate am lasat intr`o caserola de plastic pt uz rapid...
ma rog...in borcan am avut 16,87...deci cam 30 g in total de la kaya gold si acum am mult mai mult de la wonder woman...
deci estimez un harvest total la 70 de grame... 8-> super multumit