ακόμα πρωί ειναί και δε τα πιάνω τα καλά...τι εννοείς ρε μακεδόνα?προσεξε μην σου αρπαξει το θηριοδαμαστη
κανα νουμερο θα μαντεψεις?
ποσα γρ λες?
καλά αυτό είναι το μόνο σίγουρο..φαίνεται από πριν το καλό πράγμα..μπράβο ρε tjo για άλλη μια φορά..όπως και να χει weedo, με 17 βδομάδες φλάουερ θα βγει κάτι πολύ καλό
....
...θα λεγα, γύρω στα 500-600..-δλδ τόσα θα θελα-
άλλος για το νούμερο??
Είναι tricky η κατάσταση και δεν θα κρύψω κι εγώ την περιέργειά μου για τις αποδόσεις.
Πάντως εγώ θα έλεγα πως τσιγάρα σαν κι αυτά αξίζει να φτάσουν την πλήρη ωρίμανση και είναι κρίμα για μια βδομάδα ή 10 μέρες να χάσεις το μέλι το καλό...
Χμμ, η αλήθεια είναι ότι μπαίνω σε σκέψεις κι εγώ. Τι πάει να πει βαρύ; Το χάι έχει κάποια χαρακτηριστικά, έτσι κι αλλιώς, που πρέπει να εκπληρωθούν. Και η κατάλληλη στιγμη πάντα θα παραμένει κατάλληλη στιγμή. Είναι και το θέμα των τερπενίων από την άλλη που είναι ένας καλός οδηγός. Και για τον ουρανίσκο αλλά και για ό,τι πρόκειται να ακολουθήσει.
Με όλες αυτές τις βιασύνες μέσα και τις καιρικές συνθήκες έξω ξεχάσαμε τι πάει να πει ώριμο τσιγάρο.
tjo, έχε υπ' όψιν σου οτι πολλές «αληθινές» σατιβιές δεν πολυροδίζουν τους κρυστάλλους τους (amber, που λενε), κι αν τα αφήσεις ωσπου να γίνουν καφέ, βασικά έχουν παρακμάσει, για να μην πω γ..ηθεί.
Εγώ θα τα έκοβα 50%-75% θολά, 25%-50% clear. Πιό σπηντάτο στο 50-50, ανάλογα με τα γούστα σου.
Ο ορφέας το περιέγραψε καλά.
Άρχιζε να κόβεις/ξεραίνεις μικρά παπαδάκια από τις 90 μέρες, και θα το καταλάβεις πότε είναι η στιγμή του. Μπορεί να πάει και στις 120, αλλά αν δεν το προσέχεις, ο χρόνος δεν μπορεί να κυλίσει προς τα πίσω!