What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

1# growroom update για 2ο grow...

ganja3

Member
κάτι κάνεις λάθος με τις μέρες νομίζω
14 μέρες ανθοφορία δεν έχεις τέτοιους παπάδες .. ίσα ίσα που δείχνουν φίλο

GRkid

Active member
ΦΩΤΟ....ΠΡΟΒΛΗΜΑ...??

ΦΩΤΟ....ΠΡΟΒΛΗΜΑ...??

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟς ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ...???

picture.php
picture.php
picture.php
picture.php

αυτο μου εδωσαν....
picture.php

..ναι οι μερες ειναι 22...σορυ !!

LegacyTron

Member
Τι μαλακία πήγες κι έβαλες ρε τα άλλα που είχες δεν σου φτάνανε; γαμώ το κέρατο τα παραφόρτωσες στο φαΐ!!!! κάτι παρόμοιο έπαθα κι εγώ, αλλά χωρίς να βάλω κάτι έξτρα, απλά έκανα κάτι μαλακίες με το μετρητή και τα γάμησα στο φαί.

Άστα 1 μέρα δύο με σκέτο νερό καλά ΡΗ-ρισμένο και μετά να τα επαναφέρεις στα κανονικά επίπεδα λιπάσματος χωρίς συμπληρώματα της αηδίας. 1,5 μλ ανά λίτρο;;;; Για χώμα είναι;;;; Οργανική παπαριά;;;;;Βάλε και την άλλη μισή ετικέτα να δούμε...Αν και στη θέση σου θα έκανα φλας μια δυο μέρες και δεν θα το ξαναέβαζα καθόλου/.

locoezon

Member
Με μια αναζήτηση στο internet,βλέπω ότι το
σκεύασμα που μας δείχνεις είναι για το ιώδιο και τον περονόσπορο.
Καντού ένα flush όπως σου είπε και ο tron μπας και συνέρθει.

ULTRADYNE-ΟΡΓΑΝΙΚΟ ΣΚΕΥΑΣΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΥΚΗΤΩΝ

ΓΙΑ ΩΙΔΙΟ & ΠΕΡΟΝΟΣΠΟΡΟ

100% ΟΡΓΑΝΙΚΗΣ ΒΑΣΕΩΣ

GRkid

Active member
@>> flush έγινε όπως είπε και ο tron,1μιση μερα..

νεο nut EC: 0.830...με PH: 5,9/6,0.
...την αλλη μερα -2,4 lt nutr!! και έδειξεν το οργανο... EC: 0.709 και PH: 4,3..???

LegacyTron

Member
Τώρα μην κάνεις φλας πάλι. Άλλαξε όμως ξανά το τανκ και βάλε καινούριο νερό. παρατηρείς σιγά σιγά. Μπορεί να στο κατεβάζει κιόλας επειδή είναι στην ανθοφορία και φουντώνει τρώγοντας τον άμπακα. Παρ' όλα αυτά, ένα σοκ το έφαγε, δεν μπορείς να πεις :p

edit: στον δικό μου κουβά που χωράει γύρω στα 50λίτρα νερό, έχω 4 στρογγυλές αερόπετρες μεγάλες και ανεβάζει το ΡΗ όταν πεινάει αν δεν το κρατάει "σχετικά" σταθερό. Μήπως να βάλεις άλλη μια αερόπετρα μέσα για να κρατάει το ΡΗ λίγο πιο σταθερό; παρατήρησε πρώτα πώς θα πάει χωρίς την 2η αερόπετρα 3-4 μέρες κι αναλόγως πράτεις.

Last edited:

GRkid

Active member
συνεχίζει να κατεβάζει το ph....σημερα στο 3,9.
θα βάλω κι αλλη αεροπετρα και λέπουμε

>> κάηκε ο fan που βγάζει εξω τον αέρα και την ζεστή...έφτασα 32,4 !!!
πάω για άλλον...80-90 ευρουδακια....κλαψ-κλαψ !!

LegacyTron

Member
συγχωρεμένος ο fan... Βάλε άλλη μια αερόπετρα και κράτα το ΡΗ εκεί που το σετάρεις κάθε φορά, στο 5,9-6,0. Κομπλέ θα πάει ;)

GRkid

Active member
@LegacyTron> Η ΑΕΡΟΠΕΤΡΑ ΔΟΥΛΕΎΕΙ...!!!! ανέβηκε στο 6,3... ολα οκ !!!

GRkid

Active member
...εχουμε και λεμε, 3 ωρες αφου εσβησαν τα φωτα πηρα μετριση:
2,5lt κατεβασε και EC:1.17 απο 0,890 PH:5.0 απο 6,0

τα εκανα: EC:0.852 απο 1,17 με 5lt νερο σκετο και PH:6.0.

..... LOL !!!

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]@LegacyTron>[/FONT] ειδες-ειδες...θελει κι αλλη..?!?!?!?!?!

LegacyTron

Member
όχι άστο εκεί, καλά είναι. Αν δεις ότι αντιμετωπίζεις προβλήματα, βάλε κι άλλη, τι να σου πω...Αν και πιστεύω ότι αφού το φτάνεις στο 6, το ρίχνει στο 5 και με σκέτο νερό το πας σοτ 6 πάλι, παίξε το παιχνίδι έτσι για να μην ρίχνεις και πολύ οξύ μέσα, καλύτερα θα είναι ^^

tjo

life gardener
Veteran
ρε συ, σα να κάνει reveg αυτό..είσαι σίγουρος ότι ο χρονοδιακόπτης
σου δουλεύει σώστα?? ή αν παίρνει φως από κάπου? αν ήταν απ το φενότυπο θα ήταν αλλιώς.
για τσέκαρέ το.

LegacyTron

Member
εκτός αν αρχίσει να φουσκώνει σαν την π00τ@ν@ τώρα και μας φρικάρει όλους το ΓΚΡόπουλο! Τράβα τις 2 κολώνες της ΔΕΗ κάτω ρε τι τις αφήνεις έτσι, δεν είδες τα δικά μου χαΐρια πόσο τις άφησα και ξεφύγανε ,κάνοντας αμάν μετά να τις κρατήσω κάτω;

LegacyTron

Member
έλα μ ντε...κάπου είδα κι ένα καθρέφτη μέσα στο γκρόουρουμ στις προηγούμενες φωτό...Τι τον θέλεις ?

locoezon

Member
Με σήματα μορς λέτε να ακούσει και να εμφανιστεί ?:biggrin:

Ελπίζω όλα να πηγαίνουν καλά πέρα από την πλακα.

Latest posts

Latest posts