F
FlorinCrazy
Daaa ,sa vorbesti cui cu ea inainte sa ii explici ca trebuie
Ca daca nu se supara si imi rupe creierii)
Am gasit pozele decind am facut flush la Power Flower:
Pace,
Florincrazy
Daaa ,sa vorbesti cui cu ea inainte sa ii explici ca trebuie
Hristos a Inviat,eu nu am incercat nici unul dintre strainuri, asa ca nu ma pot pronunta, dar vazandu-ti grow-ul vreau sa iti propun ceva
de ce nu iti iei un singur strain care sa iti placa pui mai multe seminte, alegi o mama sanatoasa pe care sa o clonezi si iti faci un perpetual grow.
oricum singurul avantaj care conteaza foarte mult este ca plantele vor avea toate aceiasi inaltime si le poti tine la o distanta egala sub bec.
multi strain e intradevar mai interesant dar unele vor creste mai inalte altele mai joase si nu vei putea tine becul la un nivel care sa fie optim pentru toate, unele iti vor da mai mult altele mai putin, unele vor raspunde mai bine la nutritie decat altle, si bineinteles si calitatea va fi influentata de factorul luminii
tu, evident ca vei alege varianta care ti se pare tie mai buna, eu doar ti-am expus problema in alt mod
Ahoi
un prieten mi-a zis un lucru si tind sa il cred. cu cat mai mult te apropii de perfectiune cu atat mai bun va fi produsul final, cand le tai conteaza fiecare mic detaliu la calitate/cantitate/aspect/gust
cu cat mai mult timp dedicat si mai multa atentie acordata fetelor cu atat rezultatele vor fi mai bune, si niciodata nu vei atinge rezultatul perfect
de acord sunt destule maniere de a controla diferitele strainuri in grow, White Widou le-am de la White Label.(adevarat A Inviat)scz de off florine....interveneam mai devreme dar am fost plecat la pastele pasilor )....uite vreau sa-l contrazic pe sfantu,fara suparare...el a zis ca datorita diversitati de plante la un moment dat astea si-o iau in inaltimi diferite si nu mai poti sa ti becul pe o pozitie ideala(raza,intensitatea si etc)pai pt a egala nivelul(inaltimea)plantelor poti sa te joci cu anumite metode scrog,lst,topping,crop si super crop si alte nebunii.diversitatea ar avea o alta panica cea a perioadei de flower care difera la specii(indica vs sativa)deci se poate merge pe diversitatea odata ce respecti perioada de flower a unei specii......nu stiu daca ai apucat sa citesti in forum dar am o obsesie pt white weedo ),de unde ai avut white-u,de la ce firma?....hristos a inviat!
Oricum eu le cumpar feminizate, pina acum reusita 100%, le cumpar din sapnia unde deja am reducere plus ca ei colaboreaza cu majoritatea caselor... plus ca imi convine modul de plata, platesc doar in momentul cind primesc pachetul (fara cartoane si conte, nu prea lasi urme)originalul white widow(strainu campion-cannabis cup) a fost facut de shantibaba pe cand forma o echipa cu cei 2 de la greenhouse...de la ruperea lui shanti de greenhouse,omu si-a luat genele si-a facut firma lui MR.NICE SEEDS,deci omu detine gena originala,castigatoare dar o vinde sub un alt nume,BLACK WIDOW...m-am interesat foarte mult pe subiectu white widow si am facut o statistica pe primele 2 locuri fiind BLACK WIDOW(mr. nice)white widow(greenhouse)white widow(white label)si ultimele 2 ar fi femele seeds si dutch passion...topul a fost facut urmarind multe grow reporturi dinafara si informatii culese de peste tot(indoor si out)...deci te-as sfatui sa mergi pe BLACK WIDOW de la mr. nice,sunt cam scumpe si majoritar sative brazilience dar merita 100%,eu ma risc cu jumate din ele out si restu pastrez pt un viitor indoor sper.pace