What's new

ULKOKASVATUS-09

-BG-

Member
Pehkuruder f3...kaadoin elokuun alussa kun alkoi homeen merkkejä ilmaantua...2kk toi kuitenkin kerkes kukkia...ja jotain pientä sentään jäi lapaseen :D toisella spotilla en olekaan vieraillu koko kesänä...saas nähdä mitä siellä josko mitään...

 

Bud-O-Phile

Active member
kovasti luvatut kuvapäivitykset kuukauden myöhässä ja sille tielle jäikin.. eli kovasti vain kiitoksia sille kunnialliselle kanssaeläjälle joka sunnuntai-illan ja tiistaipäivän välillä vei kaikki kukinnassa olevat plantut raakileina varsineen päivineen.. on varmaan todella voittajafiilis, oisit malttanut edes loppuun asti odottaa niin sato olisi ollut tuplaten ja vahvempaakin.

usko ihmisyyteen kadonnut tyystin tämän tapauksen tiimoilta, joillekin ei vain tunnu mikään riittävän vaan kaikki mikä vaan irtoaa pitää hetken mielijohteesta varastaa itselleen. muutenkin rekkakärryllinen paskaa odotellut päälle kaatumista ja nyt tämä sitten. :mad:

nyysijälle terveisiä, toivottavasti tapaamme lähipäivinä.. voin tosin luvata että rentoa/letkeätä sauhuttelusessiota ei siitä seuraa vaikka rauhanimmeinen olenkin.
 
G

GusStraw

Sellainen fiilis on tullut, että iso osa noista varastetuiksi epäillyistä kasveista syöty paikan päällä.. Tokihan niitä varmasti viedään ihmistenkin toimesta, mutta tuskin sentään näissä määrin, kuin foorumeilla kerrotaan?

Mulla oli n. 20% hävikki, eikä varmasti yhtään ihmisten toimesta. Hirvet, peurat, jänikset, myyrät yms. metsän elävät ne tuhosivat. Viimeksi häipyivät siemeniä tuottamassa olleet LowRyderit, muutama sivu budi oli toisesta putoillut maahan, oli kai roikkunut suun ulkopuolella.

Mun kasvit oli hajautettuna muutaman metrin välein, useammalle spotille. Epäilen että kaikki olis jo mennyt jos olisivat yhdessä nipussa olleet. Tommonen hirvi pistelee kyllä äkkiä isonkin puskan tuulensuojaan.

Ja muuten ne kusipullot yms. eivät toimi kovinkaan hyvin. Pääsin tässä edellisellä visiitillä hiipimään spotin vieressä ruokaillutta hirveä 10 metrin päähän, ei se kovin huolestuneelta vaikuttanut kusen hajuista...

Kanaverkko ja piikkilanka lienevät ainoat tehokkaammat eläinten loitolla pitäjät, mutta eipä niitä kehtaa luontoon viritellä. Ite otin ainakin sen kannan, että syökää jos maistuu, toivottavasti toimii! Hyvä ettei näistä pysty vetämään yliannostusta, ei tule harrastettua eläinrääkkäystä. Ens kesälle pitää sit kattoa rauhallisempi mesta, jos vielä jotain koittaa.

Todettakoon nyt vielä selvyyden vuoksi, että en tässä kommentoi Bud-O-philen kirjoitusta, vaan tarkoitan hävinneitä kasveja yleisesti, joita foorumeilla epäillään varastetuiksi. Mikä on pidempään ulkokasvatusta harrastaneiden näkemys tästä?
 

OrangeHaze

New member
juu, kyllä hirvellä varmaan kolisee hyvin jos koko puskan pistelee päihin.. :deadhorse

--> Bud-O-Phile:
On harmittavaa kuulla että on puskat hävinny, varmaa vittumaista ku on koko kesän venaillu jne. otan osaa..
 

Bud Spenzer

New member
Pistetään nyt vähän omaakin settiä täältä länsirannikolta. Terveisiä keski-pohjanmaalle. Katotaan kauanko nämä selviää ennen ku joku rotta keksii paikalle. Ovat kyllä sen verran maastossa, ettei kukaan syyttä paikalle eksy.

http://img194.imageshack.us/img194/4848/250820091017.jpg

http://img8.imageshack.us/img8/6026/250820091020.jpg

http://img190.imageshack.us/img190/5913/180820091012.jpg

http://img7.imageshack.us/img7/8695/180820091009.jpg

3 x Ata tundra, 1 random (pienin). Eipä ehtinyt täyteen kukkaan. Pientä karvaa siellä täällä. Mutta antaa mennä niin pitkälle kunnes hallat saapuvat tai kosteutta on totaalisen liikaa.. Vielä ei ole ollut nähtävissä mitään homeen tapaista ja toistaiseksi säät vielä suosii. Vaikkakin vähän vaihtelevasti.:bandit:
 

Suomi-Prkl

Active member
Veteran
this is how we roll. :joint:

pehkuruderii pistoista ja siiduista. urkkeja ja narttuja.



lapolema pehkuruderii ((lapponia x ovela olema) x pehkuruder) 2 narttua, 2 urkkia.



thyphoon urkki pölyttää thyphooneja ja pehkurudereita.

 

Suomi-Prkl

Active member
Veteran
heavenly erdpurtit ja danish passion nartut kukkii kauniisti. alaoksia pölytetty edellisen spotin thyphoonilla.



tänä vuonna noussut pieneksi ongelmaksi tuo horsman nöyhtä jota on kertynyt aikalailla budeihin muutamalla spotilla. kenelläkään mitään vinkkiä millä siitä pääsisi kätevästi eroon?
 

DonBong

Member
Hyvältä näyttää Peralla ja Sovietilla.

Mulla kävi juuri se mitä pelkäsinkin, et ku menin tänään ja ajattelin korjata sadon, niin eiköhän siellä ollut hirvi tai jokin muu ruokaillut kaikki thyphoonit ja vikan Ovela-osmon..prkl stana vttu


picture.php



picture.php



picture.php





En kuitenkaan usko että kukaan ihminen niitä olisi sieltä vienyt... kyllä ottaa päähän. Onneksi on vielä ne sensin unknownit ja jotain liian myöhään laitettuja kasveja jotka kuitenkin jo puskee karvaa, toiv. ei vaan homehdu..

Saan kuitenkin parit paukut niistä mitä sen elukan suunpielistä oli lähimaastoon pudonnut.
 

Suomi-Prkl

Active member
Veteran
vähän turhan siistiltä jäljeltä näyttää eläimen tekosiksi.. mutta eipä sillä lopputuloksen kannalta ole merkitystä :( todella ikävää.

ens vuodelle sitten vaan uusia spotteja kaivelemaan!
 

DonBong

Member
Oli kyllä melkoisen siististi katkeillut ja turhan tasaisesti, että tiedä sitä sitten, mutta pienet täällä on piirit missä asun, kyllä varmasti kuulen jos jollain on yks kaks paljon budia ja itse kyllä tunnistan lajikkeeni jo hajusta. Mikään ei saa mua lopettamaan näitä hommia, mutta uusien spottien etsiminen on kyl melkoisen rasittavaa touhua. Ikävintä tässä on se et ku kävin pari päivää sitten siellä ni kaikki oli kunnossa ja näytti siltä et tänään olisi aika kerätä sato...ja paikka olikin autiona, kun pääsin sinne.
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
^ Aika tyhmä kusipää pitää olla, jos jää skutsiin trimmailee budeja :D
Vaan eipä tuo ihminen ole kovin fiksu eläin. Meikä haki ensimmäiset Perttis finestit pois metästä, haisee koko kämppä ihan Amsterdamin glory daysseille :) Ei kuvia, kun ei ollu kameraa, mutta jäi sinne vielä pari miehen mittasta.. Eivät vaan oikein vielä olleet kukkineet..... Pitää toivoa lämmintä ja kuivaa syys ja lokakuuta. Fucked up :abduct:

Iso käsi Pertille siiduista. :joint:
 

Stombe

Active member
Oli hyvä mökkikausi tänä vuonna, hyvä et lähtö jäi elokuulle, kelit oli hyviä ja nyt ollaan kotona. Tosiaan takapihalla oli joti pient outdoor meisinkiä 1 Dieselryder narttu ja 1 Early Wonder Skunk narttu sekä 1 Unknown.... Dieseli niitattu jonki aikaa sitten ja tiukkaa oli sit on EWS sekä tuntematon siirretty sisälle 45l ruukkuun 12/12 valon alle. Hyvin meni / menee tähän asti. Jotain pientä kuvantynkää tuli otettua talteen, harmittaa vaan että ei ollut ku vanhan puhelimen jämä kamera kun Dieselin trimmasin, et mitään herkkukuvia siitä valmiina ei ole :( . Polttoa oli mökillä Dieselryyderiä sekä Amnesia Whiteä... Ihan biobizzin orgaanisil ravinteil oon mennyt ja hyvin tähän asti pärjännyt, oon kelannut vaan tota Bio Heaven tuotetta ku 45€ ½ litrasta on aika tiukka hinta, onko kokemuksia? Eip muuta, toivotaan hyvää syksyä ja ettei ulkobudit homehtuis jengil.















 

-BG-

Member
Oli kyllä melkoisen siististi katkeillut ja turhan tasaisesti, että tiedä sitä sitten, mutta pienet täällä on piirit missä asun, kyllä varmasti kuulen jos jollain on yks kaks paljon budia ja itse kyllä tunnistan lajikkeeni jo hajusta. Mikään ei saa mua lopettamaan näitä hommia, mutta uusien spottien etsiminen on kyl melkoisen rasittavaa touhua. Ikävintä tässä on se et ku kävin pari päivää sitten siellä ni kaikki oli kunnossa ja näytti siltä et tänään olisi aika kerätä sato...ja paikka olikin autiona, kun pääsin sinne.

Voi vittu! Kävipä pahasti vituttaan sun puolesta kun näin nuo kuvat:wallbash: otan osaa..!
Kyllä noi elukat aika tasasesti osaa noita pätkiä syödessään...voi hyvinkin olla hirven tekosia...yleensä lähistöltä kyl löytyy myös hirven jälkiä jos näin on...toivottavasti loput puskat säilyy :yes:
 

Latest posts

Latest posts

Top