καλησπεριζω το φορουμ.πρωτη φορα να δοκιμασω εξωτερικα και οι αποριες μου πολλες.θα προσπαθησω να οργανωσω τη σκεψη μου και να κανω καποιες ερωτησεις.1η και βασικη που μου ερχεται στο μυαλο ειναι ο τομεας μουχλα.εαν υπαρχει πολυ υγρασια στο μερος υπαρχουν πολλες πιθανοτητες για μουχλα?και αν ναι τι τροπος υπαρχει για να αντιμετωπιστει οσο το δυνατον καλυτερα?επισης επιλογη ποικιλιας για την υγρασια.οσο πιο σατιβα ειναι ενα φυτο τοσο πιο ανθεκτικο σε κλιμα με πολυ υγρασια?
Επισης για το χωμα.(το πιο βασικο βασικα).αν μπει ετσι οπως ειναι στη γη και δεν το εμπλουτισω με τιποτα ετσι οπως ειναι,τι αποτελσματα θα χω?σχετικη ερωτηση και μεγαλη κουβεντα το ξερω,εννοω θα τελειωσει το φυτο το κυκλο του η θαχει αναγκη φαι στην πορεια η ακομα και απ την αρχη?
Εκανα την αρχη και ελπιζω να με φωτισετε να βρω μια ακρη στο μπερδεμενο μου μυαλο.
Επισης για το χωμα.(το πιο βασικο βασικα).αν μπει ετσι οπως ειναι στη γη και δεν το εμπλουτισω με τιποτα ετσι οπως ειναι,τι αποτελσματα θα χω?σχετικη ερωτηση και μεγαλη κουβεντα το ξερω,εννοω θα τελειωσει το φυτο το κυκλο του η θαχει αναγκη φαι στην πορεια η ακομα και απ την αρχη?
Εκανα την αρχη και ελπιζω να με φωτισετε να βρω μια ακρη στο μπερδεμενο μου μυαλο.