......... attól függ miből
Uzsidoboz Well-known member 420club Sep 20, 2021 #22 Virág Az egészből az lessz nagyon bemagzott most raktam el érlelni 82g a csúcs virágzat minimálisan azokat meg is hagyom de a többit dho
Virág Az egészből az lessz nagyon bemagzott most raktam el érlelni 82g a csúcs virágzat minimálisan azokat meg is hagyom de a többit dho
wh1p3dm34t Modortalan Supermod Veteran 🦫 Special 🍆 Sep 20, 2021 #23 akkor lefordítom kinajira, 儿勒屁艾 艾艾西艾 艾艾 西吉艾艾伊娜伊 (attól függ mennyi a totál mennyisége a gyantának/kannabidioloknak)
akkor lefordítom kinajira, 儿勒屁艾 艾艾西艾 艾艾 西吉艾艾伊娜伊 (attól függ mennyi a totál mennyisége a gyantának/kannabidioloknak)
Uzsidoboz Well-known member 420club Sep 20, 2021 #24 És azt mi alapján tudom meghatározni?(kb ra ha meglehet) A trikómák színéből mennyiségéből esetleg?
Uzsidoboz Well-known member 420club Sep 24, 2021 #25 Ez mé ilyen? most meg ilyen rágógumi állagú 100g fagyasztott friss virágzat szár levél nélkül 1flakon DME használtam Ilyennek kell lennie?
Ez mé ilyen? most meg ilyen rágógumi állagú 100g fagyasztott friss virágzat szár levél nélkül 1flakon DME használtam Ilyennek kell lennie?