ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Jezeli mieli byscie zlota rybke jakie nasiona byscie sobie zamowili (indoor-hydro)...cos finezyjnego,dla kolekcjonerow...niepowtarzalne,3-4 odmiany.Ja narazie nie mam pomyslow
Hmmm Przychodzi mi do glowy tylko jeden rarytas ktory mialem przyjemnosc skosztowac kilka lat temu w Rotterdamie. Mianowicie chodzi mi o Medicinemana. Swietna Biala odmianka. Super smak i zapach ! Co wiadomo odbija sie na cenie.. Ale jak mowisz zlota rybka http://www.cannabis-seeds.co.uk/products/643/medicine-man.html
jak bym zlapal zlota rybke z 3 zyczeniami to poprosil bym o ;
- pokoj na swiecie i wyeliminowanie pieniadza .
- zeby nikt nie doswiadczyl glodu ani krzywdy .
- i wzrocil zycie wszystkim dzieciom co opuscily ten swiat , zamieniajac ich dusze za te co tocza wojenne maszyny i sieja zament , robiac z religi powody do ataku ,
ale narazie musze twardo stapac po ziemi i myslec nad calym moim zyciem , bo rybki ZLOTEJ NIE ZLAPALEM .
ziel odbiegasz od tematu tu chodzi o rybke ktora pyta o nasiona, no ale jakbym ja zlapala rybcie to bym poprosila o nasiona kaczkolisciaste jeszcze tego nie mialam nigdy.
resztę już mam, niech mi tylko złota rybka da możliwość indoora z prawdziwego zdarzenia. U znajomych SchroomxC99 wyszedł oszałamiająco, poza tym moje krosy z ThaiHazexSkunkiem bym posadził, Congo od ACE, Panama itd. itp. bla bla bla he he
Destroyer od Canna Biogen... miałem zaszczyt palić te ziółko i jest po prostu bombowe. Najlepszą cechą tego high'u było to, że fantastycznie pobudzał wyobraźnię !