What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Ziel-Zielone klimaty

Status
Not open for further replies.

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
Witam :D
Mam jakos taki dobry dzien ze jak sobie dobrze nie zaklne to poczuje sie gorzej :D za co przepraszam .
http://www.youtube.com/watch?v=S93yQjQyVko

ziben - psina sie roZZwija w dobrym kierunku , krosy wykielkowaly zoaczymy co wylezie z tego ziarna ;) mowia na wsi ze bedzie piekielnie diabelskie to zielsko :D

SSH x moondog
picture.php

piekna korwa rzezba muskulatury
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

obecnie czyszczenie calego sprzetu . oliwimy i smarujemy :D czyscimy i juz kielkujemy nowe zaplecze , w nowym roku chce sie skupic na calkiem nowych odmianach , zobaczymy jako to wyjdzie .

poZZdro
picture.php

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
Witam
Kocham kielkowac roslinki to jest dla mnie bardzo podniecajace , ubustwiam wkladac sionka do ziemi :D a juz najbardziej kocham jak kielkuja w wyjadkowych dniach . Kielkowanie w normie na 22 kule wyskoczyly tym razem 22 roslinki , ostatnimi czasy sie zdarzalo ze na 20 wyskakiwalo 21 lub 22 roslinki ( 2 z jednej pestki )
picture.php

Pozostaje mi zyczyc Wszystkim szczesliwych , zdrowych Swiat Bozego Narodzenia
picture.php

poZZdro

PioK

Member
ZZ , ten SSH x moondog wyglada mega... pieknie dojrzale zielsko

ja ostatnio palilem niedojrzale WW i straszna psychodela byla... nie zycze nikomu

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
ZZ , ten SSH x moondog wyglada mega... pieknie dojrzale zielsko

ja ostatnio palilem niedojrzale WW i straszna psychodela byla... nie zycze nikomu

witam

SSH x moondog pieknie rosnie , wysmienicie smakoje , tak pokochalem ta rosline ze juz po revegu jest gotowa do pobrania klonow :D

picture.php

picture.php

picture.php

a tutaj mamy te sieweczki co wykielkowaly w 24 grudnia 2011 roku

picture.php

picture.php

picture.php

poZZdro:ying:

picture.php

O

Ojciec

Witam!

SSH x moondog ale to swietnie wygląda. Od zawsze lubiałem zawiesić oko na take dojrzałe potworki hehe ! W sumie maleństwa ale cieszą oko hehe ! Oby więcej takich POTWORKÓW ! pozdro !

E: ps. A piesio hipnotyzuje błekitnym spojrzeniem :)

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
witayta :D

dEv-9 - dziekuje staram sie jak moge :D za jakies 3 miechy zabieram sie za mala selekcje na out 2013 ;)

flp - nie moge oderwac oczu od tego SPG x c99 x SJ piekne fotisze ah kiedy ja takie bede cykal , czlowiek im starszy tym mniej czasu posiada ;) ZZielsko naprawde jest smakowite trza poczekac troche dluzej i dobrze rozplanowac naworzenie ....
SPG x C99 x SJ
picture.php

po kilku tygodniach w zamrarzalniku , smakowicie lechce w plucko :D

tutaj bardzo piekny dieselryder juz posypany bo libyMY takE exeplarze :D
picture.php

picture.php

picture.php

Tutaj cos od wojka wieska kto juz sadzil ten wie co to za zielsko , ja sam obserwojac wzrost tej rosliny widze ze cala struktura i wzrost rosliny jest bardzo ladny ( napewno lepiej sie prezentuje i pachnie niz np. jack herer z GHS ! itd...) to tez sie posypalo ... x AK47

SD ibl x OG kush pheno 3
picture.php

picture.php

picture.php

pheno 2
picture.php

picture.php

jak juz o tych wzkazowkach mowimy to powili bydzie trza sie rozgladac za jakimis nowymi spotami i odwiedzic te stare sprawdzone :D zima tego roku jest taka ze sa dni co w koszulce morzna smigac , troche mnie trwoga napawa co bedzie z latem , czy nas obficie opali i na koniec na sucho powieje czego wszystkim zycze :D

poZZdro
picture.php

GReen dreAM

Well-known member
Veteran
Witam szanownie pana ZZ.

Wiec dawno dawno temU dostalem pestki SSH <60dniowe>,
Oto jak wygladaja u mnie po dokladnie 58 dniach na FLO pod 600W HPS, w ziemi przy uzyciu bio bizz <grow> i canna Flores i na koniec troche BloomBastica.

poZdrawiam i dZiekuje !

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
witam
GReen dreAM - ladne kwiatki porosli tobie z nasion od DocLeaf-a bardzo mnie cieszy to pheno podalem dalej :D ta odmiana dala mi duzo dobrej zabawy , bardzo pozytywny staff .

Razzle Man
http://www.youtube.com/watch?v=ucQUlAYBEEA&feature=related

hehe Gosc w domu Bog w domu :dance013: Zajechales bracie w pieknej pogodzie , jeszcze jak siadalismy na lodke ' pamietasz slonce swiecilo- mowielm , bedzie dzisiaj ostre zzalamanie pogody :thank you:
http://www.youtube.com/watch?v=Fvejhhy9MCs&feature=related

Ciesze sie ze smaKOje wam moja kuchnia , bigosik dzisiaj smakuje 30% lepiej , dziekuje za poaczki :wave: ukrywal nie bede ze bardzo milo bylo , ujebani jak stol z TVN-u zaskoczylismy sie wszyscy ze w sniegu po kostki , przejazd grozi poslizgiem , dobrze ze slizgi byly kontrolowane :D

http://www.youtube.com/watch?v=uxJI5qEu338&feature=related

szacun bracie kochany za ta fote :D
picture.php

Osobiscie ,dla mnie to piekne Dzielo Sztuki .

DieselRyder
picture.php

picture.php

http://www.youtube.com/watch?v=67l9Ns5CY4k&feature=related

picture.php

dziekuje za wszystko :gday:

tutaj mamy cos co bardzi sie mi podoba
IBL SD x OG Kush
picture.php

pheno#1
picture.php

jeszcze sie nie oszronila dobrze , ale budowe topa posiada wyjadkowa , zapach typowego diesla , jestem bardzo zadowolony z tego krosa Wiesiek :D THX :wave:

pheno #2
picture.php

RudeDog

Well-known member
Veteran
dzień dobry rodzeństwo...

Hope that is correct.....I want to show you some pics...

Chemdog DD x Sensi Star x AK47

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Alpha Diesel x Chemdog x Snack Jack. I like this ganja, the taste is excellent.

picture.php

picture.php

Another CDD x SS x AK47
picture.php

picture.php

Check link in my signature for more pics.

I've got another CDD x SS x AK47 at seedling and I've germed a Double Strawberry Diesel x LA Confidential x Snack Jack tonight, full moon.

Thanks for looking

dobranoc

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
Yes we are family my brother from another mother .
I see that cultivation was successful , what do you think about these varieties? are easy to grow? smell , and all consumption ? all of the lamps 250w HPS ? really look amazing and tasty .
Alpha Diesel x Chemdog DD x Snack Jack I love this flight :D like (chemdog DD x sensi star) x ( snack jack ) or DSD L.A.confidental x snack jack

RudeDog - THX for the memory, I appreciate it take care
hehe old scholl grow in full moon , I also germinate at the same time ...

picture.php

IBL sour diesel x OG kush
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

bardzo piekna roslina , rosnie zdrowo , pachnie smacznie wyglada lepiej niz nie jeden plant od rekomendowanych brederow .

picture.php

picture.php

picture.php

dziekuje wszystkim za mile slowa ...

powodzenia zycze

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
Yes we are family my brother from another mother .
I see that cultivation was successful , what do you think about these varieties? are easy to grow? smell , and all consumption ? all of the lamps 250w HPS ? really look amazing and tasty .
Alpha Diesel x Chemdog DD x Snack Jack I love this flight :D like (chemdog DD x sensi star) x ( snack jack ) or DSD L.A.confidental x snack jack

RudeDog - THX for the memory, I appreciate it take care
hehe old scholl grow in full moon , I also germinate at the same time ...

picture.php

IBL sour diesel x OG kush
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

bardzo piekna roslina , rosnie zdrowo , pachnie smacznie wyglada lepiej niz nie jeden plant od rekomendowanych brederow .

picture.php

picture.php

picture.php

dziekuje wszystkim za mile slowa ...

powodzenia zycze

RudeDog

Well-known member
Veteran
Yes mate.....loved these plants and all done under one 250w HPS. CDD x SS x AK47, massive yield, AD x CD x SJ tasted sweet man.

Your SD x OGK looks tasty.

Great bean making pal.

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
THX and I'm glad you like this fruits ;) under 250w bulb you grown some massive buds - respecTA ...
IBL SD x OG KUSH f2 looks realy promising , very sticky , and unique smell , typical for diesel :D

IBL SD x OG KUSH f2 - dziekuje wiesiu za cala wasza milosc :D
picture.php

SSH x MoonDog - clone
picture.php

DieselRyder
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

musze jakims cudem zaczac wymuszac w sobie parcie na dobre szklo , takowe ktorym moglym wam pokazac dokladnie jak pieknie to rosnie , ale do tego czsu by trza bylo kope albo i tuzin a jak go wykrasc jak ledwo na sen wystarcza ...

powodzenia zycze
picture.php

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
THX RudeDog you for your kind words :D good luck bro.

Witam wszystkich , malo czasu to do rzeczy .
http://www.youtube.com/watch?v=Z2jmzM0oN1E
najbardziej przezemnie podziwiany okres wzrostu/moment rosliny to jak kielkuje i wyskakuje z ziemi :D

picture.php

Mamy wole sionka do rozdania , warunek stale ten sam duzy wklad w forum oraz uchwycenie roslin na fotkach i ukazanie takowych w odpowiednim czasie .

picture.php

i dieselryder
picture.php

zainteresowanych prosze o PW :tiphat:

picture.php

poZZdro

Status
Not open for further replies.

Latest posts

Latest posts