ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Dziekuje za mile slowa
Plantator dobrze wiedziec ze u Ciebie wszystko OK , pomidory sadze od przeszlo 31 lat bez znaczenia gdzie mieszkam , ogulnie uprawiam ogrudek grzebanie w ziemi mnie uspakaja potrafie dobrze sobie akumulatory naladowac energia z ziemi , sadze tez papryczki , kaktusy .... Jak masz jakies ciekawe odmiany to z mila checia bym przytulil cos exotycznego tylko ze u mnie po staremu , jak pamietasz jestem bez adresu , nadal pod mostem ciagne swoj zywot , wyzbadz sie dobr materialnych a bedziesz 3x bardziej szczesliwszy Piekne morze auto-sow posiadasz , zawsze robisz na mnie wrarzenie bracie pozdrawiam i trzymaj sie cieplo oraz zyj w milosci i spokoju ....
PioK my brother from another mother obecnie przechodze dosc powarzne wirarze zyciowe i czasu nie mam za duzo , cieszy mnie to ze stara gwardia bacznie sledzi co w trawie piszczy , powodzenia zycze oraz duzo zdrowia i milosci
Czas ulatuje jak piorko na wietrze , latka leca , wariacji w glowie przybywa , wlosow ubywa juz chyba lepiej nie bedzie heheh kilka foteczek z pod mostu ....
WM w 6,7 litra, ziemia westland+guano+perlit, dostaly biohumusem, plagronemTERRAgrow, asahi i sobie rosna
to jest fotka z 13go dnia rano odkad wylazly nad ziemie. 20/4 pod hps 250. bardzo ladne witalne roslinki, prawie identycznie ida. jeszcze nie ma preflowerow, wale im lst i mysle ze za tydzien juz zaczna kwitnac
dzieki jeszcze raz bro!
EDiT:
to sa foty z 18go dnia, juz kilka zaczyna sie zbierac
no cos przymulily ze startem kwitnienia ale nie ma co narzekac. 24ty dzien, wszystkie zaczynaja kwitnac, wszystkie przerosly donice, wszystkie zdrowiutkie. fotka po strzyzeniu, 1/3 siatki lisci wywalilem
za tydzien powinno sie zrobic bialo w boksie to wyedytuje teg posta (nie chce ci w treadzie smiecic )
5 dni pozniej... co to za potwory :freak:
juz niewyrabiam z cieciem lisci i zostalo mi 40cm boksa...
frether - cieszy mnie ze wszystko dobrze sie zakonczylo a po fotach widac ze rosliny zdrowo obsypane , osobiscie tez jestem zadowolony z tych krosow , bardzo smaczne i te owocowe zapachy , moc jak na zielsko prosto z polka to MASAKRA
Kilka fotek naszych krosow ....
alpha dog x ak47 - feminiZZed
chemdog DD x ak47 - feminiZZed
alpha dog x snack jack - feminiZZed
jesienny mix
swieta bede wesole
tym czasem zycze wam cieplej i slonecznej jesieni , duzo zdrowia i radosci ...
jak pic to wino ktore ma 400lat a jak sie kochac to z kobieta ktora ma 20 lat
Witam
Tutaj coś dla ciebie Ziel-Zielu 2 twoich dzieci. DSD x LA Confidental x snack jack i (deep chunk x skunk1) x (ibl sour diesel xjack herer). Mają po 60 dni 40 do zmiany światła na 12/12. Mógłbyś powiedzieć w jakim okresie dochodzą? (planowo za ok 2 tygodnie sama woda poleci a na koniec flush)
DSD x LA Confidental x snack jack
(deep chunk x skunk1) x (ibl sour diesel xjack herer)
witaj szalony chwascie
trafiles z tym pytaniem w bardzo odpowiednim czasie , wlasnie scinam i DSD x LA conf x snack jack (ibl sour diesel x jack herer) konczy okolo 8-9tygodniu od przelaczenia na flo , deep chunk x skun 1 x snack jack rosnie dluzej i trza liczyc te 9-10 tygodni .Pieknie sie prezentuja te tluste paly u Ciebie , do zobaczyska ( czytac brak czasu )
a tutaj suche Alpha diesel x ak47
newhousegreen - thx my friend co mam zdzielac jak bedum w czechach na holiday?
take care my brother from another mother
GReen dreAM - piekne kwiatki pokazoj sie czesciej a bede czol ze kochasz mnie mocniej powodzenia ...
some pic ...
deep chunk x skunk1 x snack jack
super silver haze x bluemoonshine x chemdog
^na pewno bedzie revegetacja z tego kwiatka
poZZdro
smierdziel ladny ten topek , E.Sativa x shaman bardzo pozytywna roslina , o duzym potencjale i wysublimowanym smaku , potrafionca zadowolic smakoszy pieknie smierdziel i dobrze widziec ze karma powraca .
a ja rosne i rosne i daje sie coraz bardziej we znaki !
i cos do kieliszka wpadlo , nie do konca cos bo motarebel Toxika sadzilem i go dobrze zapamietalem tak ze wiem ze warto to powtorzyc , z 2 krosa napewno bede zadowolony nie mniej niz Wiesiek
Wczoraj tak sobie siedziałem i myślałem co bym sobie posadził na przyszły rok i do głowy wpadło mi - Sour Diesel! A tutaj widzę, że jeszcze crossik z petardą OG yeah
Piękne kolory jak zawsze w tym threadzie. Przejrzałem nie raz cały i na pewno do tego wrócę hehe