PioK - hehe dzieki za pozdrowienia , a co do automatow to ja bym tego na auta tez nie wysadzal , jak juz mam kopac dolki to pod duze rosliny , nom chyba ze siejemy cos w widocznym miejscu to inaczej sprawa sie uklada , a do szafki jak sam mowisz to tym bardziej szkoda miejsca hehe - pozdro bracie dla rodziny
weedsmoker - dziekuje ja rowniez miche ciesze jak oglondam twoja prace , poletka uprawne hehe , pozdro bracie dla wszystkich..
czaczo - hehe oj porobilibysmy sie na cacy - pozdro mistrzu i dzieki za mile slowo
OrganicShowmen - oj korwa szkoda ze jestem lewusem w robieniu fotek szkoda ze nie potrafie lepiej tego pokazac , dzieki za wsparcie i pozdro dla bliskich , oraz powodzenia ,
c99 x V...
bardzo nie lubie jak mi sie robia te kielichy na szczytach , tutaj szczyt ladnie sie uklada a prz samym koncu po lewej stronie cusik ...
kolorki na celince ...
pozdrawiam was wszystkich , i zycze wam powodzenia oraz duzo zdrowia....
weedsmoker - dziekuje ja rowniez miche ciesze jak oglondam twoja prace , poletka uprawne hehe , pozdro bracie dla wszystkich..
czaczo - hehe oj porobilibysmy sie na cacy - pozdro mistrzu i dzieki za mile slowo
OrganicShowmen - oj korwa szkoda ze jestem lewusem w robieniu fotek szkoda ze nie potrafie lepiej tego pokazac , dzieki za wsparcie i pozdro dla bliskich , oraz powodzenia ,
c99 x V...
bardzo nie lubie jak mi sie robia te kielichy na szczytach , tutaj szczyt ladnie sie uklada a prz samym koncu po lewej stronie cusik ...
kolorki na celince ...
pozdrawiam was wszystkich , i zycze wam powodzenia oraz duzo zdrowia....