ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
witam
dobre oczko dostrzeze wszystko , organic jak mowisz euforia juz na dniach scinana bedzie biale trichomy golym okiem widac , przyznam racjie ze juz lepsze evenementa chodowalem z pod szyldu EUFORIA
wkorwiam sie jak widze w boxach jakies gowna co mi tam rosna - bo inaczej ogarnac tego nie moge !!! nie bede pisal nazw bo to nie tedy droga - 2 rosliny sa typowym sedliskiem muszek i to korwa mnie dobija , rosliny sa karlowate i male ( sa to 2 rosliny co stoja po bokach boxa gdzie mam uchylone otwory pasywne , wiosna sie zbliza , zapachy slodkich kwiatkow , okno uchylone na 24/h itd - c\zego sie moglem spodziewac....zamykam uprawe na kilka chwil hehe wytepie to gowno i ruszam na nowo !!!!)
a tutaj dorasta jack z nazwiska 33 - to jest misjia !!! - pozdro jahman
oswajam sie z jackiem 33....hehe
tutaj juz na ostro ! znana mi i lubiana euforia , teraz daje mi male zbiory , ale tak boskie ze Anioly zamiast dmuchac w traby to wolaly ciagnac z traby,';
rosliny zetne do polowy kwietnia , wyczeszcze boxa , ukatrupie muszki i ruszam na nowo , jeszcze nie wiem ile roslin i jaki veg , ale wiem ze tylko femi.
Z-Z jak zwykle świetnie, ładny ten jack coraz szybciej zbliza sie dzien jego zagłady.
Ładny komplet na nastepny grow, nic tylko podziwiac i czekac, czekac i podziwiac.
Pozdro
zakurwiście RADOSNY brzmi doskonale
a twierdza prezentuje się zajebiście!
cieszę się z pozytywnych rezultatów
też chyba muszę ją zarzucić pod lampę. jeszcze jeden in wcisnę do jesieni
teraz u mnie 3 blueberry i 1 caribe zaczynają pokazywać organy. matka bangi haze już zaczęła kwitnąć. trochę gęsto się zrobiło, ale z 4 na pewno będzie przynajmniej jeden chłopak. na razie prezentują się wyśmienicie. wreszcie grow bez problemów. zasuwają równo!
doniczki 4,5-5,5 litra. większych nie mam, ale gdyby były większe, to by się mi chyba tylko dwie rośliny zmieściły.
Witam
@ ripsta - u nas 04-kwietnia roku panskiego 2009 , a u ciebie ? hehe joke... wykielkowaly 3 stycznia na vegu byly24/0 14 dni po 11 dniach pokazal kwiatki i tak teraz sobie puchnie , a puchnie tak ze juz sie lamie na lodydze a gdzie tam do konca - pozdro
@ Bfc - hehe a wkrodce po tym nadejdzie kilka dni ZAGLADY NASZYCH MOZGOW hehe tak jak mowisz pozostaje mi czekac a jest na co ! dziki serdecznosci GanJah-a wszedlem w posiadanie tajemniczych i exotycznych sionek za co serdecznie dziekuje https://www.seedboutique.com/store/product_info.php?manufacturers_id=94&products_id=1749
poleci jako Patron nowego grow-u .... w ktorym zasadzimy ziarnko
ice...w koncu go mam !!!! https://www.seedboutique.com/store/product_info.php?manufacturers_id=64&products_id=970
euforia ... oldskool dopasowany do 21wieku hehe https://www.seedboutique.com/store/product_info.php?manufacturers_id=6&products_id=946
bubble gummer - ta X-line ehhhh kupil bym wszystko za taka cene ! grzech nie sadzic hehehe https://www.seedboutique.com/store/product_info.php?manufacturers_id=66&products_id=1967
amnesia -sam zapomnialem co o niej myslec mialem hehe - POZDRO Zathir ... http://www.drchronic.com/products.asp?recnumber=1568
na tym zakoncze liste wsadow na kwiecien-maj na wrzesien-pazdziernik poleca nastepne specyfiki heheh powinnien sie pokazac c99 fem. zobacze jak cheese rosnie w moim boxie i jak wszystko sie ulorzy to kupie chiesel i bluee cheese i czysty chesse ( do zamowienia dostane pewno krowe gratis hehehe)
@ vod-zu - ZAKORWISCIE RADOSNY hehe jezzdem kiedy widze twoje roslinki , widze ladne scianki i wieksza przestrzen ai lumenami tez zapodajesz wiekszymi oj cieszy sie nam serduszko jak to widzimy a co do farszu to owocowo tam masz hehe co do doniczek to moim zdaniem ma sie tylko doniczka miescic do boxa bo rosline sie jakos upcha hehehe ( male doniczki duzo roslin krotki weg itd , albo dlugi veg duze donice i kilka roslin wybor nalerzy do ciebie - czy to nie brzmi jak reklama banku ? heheh) rosliny masz naprawde sliczne 1 i 4 fota slicznosci - powodzenia i wklejaj mnie tutaj bracie wiecej zieleni za kazdym razem jak wpadasz do mnie na kawke i blanta -poprosze heheh
Interesujący line up sobie przyszykowałeś bracie. Szczególnie ciekaw jestem jak ci bubble gummer wyjdzie.
Lubimy słodkie i wesołe
U mnie następny in jeszcze niezdefiniowany. pewnie dopiero za miesiąc zacznę kiełkować. Jako rekompensatę za niekiełkujące i nierosnące Bangi Haze dostałem Nepalese Jam, który nada mi się też na outa, więc pewnie zrobię NepJam + Euforia + C99xV albo/i GfxV. Te ostatnie dwa grejfruty, które miałem wyszły cudowne. Biją na głowę wszystko inne poza haszykiem outdoorowym, który ostrożnie dozowany też jest idealnym imprezowym paleniem. Grejfrut o 2, czyli po 12 godzinach imprezy i po ciężkiej piątkowej nocy, stawia na nogi jak nic innego
Mam nadzieję, że jeszcze trafimy takie fajne grejfruciki. Szkoda, że nie bardzo mogę matki na klony długofalowo trzymać.
Tutaj co by trochę zakolorować SatoThai#2.
Ładnie wygląda, dobrze się pali i smakuje, śmierdzi kocimi szczynami, kręci w głowie strasznie i długo trzyma, ale zostawia po sobie srogiego kaca :/
No i trochę zbyt intensywne jazdy, żeby konwersacje prowadzić i po knajpach łazić.
Na spacer ok albo prace ogrodowe, ale w domu od razu ściany zaczynają człowieka przygniatać.
Dzięki za zaproszenie na kawkę i blancika
Trzeba będzie kiedyś coś spalić razem. Daj znać jak będziesz wyspę opuszczał w celach turystycznych, może się nasze drogi skrzyżują.
A póki co będę tutaj przynosił zawsze jakieś kwiatki. Już się nie mogę doczekać, aż te Blueberry zaczną kwitnąć. Wstępne oględziny wskazują, że Caribe i dwie z trzech Blueberry są dziewczynkami. Jeszcze dwa dni i będzie można rozpoznać płeć
No i wszystkie 4 okazały się dziewczynkami.
Jedną BB już wyrzuciłem z boksa i stoi sobie w pokoju, drugą która wyciągnęła się do sufitu zgiąłem w pół. Caribe się srodze krzaczy.
A to tutaj:
Jest moja najładniejsza BB. Najpóźniej pokazała preflowery i najkrótsze internody...
Strasznie wielkie urosły. Chyba za wcześnie dałem je do dużych doniczek No ale trudno... Najwyżej będę sukcesywnie wyrzucał z boksa, wyginał etc.
Byle zaczęły kwitnąć wreszcie i przestały wyciągać! Mam niejakie obawy, że poświata z komórki vegowej im przeszkadza..
oooj tak GR x V napewno wroce do tego krosa , ale widze Nepalese Jam planujesz , sliczny kwiotek powinnien z tego wyrosnac a w krosie z Euforia albo c99 albo GR wyroosnie cos wysmienitego i smacznego , vod a ten SatoThai jazde ma fajna hehe kac moze byc jesli ST oferuje 3cm nad podloga i do gory nogami albo wspak heheh
a jaha jak by inaczej spyknac sie spykniemy jak nie w tym to w przyszlym roku
prawda taka ze planuje wypad do NL z zona na tydzien - to damy znac kilka miechow wczesniej i morze sie uda , jezeli planujecie jakas trase to napisz i postaramy sie dostosowac a i do nas morzecie wpasc pokarzemy wiejskie sielankowe zycie oraz te piekne klify - im wiecej kwiatkow tutaj tym radosniej , awiec wkejaj bracie
Slicznie wyglonda ta Blueberry jesli to odemnie to jest mix BB x WW
jak pamietasz w zeszlym roku dosadzilem na probe w polowie maja i doszla slicznie do konca scinalem w pazdzierniku ( inny klimat wiecej slonca , a zima to praktycznie jesien i zaczyna sie w pazdzierniku ale slonko i tak swiecie tylko ze deszczu wiecej , wcale mnie nie dziwi ze scinaja tutaj w listopadzie ...) a lato nie bylo sloneczne , bywaly tygodnie deszczy , lazilem co kilka dni i trzepalem krzaki coby nie zgnily , i oplacalo sie wyrosly na nowej spokojnej miejscowce pyszne planty!
tak jak GR x V dochodzi na oucie ale dopiero pod lampa pokazuje pazurki ,
hehe mowisz ze same baby ? ja wsadzilem 2 sionka na probe i tez 2 kobity mi dorodne wyrosly hehe posiadam Caribe f1 i myslalem by ja wsadzic teraz ale zostanie na sierpien , ale do sierpnia wyskoczy GR z FS i wiele innych ciekawych pomidorow , tak ze nie planje dokladnie sierpnia ale to Caribe i Blue Chees musze wysadzic ! w tym roku hehe
zacytuje cie a ty wytlumaczysz mi to ostatnie slowo ktore kojarzy mi sie z elektrodami i opowiec mi prosze co i jak moge rozpoznac po dlugosci elektrody ,cos mi umknelo
cyt.....
Najpóźniej pokazała preflowery i najkrótsze internody...
nom BB x WW moze rosnac duza , ale naginaj ja ostro jesli masz za nisko , jak tylko zacznie pokazywac te tak zwane preflowery ( kwiatki ????) zaczni rwac te najwieksze liscie i nie pozwol rosline sie wybujac do swiatla , jak zobaczysz ze sie pnie - ciagnie do lampy to naginaj ten odrost mocno w dol , respekto bracie i zrozumienie ale widzialem ten kros z pod lampy i jest bardzo duzy i rosnie dlugo ale daje soczyste owoce , sam dobrze wiesz ze poswiata - malye naswietlenie ? zmienia tryb zycia risliny , jesli ona ma swiatlo podczasw snu to morze wariowac , ale z 2 strony tak ten jebany swiat jest stworzony ze i tak jak rosnie na polu to w nocy ksierzyc swieci , ale to sa dlamnie drobne grosze jak plywy oceanow i pelnia ksierzyca , sadzimy IN poto by byc panami naszych smacznych roslin hehe - pozdro bracie dla ciebie i rodziny
tomato - widze ze jako jedyny doswiadczaswz OUTDOOR GROW AOUTOMATIC - hehehe tak bardzo ostatnio slynny , opadlo kilka nasion zanim zciles roslinke , deszcz dobil nasionko do ziemi , zima ziarna nie szkodzi , nadeszla wiosna slonko itd.... czego mozna sie spodziewac hehehe ( masz sionka zasadz dziczyzne ona zawsze rosnie i sie sama rozrasta znam temat.... )
mloda malo nambitna malo przekonujaca ale jednak slucham jej , ma to cos w sobie co mi sie osobiscie podoba a i teledyski ma zakrecone jak trzeba a na tym widac tego kochanego misia ! bjork tez nam misia pokazala hehe i za to ja kochamy
lilly allen - jak dorosnie to zmieni kolory na klimaty ala bjork heheh http://www.youtube.com/watch?v=q-wGMlSuX_c
pozdro dla prawdziwych
p.s. miala byc dobra fotka wyszla taka anie lepsza ...
śliczności ci tam w zeszłym roku na świeżym powietrzu powyrastały!
że nie chcesz powtórzyć akcji, chociażby dołka malutkiego wykopać i paru kloników albo sadzonek powyrzucać w krzaki he he shot and forget heh to mi się nie chce wierzyć
ja dzisiaj na mojego leśnoglinnego spocika zawiozłem 30l popiołu z ognicha, które sobie ostatnio zrobiliśmy z kolegami i przy okazji znalazłem 2 kiełki z zeszłorocznych pestek
tak więc sezon 09 uważam za otwarty. roślinki w lesie już mają pierwsze pięterko ładnie rozwinięte i ciekaw jestem jak za tydzień się będą prezentować. u mnie od dwóch tygodni lampa i 20 stopni w cieniu dzisiaj nad rzeczką byłem z córką, i na placu zabaw i w lesie dwa razy... oh jak pięknie jest kiedy wiosna wreszcie przychodzi
no a tego spota glinnoleśnego już trzeci rok obrabiam i ziemia z żółtej i lepkiej stuprocentowej gliny zrobiła się całkiem obiecująco czarna i luźna tak więc o ile nikt nie znajdzie, a ja ze swojej strony znajdę i zastosuję skuteczny oprysk przeciw pleśni, to powinien być udany sezon.
te blueberry to mam od kolegi XyZ. jedna generacja dalej od didżeja krótkiego.
za leniwy byłem i im rosnąć po swojemu pozwoliłem i takie rezultaty... piękne krzaki, ale bez treningu w mojej szafeczce to szaleństwo... za bardzo się przyzwyczaiłem do 12/12 from seed i małych doniczek aż do początku prawdziwego flo... no ale cóż. to co się nie zmieści powędruje do lasu, a resztę zaczynam ćwiczyć. od zaraz.
później zarzucę ci foteczkę tej caribe. fajnie się krzaczy, bardzo elegancki wigor, ciekaw jestem jak na flo. oby zapach był owocowy
co do gf x v to z ostatnich dwóch lat uprawy, jak już zresztą wspomniałem parę postów wyżej, wyszło najlepsze ziółko. to i c99 x v. nie wszystkie egzemplarze oczywiście, ale te co były zajebiste były naprawdę zajebiste ziomek, od którego te victory dostałem, mnie tutaj non stop męczy żebym tylko to sadził i puka się w głowę czemu ciągle jakieś inne rzeczy testuję he he no ale testować trzeba!
mam nadzieję, że uda mi się kupić conieco grapefruita jak wreszcie się na rynku pojawi. obawiam się, że trzeba będzie od razu atakować, bo konkurencja w międzyczasie się zdeka powiększyła. oby kasa była.
co do wycieczek to u nas finansowo trudne czasy panują i ledwo na życie styka, więc wycieczki na razie w grę nie wchodzą. w przyszłym tygodniu praktyki zaczynam i do połowy sierpnia tylko weekendy będę miał wolne. potem ślub przyjaciela z podstawówki w warszawie, dalej wiadomo... końcówka sezonu. ale jak wszystko pójdzie po mojej myśli to w 2010 będę miał więcej wolności
no ale do nl ode mnie niedaleko, wypadzik weekendowy już kilka razy udało mi się uskutecznić. jak się finanse poprawią to bardzo chętnie
co do tych internodów to takie zapożyczenie z gandziowego anglielskiego. chodzi mi o odległości między (jak to się fachowo po polsku nazywa? węzłami?) tymi miejscami z których na łodydze boczne łodygi i liście wyrastają.
pozdro ziom! idę cykać fotki coby jeszcze tu trochę zakolorować. spaliłbym sobie z tobą gibsa virtualnie, ale mi się bletki skończyły, a sąsiedzi też nie mają :/ od dwóch dni tylko od mnie ciągle brali, a teraz ja nie mam w co sobie tą satotaj zawinąć :/
he he he ale coś wykombinujemy. stacja benzynowa ma czynne zawsze. i lód ma też!
caribe
szafeczka po gięciu i cięciu prezentuje się już lepiej
btw. blueberry strasznie są sztywne i naginać się nie dają. ale przegięte to jeszcze nie urwane
elo
Praca w polu hehe czysta przyjemnosc , ja tez z cora spaceruje z aparatem i lornetka szukajac krolikow i innej zwierzyny hehe ( ja mimo chodem lokalizuje dobre miejsca i znalazlo sie cos fajnego ....) vod jednak sie rusze i wykopie kilka dolkow , cos wymysle i wsadze , ja szukam bardziej dzikich lak i pol , bo w lasach to wszystko oznakowane i spisane , planowalem w PL w tym roku na starej znanej miejscowce wysiac nowe nasiona ale In jednak stal sie warzniejszy , to dobrze pracowac na tej samej miejscowce kilka sezonow czlowiek poznaje dokladnie teren wie co wyciac jak dopiescic by bylo lepiej - vod ja tez czuje ze bendzie slonce swiecic przez cale lato , u mnie juz chyba po lecie bo 2 tygodnie swiecilo a teraz burze i pioruny ...
Jak sie pokarze GR z FS to jak go nie kupisz to ja ci go kupie i wysle wiem ze w twoim warsztacie cos z tego wyjdzie , ja jestem ograniczony co do robienia sionek , matek , klonow , revegu ... ( jak bym planowal outa to mam teraz materjal do revegu i na pole z tym , ale nie mam jak a juz napewno niemam czasu na to i miejsca ) tak czy siak ja zakupy GR mam wpisane w wydatki tak samo jak spodkanie z WAMI moze to nie bendzie 2010 rok za duzo wydadkow na ten rok mamy - cierpimy na to samo schorzenie - ZYC NIE OSZCZEDZAC !!! hehe, myslelismy nad miejscem i moze by tak na jakims festiwalu sie spotkac ? splyw pontonami w szkocji ? wlka pomidorami ? gejzery ? ja stawiam na zorze polarna !? wszystko do ogadania i zaplanowania , nic w pospiechu tym bardziej ze kasa nas trzyma ,
co do tych inernodow to sie domyslalem ale teraz chodzi mi o to by bylo jak najlepiej a o tym to juz wlasnie sobie czytam i wnioski wyciagam z wlasnych upraw , FOTECZKI sa sliniace hehe rosnie slicznie , oby tak dalej , vod nie chce bys mnie zle zrozumial , ale czemu nie naginasz ? miejsca masz na tyle by je nagiac troszku i te duze liscie tez bym oberwal , no ale jak mowie ja tylko podpowiadam po cichaczu ....
Taaa pozostaje nam narzie zapalic vibralnie blanta heheh
Ja was pozdrawiam z calego serca , i zycze duzo radosci i milosci oraz radosci z kazdego nastepnego dnia - pozdro bracie
- jak sie lodyga twarda robi to najlepiej naginac po podlaniu rosliny
c99 x victory...
wyglonda smakowicie pachnie przepysznie , listki sie same zawijaja w blanciki hehehe
Witaj przyjacielu! Właśnie nadrobiłem spory kawał tematu hehe...i muszę stwierdzić jak zresztą zwykle-wszystko co wychodzi z pod Twojej zielonej ręki wygląda tak przepysznie, że z wielką chęcią chciałbym ugryźć kawałek monitora hehe :wink:
Zastanawia mnie tylko ten jacek hmmm strasznie puchata bestia, hmm jak oceniasz konsystencję kwiatków?
U mnie raczej w tym roku bez outowych akcji Wszystkie pestki zostały powierzone w dobre ręce i co jakiś czas będę wrzucał jak się mają :smile:
Pozatym pozostaje mi tylko tarasowa akcja z jakimiś automatami najchętniej...
Powoli zaczynam zbierać się do sklecenia jakiegoś boxa:smile: Nie będzie to duże coś, ale w środku na pewno zagości sdxog plus sdxwhitesnow
Plus najchętniej coś szybkiego fem. :smile:
Również pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego nie tylko od święta! hehe
hehe jahman bracie cos dlugo cie nie widzialem , sam nie wiem od czego zaczac ... tyle czasu minelo bracie JAHUUUCKI alez sie ciesze hehe
Na plyte czekalem dlugo po przeczytaniu artu w niemieckiej gazecie bp tylko z tamtych stron byla muza w moich czasach dostepna czekalem chyba 6 miechow az dostalem ich w orginale powiem Tak !
ze nic juz potem nie bylo takie samo jak wczesniej hehe byl to chyba 94 rok ... http://www.youtube.com/watch?v=B-2srSyRUnY
monitor zostw , bendzie jeszcze lepiej ja juz obiecuje hehe, niechaj tylko ten jack33 dorosnie do konca , a jak juz pytasz jak JA go osobiscie postrzegam to juz mowie - jest jakis wrazliwy ( raczej swiatlo ...) zrobil sie szybko zolty lisc , i nie moglem go dokarmic juz potem , ciagle mu cos brakowalo , ale nie dziwie sie wytwarza bardzo zbite kwiaty i te WLOSISAKA sa tak soczyscie brazowe , jest DUZA roslina ! o masywnych topach ....
Szkoda ze nie ma outa u ciebie w tym roku , tym bardziej pamietaj przyslowie ze po latach suchych przychodza tluste ...ja nie mialem sadzic outa ale jednak cos posadze - o ile znajde czas na to-
Widze ze AUTOmat po glowie ci chodzi , co o tym myslisz?
BOX ? brzmi wysmienicie , sa jakes projekty? - ja polecam namiot ! teraz sa malutkie i waskie ...
Tak jak sam mowisz !
to serce jest warzne ! to serce ktore wkladamy w nasze podopieczne ( sd x og i sd x ws ) ladnie sie zapowiada
Jesli masz pomysla na cos szybkiego FEM. i mocnie rosnacego to puszczaj umowiony znak sygnal ...
pozdro bracie
p.s. hehehe byl lany poniedzialek a mysmy sie nie zpizgali przy piwie ?
Hehehe! dziękuję za wyczerpującą odpowiedz bracie! :smile:
Mam nadzieję, że będziesz zadwolony z tego jacka bo w sumie inaczej sobie tego nie wyobrażam heheh bo jeżeli nie to wiadomo kto dostanie po dupie heheh
A odnośnie boxa na razie nie mam żadnych konkretnych projektów, myślę nad czymś "w miarę cichym i oczywiście stealth" :smile: Plus te geny mają w sobie duży potencjał, który aż się prosi żeby go wykorzystać heheh...
Swoją drogą tak jak pisałem mam spory taras jak to na holandię przystało hehehe...więc szukam czegoś z auto by ładnie się wkomponowało w ogródek kwiatowy :smile: Poza tym dość długa przerwa tylko wyostrzyła mój apetyt na posiadanie czegoś hehe więc tym bardziej się z tej możliwości cieszę :smile:
Jeszcze raz powodzenia życzę w środku i na zewnątrz, obiecuję być tutaj i przeżywać nowy sezon razem z Wami hehe...
witam
jahman - hehe mam taka sama nadzieje bo inaczej ..... http://www.youtube.com/watch?v=hyntWur6K6o
a tym bardziej tam przylecimy zobaczyc ten wasz tara$ czytam ze nie masz pomysla na boxa , ale kilka slow dalej juz widze twojego boksa oczami wyobrazni - :friends: , jakos widze duzo ludzi na to AUTO sie zuca , ( zona sie niezgadza zebym zamienil motor na auto hehe) to chyba cos nowego ? a morze przegapilem po pijaku threnda o nowosciach ?!
nadrobie zaleglosci , zycze tobie pieknych kwiatostanow w sercu w domu oraz na zewnatrz hehe , pogody ducha oraz stalowej woli - badz bezpieczny bracie...
pozdro
a tutaj cos z teraz , zrobilem fotke jak pisalem posta yak ze mozna pedziec ze swierze buleczki ...
ta z przodu(naswietlona) to C99xV puchnie jak szalona ( gdybym wiedzial ze sie trafi cudenko to bym wsadzil do 11l donicy ) - a tam z tylu rosnie (w sile juz tylko )nasz kochany jacek z nazwiska 33 - co do masy to jest super rekordu nie bendzie ale oscyluje w tej granicy , o mocy nic powiedziec nie moge bo nie mam potrzeby zrywac i syszyc na szybko w piekarniku - pale sobie resztki euforii .
Tutaj c99 x Victory - tluste topy , zbite i zywiczne ...
... a automaty wydaja sie dobrym wyborem pod slonko... niskie rosliny wiec latwiej zbunkrowac... szybkie zbiory, chcialbym miec swieze czerwcowe palenie... no i ponoc te nowe automaty calkiem mocarne sa... ale osobiscie jeszcze nie palilem nic z AF
ale generalnie to gdybym mial mozliwosc zalozenia indora to tez bym olal automaty... wiec sluchaj sie Żonki i zostaw motor w spokoju ;]
jedziesz ostro zielony respekt, trzymaj oby tak dalej. az micha sie cieszy jak patrze na te twoje pieknosci, a pogoda w pl jak narazie dopisuje, sloneczko swieci az milo.
peace
witam
no coz mozna powiedziec."MAYSTRO".
zajebiscie zzzzzzzzzzielony.szkoda ze nie mozna ,jakos tak wirtualnie sobie poprubowac,hehe,ale to by sie dopiero dzialo.pozdrawiam
dobra powiem tak.
KUUUURWAAAA tutajsie dzieja rzeczy magiczne. bongyyy tej jakosci w tej perspektywie bardzo mnie pociesza taki widok. super topki ZZ mistrzunio normalnie. Ca california jak na wybrzeezu takie pulchne. piona