What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

זה אמנם קשור רק בעקיפין לנושא הפורום,

Lethe

Member
זה אמנם קשור רק בעקיפין לנושא הפורום,

אבל מישהו מוכן להפנות אותי לנגר אמין שיבנה לי ארון ע"פ הזמנה אישית בזול ודיסקרטיות?

אם אני הייתי רוצה לבנות ארון בהזמנה אז הייתי מוצא לי נגר ומזמין את כל החלקים בלי לערב אף אחד ובלי לפרט למה אני צריך את זה.

ואם כבר להשקיע בארון לפי הזמנה,אם מדובר בגדלים סטנדרטים אז עדיף לקנות אוהל מוכן.

בכל מה שקשור לגידול אפשר לומר שאני פרנאויד,אני לא מעוניין "להתערבב" עם אף אחד שאני לא מכיר אם אני לא חייב.

1.אם מישהו לא מוכר בפורום מפנה אותך לנגר אז לך תדע אם הנגר הוא לא בלש.

2.אם מישהו מוכר מפנה אותך לנגר סימן שהנגר הזה ידוע כאחד שעוסק בתחום הזה...לך תדע למי הוא בנה לפניך...אולי הוא בעצמו מסובך,אולי הוא מוכר לא רק למגדלים אלא גם למשטרה?

אבל זה רק אני....אם אתה מרגיש בנוח להפגש עם מישהו שאתה לא מכיר ולחשוף בפניו שאתה מגדל אז לך על זה...

Lethe

Member
אני רוצה לבנות ארון ע"מ להחביא בתוכו את האוהל, אוהל שיעמוד לי סתם ככה בדירה ימשוך יותר מדי תשומת לב.
אני צריך ארון עמוק מהרגיל (לפחות 60 ס"מ עומק) עם פתח אוורור למעלה ומקום יציאת כבלי חשמל.
אם היה לי את הידע הייתי בונה דבר כזה לבד, אבל אין לי אותו.

אני מבין את הסכנות שאתה מדבר עליהן, חשבתי שאולי מישהו ידע להסביר לי איך למצוא נגר שלא ישאל שאלות :)

אני הייתי מתכנן את הארון בעצמי או בעזרת חברי הפורום.

מזמין את החלקים מכל נגר.

מתקין את הכל בבית בעצמי.

גם אם הנגר שואל אותך שאלות אתה יכול לספר לו שזה לעבודה באומנות או איזה מתנה לאישה שמתלוננת...

בגדול אתה לא חייב לאף אחד שום דבר וגם אם הנגר שואל,אין שום בעיה לומר לו שזה לא עניינו או פשוט להתעלם.

חג שמח.

isranabis

Active member
Veteran
ICMAG'S OFFICIAL ~DIY~ LINK-O-RAMA
זה המקום למצוא איזה סט אפ שאתה רוצה עם הוראות הכנה
אם יש לך ידיים וכלי עבודה אפשר לעשות הכל,גם אם צריך לקנות כלי עבודה זה לא יקר ותמיד יהיה שימוש לגקסון דיסק ומקדחה ,אני הייתי קונה רק משהו זול תוצרת סין בשביל השימוש הביתי זה מחזיק שנים ושווה כל שקל יש כל מיני מבצעים של הכלים עם כל מיני תוספות שזה אחלה בשביל עבודה של פעם ב..אל תפתח נגרייה עם הכלים האלה ואל תצא איתם לעבודות קבלנות אבל לבית בקטנה זה טוב,למרות שלהסתיר את האוהל הייתי עושה משהו אחר זה תלוי ממי אתה מסתיר ובאיזה תדירות אפשר לכסות את זה עם כל מיני דברים ולתת הרגשה שזה מכונת כביסה ועליה מייבש מכוסים בבד,הכל תלוי ממי אתה צריך להסתיר,אבל אם צריך הסתרה מאחד הדיירים כבר יותר טוב לעבור דירה ,אל תרוץ ותבדוק טוב טוב ותעשה את החשבון שלך

Lethe

Member
למרות שלהסתיר את האוהל הייתי עושה משהו אחר זה תלוי ממי אתה מסתיר ובאיזה תדירות אפשר לכסות את זה עם כל מיני דברים ולתת הרגשה שזה מכונת כביסה ועליה מייבש מכוסים בבד,הכל תלוי ממי אתה צריך להסתיר,אבל אם צריך הסתרה מאחד הדיירים כבר יותר טוב לעבור דירה ,אל תרוץ ותבדוק טוב טוב ותעשה את החשבון שלך

אתה יכול להרחיב? איך גורמים לאוהל גידול בגובה מטר שישים להיראות כמו מייבש כביסה? אני אשמח לעיצות.

אני מתכוון לגור לבד, ככה שצורך ההסתרה הוא בעיקר מאורחים שבאים לבקר. אוהל שעומד בחדר יגרור שאלות שלא בא לי לענות עליהן.

Shpinoza

Member
לפי מה שאתה אומר אתה לא רוצה את הארון בסלון שלך אלא בחדר בדירה שאין בו מבקרים...
יש גבול לכמה שאפשר להסתיר ארון עם רעש של מפוח...

לבנות ארון לבד זה לא נשמע לי הגיוני, להפך סתם יצא יקר ועם מראה ייחודי, מה שאתה לא רוצה כי זה יעודד שאלות...

ארון מנגר סתם יצא לך יקר
קנה ארון בגדים מיד 2, תעשה לו חורים מאחורה, לוונטה וכניסות אווייר וכבלים. זה הולך בקלות עם ג'יגסו, במיוחד אם יש לארון גב מעץ דק כזה, סוג של פלטה שמשתמשים בה הרבה פעמים בארונות. ר

חוץ מזה לך על עומק 70 ס"מ לפחות לדעתי , לי יש ככה וזה בקושי מספיק...

Lethe

Member
שפינוזה, גם אני חשבתי על זה, אבל כל הארונות בגדים שהסתכלתי עליהם היו בעומד 40-50 ס"מ. אפשר באמת למצוא ארונות בגדים עם כזה עומק?

Shpinoza

Member
ואם בכ"ז אתה לא רוצה לנסר אתה יכול ללכת לנגר עם הגב של הארון ולבקש ממנו לחתוך לך עיגולים בגודל המתאים :)