What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

ייחורים מפמינייזד = הרמי?

ganesh5000

Member
ייחורים מפמינייזד = הרמי?

אהלן חברים,
ההכנות והקניות לקראת הפרוייקט הבא מתחילות, ולשמחתי עשיתי מעשה חכם והתחלתי "להציק" לברידרים של הזרעים שקניתי בשאלות לגבי הזנים.
אחד מהם המליץ לי בחום רב לא לקחת לעולם ייחורים מזרעים פמינניזד, הוא לא בדיוק הסביר למה, אבל מחיפוש שעשיתי ברשת הבנתי שהסיכוי להרמי גדול יותר למרות שיש גם הרבה שמדווחים שאין להם שום בעיה עם ייחורים כאלה.

במקרה הנדון מדובר בזן שהוא קצת טריקי ולא אחיד לגמרי, אז אני מבין למה הוא
הזהיר אותי. אני לא יודע אם הוא התכוון רק לזן הזה, או לזרעים פמינייזד באופן כללי. שלחתי לו עוד הודעה, אבל עד שהוא יענה.. :)

השאלה היא האם באופן כללי אם אני אקח ייחורים ואצור אמהות מצמחים שהונבטו מזרעים פמינייזד, אני מסכן את עצמי בארון מלא הרמי?
אני לא עובד עם מזגן, ואין לי שליטה אופטימלית על התנאים.

תכננתי לעבוד עם ייחורים בסוג ואוהל אמהות, וככה להריץ מחזור חדש כל חודשיים.
אשמח לתשובה ממישהו שהתנסה או חקר את הנושא לעומק.

לצורך העניין - אני מדבר על ייחורים מצמח שהופרה מזרע פמינייזד, ולא הפך להרמי במהלך הפריחה.

Shpinoza

Member
וואלה מניסיוני המועט, עם נורת'רן לייט וגם עם וויט ווידו (מנירוונה) לא הייתה בעיה כזאת...

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
אין היום בעיה ספציפית עם פמינייזד אבל כל גנטיקה שאתה רוצה להשאיר ולשכפל מומלץ לבדוק בתנאי סטרס לפני שלוקחים מלא ייחורים כדי לדעת שאם פתאום תקפוץ הטמפ' טיפה לא יהיו לך בעיות.

ganesh5000

Member
תודה חברים.
המשכתי לחפש עוד מידע, ובאמת הרבה אומרים שאין להם בעיה עם ייחורים מפמינייזד.
מעניין למה הוא אמר לא לקחת ייחורים מכאלה זרעים... אני יכול לחשוב על שתי סיבות, או הזן שבעייתי או שזה פשוט שיווק והוא רוצה שיזמינו עוד זרעים.

שפינוזה - דווקא זרע של נירוונה הוציא לי הרמי, אבל זה תמיד סיכון..
פונזי - יש מצב שאתה מפרט לי איזו פעולה או שתיים שיכולות להכניס את הצמח לסטרס?
חום - לכמה להעלות ולכמה זמן/ימים?
ייבוש הצמחים - בקוקס, כמה זמן לא לתת השקייה?
עם לחות אין לי איך לשחק, ואני גם לא רוצה להביא למצב של עובש.

הסטרס - חייב להיות בזמן הפריחה כדי שהצמח יוציא הרמי, או שגם סטרס בזמן הצמיחה ידליק אצלו את הגן הזה?

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
לתת תנאים לא להיט אמור להיות דיי פשוט, לא?
תחלטר מחזור ותבחר את מי שאחרי הכל דפק עדיין עבודה

Latest posts

Latest posts