What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

wybor pestek

dzisaj dokonuje zakupu pestek tylko nieiwem co wybrac che mocna indice i sative powiedcie mi co z tych bedzie na jlepse pod folie che kupic dwie odmiany sative i indice mam zamiar uprawiac pod folia

z sativ:

grapefruitX maroc femaleseeds

maroc femaleseeds

nevelius haze x grapefruit femaleseeds

himalaya gold green house

Cinnamon femaleseeds

power palnt d-pasioon

euforia d-pasioon

Sativa Spirit Paradise Seeds

Swiss Bliss Paradise Seeds

z indic

skunk special femaleseeds

great white shark green house

white rhino nirvana

shit Mr Nice

sensi star Paradise Seeds

hindu kush nirvana

Amsterdam Flame Paradise Seeds

Last edited:

cheech and bong

Active member
jak bym mial wybrac z tych wszystkich po jednej to wybral bym white rhino indyjka ktora przeniesie cie w cudowny swiat podłogi lub kanapy hehe
cinnamon sativka, himalayan gold to tez kozacka odmiana ale pewnie kosztuje conieco w green housie

tak szczerze mowiac nie ma tu kiepskiej odmiany cokolwiek bys nie wybral bedziesz zadowolony

PS nie musiales zakladac nowego watku do tego pytania. smialo bylo mozna zapytac w "co w ogrodzie rosnie ci"

pozdro czicz

Last edited:

bogusik2

Member
Ja bym wziol maroc x grapefruit i skunk special/white rhino.
Cannabis Sativa....
"PS nie musiales zakladac nowego watku do tego pytania. smialo bylo mozna zapytac w "co w ogrodzie rosnie ci"
między innymi dlatego dalem ci bana na pisanie na haszyszu! przestań wreszcie śmiecic. pzdr

bogusik2

Member
nie pytałeś o uprawe pod folią. Naucz sie formułować pytania.. pzdr
E: oczywiscie mowie o rozmowie na gg.. żeby ktoś nie wywalił mi ze czytac nie potrafie ;P pzdr

Last edited:
wybralem juz biore grapefruit x maroc i great white shark tylko mam watpliwosci czy shark dojdzie

Genetics: Super Skunk, Brazilian and South Indian.
Effect: very strong body effect, stoned and long lasting.
Flowering indoor: most growers harvest after 65 days. A week longer will give extra resin and a special sweet taste.
Yield 500 to 800 gr/sqm.
Flowering outdoor: ready around end of September in the Northern hemisphere; around end of April in the Southern.
Yield up to 1000 gr/plant.
THC: 14% CBD: 1.7% CBN: 0.8%

M

muciek

W opisie odmian nie ma tej pozycji, ale wchodzac w "zamówienie" jest dostepna ta krzyzówka do zamówienia. Opisu nie ma też na stronie femaleseeds wiec to faktycznie musi byc nowosc ;)

Latest posts

Latest posts