What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

white rhino

urban

Active member
Zamiezam sobie zakupic nasionka white rhino z nirvany i jestem ciekaw waszych opinii na jej temat

Fat Albert

Active member
Ja raz wyroslem White Widow z Nirvana. Podobny typ trawy. Jakosc produktu w koncu byl bardzo wysoki. Niska cena Nirvany jest tylko znak wiecej roznosci w nasionek. Za te ceny to White Rhino napewno ci sie oplaci!

Fat A

ralph_pl

New member
witam, moj pierwszy poscik ;) co do white rhino z nirvany to szczerze polecam. w pierwszym podejsciu przenawozilem je od samego poczatku dodajac ulepszacza do gleby i ciagle lejac biohumusa, pozatum byly za blisko niechlodzonej 600tki i pojaraly sie konkretnie a mimo to wyszlo bardzo dobrze ;) zobaczymy jak bedzie teraz. ale juz widze ze duzo lepiej mimo ze jeszcze ponad miesiac do konca. ogolnie dobra latwa w uprawie odmiana, pozdrawiam

SackausAmerika

New member
Does anyone speak english? Oder Deutsch? Would love the info on White Rhino but dont speak Polish :p

P.S. Sorry to jump in with a different language :)

ralph_pl

New member
White rhino is easy to grow strain. it doesnt need much care. what i can tell you else........... high is nice, smooth and very brainlocking ;) but i must tell you that mine wr was different that others from another forum. i dunno why - mine was from nirvana, but some other guy told me totally different description of plant and high.. anyway - i advice you this strain ;>

ask me if you'll have a question

regards

Last edited:

szok

Member
oooooooooooo proszę jak po informację to nawet na polskie forum zaglądają nieuki jedne :)

ralph_pl

New member
szok said:
oooooooooooo proszę jak po informację to nawet na polskie forum zaglądają nieuki jedne :)

hehe, szok, 'nawet na polskie forum' tutaj nie pasuje ;) bo poziom coponiektorych polskich ogrodnikow jest zajebisty (niemoj) ;) wiec nic dziwnego ze sie pytaja, pozdro

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
tesz chodowalem WR z nirvany. moje akurat byly sativa phenos. strasznie sie rosciongnely mi. co do highu to jebane byly podobne do haze,super zapach i smak. strasznie niepszyjemny high jak zaduzo spalisz jej,hehe. moze akurat tobie bendzie odpowiadala,hehe

p

T

technoMAXgrower

Tez sadzilem WR Jest to najlepsza odmiana z Nirvany zaraz po niej AK. Jej high na dlugo zapadl mi w pamieci, typowy chill out faza bardzo przyjemna mi sie trafilo prszewaga indica pheno ktora kwitla zaledwie 49 dni, wygladala pieknie (ciemne zielono czekoladowe topy i pojedyncze duze sztywne liscie sterczace do gory). Ziomki do tej pory zachwalaja moje WR i z tego wzgledu postanowilem ze na kolejny grow bede hodowal MedicineMan od mr Nice'a.

cheech and bong

Active member
Mr Nice's medicine man jest przeeeejeeeebany. Poprostu 1 buchowiec. Mam kolege ktory leczyl sie nim na chroniczne bule glowy zarl mnustwo chemikaliow zeby normalnie funkcjonowac po tym jak go zaznajomilem z marihuana jego problemy z bolem sie skonczyly. Koles mial niezla inicjacje bo zaczynal wlasnie od tego shitu heehe ja sie tego az boje. Pamietam ten zapach jak woreczek uchylalem to doslownie sie krecilo w glowie od tego prawdziwa magia. bialy nasorozec z nirvany tez jest milym wspomnieniem zbiory sa srednie ale ziolo jest wspaniale HOT chyba zle trafiles z tym fenotypem ja na bodajrze 8 krzakow mialem tylko 1 sativkowata reszta nie przekroczyla 70 cm i byly bardzo zbite niesamowity fuks wszystkie 8 nasion zenskiestare dzieje chcialo by sie znowu pobawic w takiego bushmana ale sytuacja mi nie pozwala na to :(

yyyoopp

Member
siema niedawno się tu zalogowałem bo cały czas na haszyszu byłem ale oni są tam raczej pojebani właściciele!!! ja miałem wr ale niestety jej nie skończyłem bo na flo wysuszyłem na max powietrze a ogólnie fajnie mi rosła tylko że miała taki pokrzywowy zapach też miałem z nirvany pzdr

white rhino

jak myslicie co jest mocniejsze white rhiono z nirvany ma od 15-20% thc czy green house ma tylko 12% thc Moim zdaniem white rhino z nirvany wygrywa z white rhino z green house. Chodzi mi o mocny efekt stoned

a jak w tej kwestii wypada special skunk z female seeds jest mocna indica highg przechodzi bardziej na strone indici czy taki mix??

pozdro

kov

Polskaaa, bialo-czerwonaaa
Pozwolilem sobie polaczyc thread cannabi sativy z wczesniejszym threadem na podobny temat tu na naszym forum.

I uwaga, Ludzie, sprawdzajcie stare thready przed zapostowaniem nowego, a nuz juz cos na ten temat zostalo napisane.

pozdr, kov

bogusik2

Member
Cannabis Sativa PRZESADA!!!!!! Piszesz na gg, na haszyszu posty, tematy i ciągle o tym samym..
Weź zażuć pytanie co raz o to samo, przeskakiwanie i jaranie sie codziennie inną odmianka i wielkie poszukiwania info o każdej następnej i zejdź na ziemie.
Sory Kov ze post jest ofensywny, ale uwierz że są powody. pzdr