What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

WESOLY POKOJ

klint

Active member
Veteran
ZieloX bardzo sprytny inkubatorek. A tam na dole jest woda i przewod z pompki idzie dobrze widze ? :)

Pozdro dla calej ekipy ! :joint:

Z

zieloxx

hehe, w koncu foty widac. dokladnie, na dole jest woda RO ze szczypta ukorzeniacza i h2o2 i pod timerek podlaczona pompka i sobie bombluje :biggrin:
na dokladke:

Co powstanie po skrzyzowaniu murzyna i osmiornicy ?
-nie wiadomo, ale napewno zajebiscie zbiera bawelne ! :D

Bubbles84

Member
ok urwa bajcus mistrzostwo hahahaha rozlozyles mnie na lopatki hehehehehe xD oryginal byl z dupy ale to juz mnie rozbawilo hehehe

Amnnesia

Member
Idzie sobie 3 kolesi jeden po kwasie drugi po kresce bialego a trzeci upalony jak prosiak ida ida az tu nagle przed soba widza wielki mur bez konca staja myslac co robic odzywa sie ten po kwasie : o bracia przeniknijmy go na to nafukany cos ty stary przeskoczymy a ujarany szkoda zachodu lepiej chodzmy cos zjesc:booked:

Psiarnia zatrzymala na rutynowa kontrole drogowa w okolicach granicy mlodego ujaranego kierowce wracajacego z wycieczki do amsterdamu policjant podchodzi do samochodu prosi o prawko oglada je chwile i pyta narkotyki, broń, tyton, wodka z przemytu? a upalony kierowca na to nie nie dziekuje chociaz moze zjadl bym jakiesc ciastko i kawy bym sie napil:prettyplease:

czerwony

Member
to jest raczej żenujące, a nie śmieszne

za moich czasów to się rzucało dżojstikiem od pegazusa o ścianę i po kłopocie ;)

czerwony

Member
Stare, ale jare. Czy ten kawałek (w oryginale)ma jakiś prawdziwy tekst?
Oczywiście że ma! Jeżeli się czegoś nie rozumie, nie znaczy że tego tam nie ma!

"apo pantoz kakodaimonoz (coś jakby "odejdźcie wszystkie (złe) demony", z greki)

we trangress the context of commonplaceness,
we deny normality, trample morality
we destroy angels with sounds, we destroy angels with silence

apo pantoz kakodaimonoz

codex of tantric anarchy seize our bodies,
into cosmic trance of four Scythes
the curtains of absurd theathre are raise
synchronicity! battle chaos on stage

wisdom says: "be strong!"
thrilling words are spreading down the spine
vibrating: "be strong!"
(...) of conciousness
(...) shadows of madness

apo pantoz kakodaimonoz x 2

(..) star and snake servants
they rise hexagram
sun in triangle (...)
(...) with nothingness body I'll find

STRENGHT! go along the Mars path, fighting if we must
(...)

there's might of dawn
(...) siggerum dei

he's name is Esial
I want him back"

Ze słuchu i bez podglądania... jakieś 70% tekstu, mniej więcej tyle ile przeciętny człowiek znający angielski jest w stanie wyciągnąć z britney spears. Piękna to muzyka i nie jest to puste darcie mordy. Może mało ganjowe klimaty, heh, ale również jakiś happy hardkor nijak mi do zjarania nie pasuje.

więc tak, ma tekst

Przy okazji polecam, po Polsku, z nowej płyty - http://www.youtube.com/watch?v=0wlVVRJWpyI, tekst naszego młodopolskiego poety, Tadeusza Micińskiego

Sorry za off, ale czuję się zobowiązany do obrony polskich wielkich artystów. Dobrze, że nasz kraj muzycznie nie idzie tylko w gówno w klimacie Video, Virgin i Ich Troje, ewentualnie chłopaków mający problem ze skończeniem liceum rapują o ciężkim życiu na ulicy, chociaż nawet nie muszą na siebie zarabiać...

lob19

Member
Veteran
Spoko, luz. Nie chciałem krytykować, jak to ładnie nazwałeś, poetów ;) Naprawdę zastanawiałem się czy tam jest tekst, bo widziałem tą wersję milion razy i naprawdę nie jestem w stanie usłyszeć nic więcej niż "łyżwiarz wie, że kotek..." sorry za offtop.

Dla kontrastu wrzucam link do twórczości innych, młodych, polkich "poetów" :D
http://www.youtube.com/watch?v=2CVzh3K29TQ

czerwony

Member
Zaraz ktoś mi zarzuci, że flejmuje, ale w którym miejscu napisałem, że panowie z Behemotha są poetami? Napisałem tylko o Micińskim, poecie, który umarł na początku zeszłego wieku.

Więc nie szczerz się, tylko czytaj z tzw. "zrozumieniem".

lob19

Member
Veteran
Sorry, zjarany byłem i taki mi się skrót myślowy zrobił. (faktycznie napisałeś artyści, a potem było o tekście poety i tak mi się zlało w jedno). Tak czy siak mam respekt dla Behemota bo z tego co słyszałem to w swoim gatunku (którego nie słucham i się nie znam) są jednymi z najlepszych.

dobra, koniec tego offtopu i flejmu ;)

Latest posts

Latest posts