ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Samsung 5 mega. zdjęcia po zmianie rozdzialki na polowe.
No jak na fona to zajebiście nie spodziewałem się tego. Jeszcze nie stestowałem wszystkich funkcji więc pewnie będę coś wrzucał w ten temat
To i ja cos zapodam z dzisiejszego tripa... Wymarzlem kurewnie ale sie oplacalo
Narazie tylko trzy fotki bo lipa z czasem. Reszte wrzuce wieczorkiem. Pozdros Amigos !
A Tutaj grzybki tesciowej...
A oto efekty calej wyprawy. Szalu nie ma ale milo spedzilem czas i to sie liczy !
Troche za zimno na lysiczki ale nie martwie sie bo wiem ze punkt kulminacyjny jeszcze nie nastąpil...
Zwracam sie do forumowych wyjadaczy mam takie pytanko mianowicie chcial bym kupic jakis aparacik do 2000zl i nie wiem co wybrac moze mi ktos polecic jakis w miare dobry sprzet? Wiem ze za ta kase nie ma sie co spodziewac cudow ale na moje potrzeby w zupelnosci powinno wystarczyc. Zeby bylo dobre macro
w 2k zl sie nie zmiescisz zbytnio... mozesz kupic body canon eos 1000d i jakis ladny obiektyw sigmy do macro 75-200(300) albo Sony DSLR-A230 i taki sam obiektyw.
jakbys mial 2500 bylo by latwiej
Jeszcze sie troche wstrzymam bo niebawem urodzinki to wiecej papierkow bedzie Zebym pozniej nie zalowal ze pocipiłem sie na kilka stowek i kupilem ciulstwo Pozdrawiam !