What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

W plenerze z polak(ami) :D

frether

Member
Veteran
chirurg fajna wycieczka też bym chętnie się przejechał w tamte strony :chin: hyhy
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

:shark:
picture.php

picture.php

picture.php

Lato, lato wszędzie... :dance013:

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
co bardzo lubie to wchodze do auto ,biore pare skrentow i jade sobie gdzie los mnie zaprowadzi. nigdy niewiem gdzie jade tylko wiem ze jade,hehe czasem godzinka czasem pare dni,hehe
ostanio jazda mnie w te miejsce zaprowadzila. indjanski cmentasz.
zatszymalem sie na pare photos. miejsce malutkie gdzie sa dwa domy po dwoch stronach a obok maja takie cos ,hehe
chociasz nic specjalnego ale jakas tam energja byla.
ciesze sie ze spotkalem to.

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

peace

C

czaczo

masakrator,to taki swinski dramat hehe,fajna wkretka hehe:artist:
ja tak troszke kolorowo:blowbubbles:

picture.php

te to ciagle pracuja hehe

picture.php

picture.php

:bump:
picture.php

picture.php

ja tez cos ze swinek ,ale tych niejadalnych hehe
picture.php

picture.php

picture.php

:wave:

C

czaczo

siemka
top zaznacz w albumie - publiczny,bo inaczej nikt poza toba i upowaznionych osob niezobaczych twoich zdjec.napewno jakies niedopatrzenie.
zawsze mozna zrobic kilka albumow i jeden poswiecic na taki ukryty,top secrets hehe.pozdrawiam

M

Mr.TopTop

siemka
top zaznacz w albumie - publiczny,bo inaczej nikt poza toba i upowaznionych osob niezobaczych twoich zdjec.napewno jakies niedopatrzenie.
zawsze mozna zrobic kilka albumow i jeden poswiecic na taki ukryty,top secrets hehe.pozdrawiam

faktycznie, dzięki za info bo nie zwróciłem uwagi, już zrobione, pozdro :)

Rolnik

Member
Dziś koło spota jakieś kilkanaście metrów znalazłem kilkanaście kań hehe, szybko w tym roku się zaczęły, a ciepło takie że wypociłem tyle potu ale to dobrze bo po ostatnich libacjach alkoholowych trochę toksyn zemnie spadło

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

dziś dopiero przesadzone

picture.php

Latest posts

Latest posts