ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
co bardzo lubie to wchodze do auto ,biore pare skrentow i jade sobie gdzie los mnie zaprowadzi. nigdy niewiem gdzie jade tylko wiem ze jade,hehe czasem godzinka czasem pare dni,hehe
ostanio jazda mnie w te miejsce zaprowadzila. indjanski cmentasz.
zatszymalem sie na pare photos. miejsce malutkie gdzie sa dwa domy po dwoch stronach a obok maja takie cos ,hehe
chociasz nic specjalnego ale jakas tam energja byla.
ciesze sie ze spotkalem to.
siemka
top zaznacz w albumie - publiczny,bo inaczej nikt poza toba i upowaznionych osob niezobaczych twoich zdjec.napewno jakies niedopatrzenie.
zawsze mozna zrobic kilka albumow i jeden poswiecic na taki ukryty,top secrets hehe.pozdrawiam
siemka
top zaznacz w albumie - publiczny,bo inaczej nikt poza toba i upowaznionych osob niezobaczych twoich zdjec.napewno jakies niedopatrzenie.
zawsze mozna zrobic kilka albumow i jeden poswiecic na taki ukryty,top secrets hehe.pozdrawiam
Dziś koło spota jakieś kilkanaście metrów znalazłem kilkanaście kań hehe, szybko w tym roku się zaczęły, a ciepło takie że wypociłem tyle potu ale to dobrze bo po ostatnich libacjach alkoholowych trochę toksyn zemnie spadło