ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Dużo lepsze rezultaty uzyskacie kiełkując na ziemi SeedMix lub LightMix. Nawozy zawarte w ziemi pro spowalniają początkowy wzrost. Jest to ważne w przypadku AF gdzie liczy się każdy cm przed okresem kwitnienia.
mutantowi BB podziękowałem za współprace..
Black Water pokazał ogon i... zdechł
awaryjna Shishkeberry pościła kiełek zaledwie po 24h
Do środka doszło 2x więcej lm aby doświetlić rośliny na całej pow.
Wilgotność: 65-70%
Temp: 24'C
Dostały 50% Medi One. Za kilka dni jeszcze raz Rhizotonic na ukorzenianie 50/50 dawki.
Myśle że w następny weekend zaczne pobierać klony z 3 największych BB/PP/SH. 2 małe BB i SHB potrzebują jeszcze 2-3 tygodni.
Zobaczymy ile panien wyskoczy z pudełka.. mogłem zasiać jeszcze po 1, bo mam złe przeczucia..
zapomniałbym.. SH i PP są po toppingu. Z każdej wyrośnie 8-10 kandydatów na dorodne klony.
Zastanawiam się czy nie wsadzić na wszelki wypadek jakieś 2 AFki, niech rosną bez lst..
Dawno nie było.. jest tak:
Największe w roku 2 zabłąkane AFki..NL
Po lewej BB, po prawej PP
Wreszcie zaczęły pokazywać pre-flowery. Next week dostaną 25% dawki Massive żeby dostały troche cukru.
Trochę się wyciągneły bo leciały za długo na 2x9500k i 2x6500k, teraz jest 3:1 2700k:6500K.
Day 10 Flo DR60
Dziś eksperymentalnie wjechała żarówka 400W
Na początku dojechało do 36'C ale teraz ustabilizowałem na 29'C przy szczytach :multi-stars-smiley:
Zobaczymy jak dziewczynom spodoba się nowa lampa...
Rośliny dostały 2 dawkę MycoMadness, MediOne regularnie, zaczniemy wchodzić z Finisherem niedługo :mrgreen:
dupsq mycoMadness ratuje mnie przed muszkami i tego typu sprawami, w dodatku zauważyłem że dzięki niemu rośliny piją więcej papu, przez co puchną na maxa.. polecam!
Klony SHB zaczynają pokazywać brązowe włoski, przestały rosnąć w górę w zaczęły w szerz. Porównywałem te z pod HPS'a i CFLki na tym etapie rożnica jest na jakieś 20%. Zobaczymy jak będzie to wyglądać podczas harvestu.