здравейте!
препоръчайте ми нещо за кокос ?
никога несъм гледал в кокос,а мисля да пусна 4 китки в една палатла ,дайте малко по-подробно инфо 10х предварително!
10х много за инфото !мойте познания за практични,на принципа проба-грешка!има много сходства с айрото(всичко зависи от теб) т.е. нямаш право на грешка!аз гледах в 4,5L саксия(пъвия път бяха в 6,5L направо ми се взе акъла от разход на тор),всеки ден поливаш с торове по расписание,като се стремиш поне 20%-30% от торния-раствор да се отцеди в чинийката(много е важен дренажа),и веднага премахваш остатъка много е важно иначе се преполиват!(много разход на тор-но си заслужава!)във вег.ЕС-1,5*PH-5,6 в цъф.ЕС-1,8*PH-6,0,последните 8-12 дни никакъв тор и пак PH-то да е 6,0.внимавай в кокоса много бързо растът!ще се схванеш,ако питаш мен даже направо на 12/12 или с много малка вегетация.за това се сещам в момента,ако имаш въпроси питай.
едно уточнение ако гледаш да кажем 4 планта,аз правих така за да намаля разхода на торове.значи поливам първите две и с раствора от чинийките поливах другите две,но внимавай и този начин си има свойте минуси.
ами брат какво да ти кажа !? всеки луд с номера сиАз си оставам твърд фен на почвата може кокос до някъде но без хидро и аеро истории при мен.....причината??? Качеството и този проклет вкус . С чиста органика пак могат да се постигнат добри резултати...даже бих казал отлични...ама всеки си знае сам за себе си де.
ами Инче ,какво да ти кажа!?Здравеите! Един баналничък въпрос от мен. колко 4есто мога да използвам 4ая от гуано? В него има около 4 лъжи4ки гуано(от мен събрано) на 1 литър приблизително. не е твърде концентрирано мисля.
щом те влече?приблизителни 10-3-1 пише за гуано кто цяло,и за това от нашенските прилепи не е наи-подходящото за цъфтеж доколкото разбирам,но било добро. забелязах 4е за растеж става много добре jhook:да,трябва да си взема,ясно е това. но тогава нчма да има за какво да ви питам хаха