Η πιο πρόσφατη μαλακία που έκανα στο γκρόου, ήταν ότι το ψέκασα για white flies και έκανα λάθος στη δοσολογία του φαρμάκου.
Αντί για 5ml H2O2 που χρειάζεται, στα 250ml νερό, έβαλα το 1/3 του δοχείου και το υπόλοιπο 2/3 νερό συν 3 σταγόνες υγρού πιάτων. Ακολουθώντας καταλάθος μια άλλη συνταγή για white flies που είναι:
1 μέρος οινόπνευμα, 2 μέρη νερό και 2-3 σταγόνες υγρού πιάτων.
Το αποτέλεσμα ήταν ότι κάηκαν λίγο τα καινούργια του φυλλαράκια και καθυστέρησε η ανάπτυξη.
Μετά από μια βδομάδα το ξαναψέκασα, με το σωστό διάλυμα αυτή την φορά.
Όλα καλά. Η ανάπτυξή του συνεχίζεται αλλά τα white flies δεν πήραν οριστικό πούλο.
Μάλλον χρειάζεται άλλη μια εφαρμογή.
θα τα κάψεις όλα με το οινόπνευμα .1 μέρος οινόπνευμα, 2 μέρη νερό και 2-3 σταγόνες υγρού πιάτων.
για να τους τζούζουν τα μάτιαΤην έχω δοκιμάσει την συνταγή χωρίς προβλήματα και με άμεσα αποτελέσματα, αλλά με το h2o2 τελικά μου έκανε ζημιά.
Για τα 10ml/lt για το οινόπνευμα συμφωνώ αλλά τα 10ml/lt υγρό πιάτων δεν είναι λίγο πολύ,γιατί βάζουμε τόσο;
ντάξει αμα δεν πιεις το σκουλικοζουμο εσυ αντι για το ζωμό οκ
αντί για υγρό πιάτων πράσινο τριμμένο σαπούνι..μια κουταλιά της σούπας..και καθαρό οινόπνευμα για να είσαι πιο σίγουρος..
τι είναι regataion?prefloring φαντάζομαι είναι preflowering..η λάμπα αυτή μπορεί φαινομενικά να κάνει δουλειά,στο αποτέλεσμα όμως και στα άλλα όπως θερμοκρασίες και απόδοση σίγουρα θα έχεις θέμα..καλησπέρα παίδες χρονια έχει να τα πούμε..δεν μπαίνω να κάνω νέο theard θα κάνω μια σύντομη ερώτηση για να μην χρειαστεί να γράψω στο μέλλον τι μαλακια έκανα
λοιπόν έχω μια hqi 250w λευκού φάσματος και σκέφτομαι να την βάλω για regetaion μέχρι prefloring και μετά να πάω σε hps όταν ειναι στο floring
να το κάνω αυτό η να πάω σε αγορά MH λάμπας?