ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Ja zamawiałem w tamtym roku, poszedłem do banku PKOBP i tam z danymi zrobiłem przelew ,podałem ile euro mam zapłacić a tam pomocna pani przeliczyła to na zł , dodała 25 zł za przelew na konto w innym kraju i po mniej więcej 10 dniach dostałem zabawkowy śróbowkręt a w nim moje BB, , sprawa wygląda inaczej jak ktoś ma konto walutowe, nie ma wtedy opłaty 25zł
czemu nie ma tutaj kobiet???!!! czyzby ukrywaly sie pod zmeszczonymi nickami??lub jesli sa (wybaczcie moje drogie) to czemu jest ich tak malo??!!
czemu HC nie ma swojego pieknego odpowiednika (bez urazy master choc bys byl like Brad Pitt)
divinorum, ano zapewne pragniesz konopi płci żeńskiej. Kobiety raczej wolą mężczyzn, a wiemy, że plon męskiego krzaka nie jest tak przydatny, jak żeńskiego . Proste.
rberciol..
hmm.. no nie wiem czytalem to wczoraj na niezlej bance i kompletnie nie skumalem, pomyslalem ze przesadzilem z zielonym i ukrytego sensu w tym stanie nie odnajde. poczekalem by przeanalizowac to na trzezwo.. i nic. albo glupi jestem albo faktycznie nie jest to odpowiedz na moje pytanie..
O KOBIETY MI CHODZILO...!!! takie dwunozne pieknosci smigajace po naszej matce ziemi, CZEMU NA ICM jest tak malo dziewczyn...
a nie o roslinki
Grunwal - Ty wolisz kobiety, jako ludzie i jako konopie Kobiety wolą mężczyzn, ale konopie męskie są mało imponujące i prawie bezużyteczne dlatego nie wchodzą tu Bo wiesz, kobiety to materialistki , a nas mężczyzn odrzucają (żartowałem drogie Panie, jeżeli to czytacie)
PS.
Też tamten tekst pisałem na zielonym i często wątek gubiłem heheh
PS2. Ten tekst powyżej też jest pisane na zielonym