Αυτο που λες τα αλλαζει ολα.δηλ μεσα σε ενα θηλυκο φυτο απλα βρηκες πχ. 2-3 σπορια?καπως ετσι?.90% θηλ. Και το 10% ειναι αντε να μην σκασει και αντε επειδη ειναι απο φεμ γονεις ισως να δωσει και κανα χερμι.εννοειται οτι αν σου αρεσαν οι πικοιλιες και τα σπορια ειναι καλα ψωμομενα και οχι τα τζουφια τα ασπρα.κανονικα θα τα εβαζα...αλλα κανε και καβαντζα να βαλεις και κατι εχτρα εκτος απαυταΕυχαριστώ για τη βοηθεια! Μηπως ειναι προσπαθεια αυτογονιμοποιησης και οχι ερμαφροδιτο; γιατι δεν παρηγαγε σπορια απο νωρις, μονο λιγες μπανανες στο τελος της ανθοφοριας..το αστειο ειναι οτι ειμαι αναγκασμενος να παιξω με αυτους τους σπορους γιατι ειχα προβλημα germinate με αυτους που αγορασα..
Αν βγαλαν απο μονα τους σπορια τοτε ειναι 90% θηλυκα.και ισως δωσει και κανα χερμι.καβαντζωθηκες...
Τα σερνικά τα ξέχασες;
Ορφεύς
file ειχες ενα αρσενικο και διασταυρωθηκε με ενα φεμ?διευκρινιζεις λιγο...
100% feminized σπορο θα ειχες αν ενα φυτο σου απο θηλυκο 100% ειχε μετατραπει με στρεσαρισμα σε αρσενικο δηλ ολα τα ανθη τα θηλυκα μεταλλασονταν σε μπανανες...αυτη η γυρη μαζι με θηλυκο θα σου διναν 100% feminized sporo...νασαι καλα ορφευς για τηνΟλα τα φυτα ηταν 6 feminized και ετυχαν καμια δεκαρια σπορια.Καποιο πεταξε στο τελος της ανθοφοριας λιγες μπανανες και εβγαλε σπορο και το ιδιο και ενα αλλο..οποτε εχω και μια διασταυρωση moby dick x blue dream...τα pck της cannabiogen πολυ μικρα και δεν σκανε,ουτε το δωρακι WW βγηκε..οποτε παω με αυτα και βλέπουμε. .
Syd επιβεβαιωνεις κατι νομισματα δικα μου.αφου για να παραχθουν τα feminized δεν χρησιμοποιηθηκε αρσενικο φυτο ,αρα δεν γινεται να δωσει καθολου αρσενικα φυτα αυτος ο σπορος...μονο θηλυκα και ισως κανα αυτογονιμοποιουμενο δηλ. Και κανα αρσενικο ανθος...τιποτα αλλο.Syd αυτο σημαινει οτι σε ενα feminized φυτο με λιγο κολλοειδη αργυλο για να στρεσσαρει λιγο το φυτο και να βγαλει σπορο...ολα τα σπορακια θαναι FEMINIZED...Έχω δώσει κάποια σπόρια από τραβέλιασμα σε 2 φίλους.4 έχουν βάλει,τα 3 μέχρι στιγμής θηλυκά.Το καλοκαίρι θα δοκιμάσω και γω καμιά δεκαριά για μεγαλύτερο δείγμα.