What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Skunk Special z Female Seeds jest zajebisty

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
tutaj tak wyglonda skunk special z female seeds. jest naprawde trawa z wyszszej pulki. pachnie i wyglonda super. no jeszcze niepalilem jej,ale widze ze bendzie apetyczna,hehe prpponuje te nasiona od Female Seeds dla kazdego

664PDRM0799-med.jpg

664PDRM0793-med.jpg

664PDRM0781-med.jpg

664PDRM0775-med.jpg

664PDRM0774-med.jpg

664PDRM0768-med.jpg

peace

Ikser

Member
Wooooooooooow...Witam ponownie... Hot Piekne Kwiaty!!!!! Chetnie zajal bym sie takimi slicznotkami:)... Jak zwykle nie zawodzisz;-)... Powodzenia w grow!! Zapodaj jakiś smoke report, chociaz poslucham jak samokowalo:(:(:(... Mnozyles nasiona?? Pozdro!!!!

WeedTime

Member
Cargo super wyszly te rosliny, wyglada zajebiscie. Pewnie bardzo smierdzi :)

Trenowales jakos rosline czy rosla naturalnie ?
Sprobowalbym z checia ale pestki troche drogie 40euro, ale widac ze warto.

pozdrawiam

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
dzienki,hehe

zostawilem sobie clone z tego gatunku. jest bardzo slodki w zapachu. wiencej owocowy zapach nisz jak skunk. kwiaty so strasznie zbite i twarde. trawa jest bardzo cienszka.
jeszcze ze dwa dni zanim bendzie gotowy do palenia. ja te kszaki pszyciolem chyba na tszecim,czy czwartym pientsze
zaras za 5 dni white widow z female seeds tesz bendzie gotowa. jest naprawde bjala jak cholera,hehe

teras jeszcze mam odnich , easy bud,cinnamon,grapefruit. te so podobno silne sativy. zaczne to dopiero na jesien.

z tego co widze nasiona z FS so bardzo stabilne. i jak narazie chodowalem tylko pare rodzaji odnich,ww,ss,nl.. jak narazie jestem bardzo zadowolony. nigdy niewidzialem hermi ,i zawsze byla female.i kwiaty so silne i bardzo latwo i szybko rosno.

peace

WeedTime

Member
Ja nigdy nie zamawialem zenskich nasion bo zawsze mowili ze sa mniej stabilne, i ze nie mozna z nich robic klonow czy nasion, juz nie pamietam. A tu widze ze to nie do konca tak jest bo wyrosl ci zajebisty kwiatek, moze dlatego ze Feemale Seeds jak nazwa mowi specjalizuja sie tylko w zenskich, pewnie dlatego maja takie dobre geny.

Cargo wiesz co to jest, mam rosline w 4tyg vega i koncowki sie lekko wyginaja do dolu, i niektore liscie sie delikatnie zwijaja do dolu ale maja nadal idealny zielony kolor.

pozdrawiam

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
za mokro dlanich moze?
podnos doniczke zanim podlewasz zeby zobaczyc jak jest cienszka. niedolewaj jak ma wode. lepiej ich pszysuszyc nisz pszemoczyc. mogo kozenia sie popsuc.
albo kozenie sie gotujo jak jest goronco. wyjmij je zdoniczki i zobacz czy kozenie so bjale czy zulte.

peace

WeedTime

Member
sa biale, i wygladaja na zdrowe, goraco nie jest mam 25-26 stopni caly czas, ale jest taka rzecz - nie wiem czy dobrze mi sie wydaje ale od jakis 2 dni korzenie rosna bardziej niz roslina, tak ze juz je widac troche na powierzchni. moze byc to od zaduzego podlewania, zawsze podlewam co 3 dni a ostatnio podlalem po 2 dniach, jak jeszcze mialy troche wilgotno. jak widac korzen juz na gorze to musze przesadzic je do wiekszej doniczki, moze dlatego nie rosnie szybko. niedawno presadzalem jakies 2 tyg temu, strasznie szybko korzenie zapelnily donice.

pozdrawiam

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
kozenie w nowej ziemi bardzo szbko sie rozwino. potem tszeba uwazac zeby im miezaszkodzic. zmien jedno cos co robisz i opserwuj czy jest zmiana na dobre czy zle. tak tylko bendziesz wiedzial co one chco. porostu tszeba je wyczuc.
jedne najgorsze to jest zaduzo wody. ja lubie jak doniczki so prawie suche, i wtedy dodaje pelno wody. i znowu czekam asz so prawie suche. niedolewaj wogle jak jescze woda jest. dodawki zawsze daje na pul mocy i ostatnie tgodnie sama woda bez dodawek.
w ten sposub niewidze zeby byl problem. prubuj uzywac naturalne dozywki.
moje najlepsze co mysle so to "super bat" . uzywalem naprawde z ponad 10 -20 ruznych dodawek. i zawsze wracam do "super bat". jezeli mozesz to szukaj guwna nietopeza na dodawki. mala paczka starczy na pare dobrych chodowli

664PDRM0803-med.jpg

peace

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
a tu tak wyglonda white widow z female seeds. keszcze niepalilem a le czuje ze bendzie siekiera,hehe

664PDRM0885.jpg

664PDRM0884.jpg

664PDRM0883.jpg

664PDRM0881.jpg

664PDRM0880.jpg

664PDRM0877.jpg

664PDRM0876.jpg

664PDRM0875.jpg

peace

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
ww jest bardzo paszny. mozna sie mocno zaciongac,bez obawy wybuchu pluc,hehe ma zapach prawie jak wisnie albo cos takiego. tesz proponuje jego dla wszystkich. seeds bank female seeds jest bardzo dobry.

664PDRM0920.jpg

664PDRM0926.jpg

peace

G

Guest

very zajebiscie hot pieknie to wyglada powiedz jeszcze jak bylo z odor level podczas calej uprawy

cooopa

Member
mmm owocowy smak... to jest to co najbardziej lubie to jest ni do ocenienia pyszotttaa. HC zawsze nas czyms zaskoczy jak nie roslinka to fajka jak nie fajka to nawozem a czasami nawet doda nam instrukcje jak co zrobic wielkie dzienki HC dzieki Tobie wielu groweroow(nawet niekoniecznie z tego forum bo mogli dowiedziec sie od kumpli) ma lepsze plony mocniejsze itp albo wogole je ma ;]
pozdro.........;] :joint:

ps to jest sliczne zaroowno WW jak i SS tylko szkoda ze mnie niestac na takie nasionka....:(:(

G

Guest

Jaki czas wega

Jaki czas wega

powiedz HOT Cargo czy przycinałeś i jak długo miałeś na wegu te ślicznotki
?

rberciol

Member
oo nie widziałem na Tego tematu... Bardzo piękna roślina. żebym ja miał takie warunki na takie pro uprawy. Hot Cargo - przenocujesz mnie?:) A może potrzebujesz jakiegoś lokatora?:) Hehe, oczywiście to żart.

Last edited:

stryju

Member
HOT CARGO napisz coś więcej o skunk special z female seeds, jaka moc smak, ile trwało kwitnienie i jakieś porównanie z ww. sorki za odświeżanie tematu ale jestem zainteresowany tą odmianą.