on sie nie zjaral tylko zaczadzil tlenkiem wegla a faze sobie wmowil . Nawet sobie niewyobrazacie jak ludzie sobie potrafia wmawiac rozne rzeczy. Najbardziej lubie momenty gdy bezinteresownie ludzi czestuje paleniem to zaraz slysze teksty ze sieje to sobie moge w d... wsadzic " stary od razu widac ze to sieja hehe' pamietam sytuacje jak dostalem kosmiczne ziolo od znajomego to byl jakis haze skrzyzowany z dieslem mial niesamowicie slodki mdly owocowy zapach o mocy nawet nie mowie bo byla kosmiczna po 1 buchu kosmos. poczestowalem na imprezie we wrocku jakiegos kolesia bo palilem sam a mialem nadmiar na pierwszy rzut oka od razu swierdzil ze to gowno sieja i syf hehe ale spalil ze 3 buchy po 5 minutach nie byl w stanie powiedziec mi jaki jest szczesliwy ze go poczestowalem heheVADER said:Aha to przepraszam za pytanie :/
Pytam dlatego ,że kumpel mowil ,ze sie zjaral lekko po 10 cybuchach fajki drewnianej. Inny mówił ,że raz sie zjarał ale drugi raz już nie.
cheech and bong said:Nawet sobie niewyobrazacie jak ludzie sobie potrafia wmawiac rozne rzeczy.
...w zupelnosci zgadzam sie z toba przyjacielu zapach i smak skunka jest numero uno, moim zdaniem tak wlasnie ma pachniec/smakowac material ktory zmieszany z tytoniem zawijam w bialy szal.cheech and bong said:zaluje ze na tym forum nie mozna zapostowac zapachu bo jest zniewalajacy wypelnia cala moja szuflade a teraz juz calu pokoj bo szuflada zostala otwarta
podsumowujac jesli zaczynasz sadzic dobra nowine zacznij od skunk 1#
cheech and bong said:poczestowalem na imprezie we wrocku jakiegos kolesia bo palilem sam a mialem nadmiar na pierwszy rzut oka od razu swierdzil ze to gowno sieja i syf hehe ale spalil ze 3 buchy po 5 minutach nie byl w stanie powiedziec mi jaki jest szczesliwy ze go poczestowalem hehe