What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

שמן ריק

Mikiii

Member
במחזור הקודם עשיתי כמה פאדיחות של החיים ורוב היבול נשרף לי. לאחר יישון של 3 שבועות ואין ספור טעימות הבנתי שוויד נורמלי לא יצא לי מזה ובמצב כבר עדיף לזרוק את כל הסחורה לפח.
ואז עלה לראשי רעיון... למה לא לנסות להכין שמן מזה? !
נכנסתי לאינטרנט והתחלתי לחפש מדריכים להכנת שמן וממש קרצה לי השיטה של ריק.
לקחתי משהו כמו 4 צנצנות גדולות של וייד הכי גרוע בארץ גרסתי אותו טוב טוב. לאחר מכן שמתי את הקססה הענקית בצנצנת גדולה מילאתי אותו בכהל נקיא 97% של ויקטורי והשרתי במשך 3 שעות.
לאחר מכן שפכתי הכל לגרביון וסחטתי את כל הקססה מהנוזלים לתוך קערה. העברתי את כל התמצית שיצאה לי לפינגן והתחלתי לבשל לאט לאט... כמה לאט? משהו כמו ג. ע שעות על אש ממש נמוכה.
זה נראה מדהים! הצבע והריח היה מטורץ של גוש שחור מהול באלכוהול פשוט וואוו איך שזה היה נראה ....

Attachments

• Screenshot_2014-12-20-15-34-22-165.jpg
    Screenshot_2014-12-20-15-34-22-165.jpg
    25 KB · Views: 19

Scroggy B

Active member
נו ואיך הסוטול? זו השאלה..

אהבתי את משחק המילים, כוהל נקיא חחחח

Mikiii

Member
יום אחריי הטיפשותי החלטתי לצמצם עוד טיפה את שמן... למה הוא היה דליל מדיי לטעמי.
אז הנחתי אותו עוד טיפה לבישול ... לעצרי בישלתי אותו יותר מדיי(יותר נכון שכחתי אותו שמה) והוא התקשה וממש מזכיר לי קרמל במצב צבירה שלו.
כמה ימים אחריי החלטתי לנסות אותו. שבת- צהריים-בחופש.... אין משהו יותר טוב מזה לנסות חוייה
החלטנו אני וחבר שנל על האפשרות של תה "ירוק"
הרתחתי קומקום מים מזגתי לספל מים רותחים. 1 סוכר בשביל הטעם וחתיכה ממש קטנה משהו כמו בוף לחצי סיגריה.
תוך 2 שניות זה נמס והארומה התחילה להתפזר בחדר. שתינו כל אחד כוס.
הטעם היה ממש גן עדן היה לו מרקם קצת שומני והטעם התיישב בגרון למשך רבע שעה
לאחר שעה של ציפיות אני מסתכל על החבר... הוא מסתכל עליי ו-נדה !!!
ממש שום כלום אז אמרנו ניתן לו עוד את הרבע שעה בשביל להיות בטוחים כי אני יודע שדרך הקיבה זה מגיע אחריי שעה +
הרבע שעה עברה ועדיין אין זכר לסטלה שכל כך חיקינו לה. מה עושים ? יאללה עוד כוס ספל מנה +150%
למזלי הספקתי לקחת רק 2 שלוקים כי התה עדיין היה חם... והנה הסטלה הגיע :dance013:
בהתחלה הסטלה הייתה לי פצצה בשביל 30 דקות ממש נהנתי. זה נתן לי לא בעיטה בראש אלה בעיטה מסובבת של ברוס לי. לאט לאט שמתי לב שזה רק עולה ... כמה עולה ? אם אתם מכירים את השיר של עומר אדם "עולה עולה לי עולה ולא יורד ליייי". אז זה היה המצב הגעתי למצב שכבר לא הרגשתי טוב העמסתי יותר מדיי עלי.
טוב תקוע בסטלה אבל יודע שזה רק עניין של זמן וזה יעבור. כל הזין זה שאני הולך לחוות את זה 3-4 שעות כי זה דרך מערכת העיכול ולא הגיע מהריאות. ולא לשכוח את ה2 שלוקים שלקחתי מהכוס השניה המחוזקת שזה עוד יותר האריך לי את הסטלה הרעה.
כולי הייתי ברעידות כאילו הזריקו לי אנדרנלין ישר לוריד הסטלה עולה ויורדת באה לי בגלים וממש לא היה לי טוב
בנתיים ניסיתי לעצום עיניים ולשתות הרבה מים בניסיון להוריד את הסטלה. עם עיניים עצומות ראיתי סרטים מפה עד להודעה חדשה... הכל עובר כל כך מהרררר בראש חושב על הכללל ביחד וממש לא אהבתי את זה
תראו... אני כנראה סתם קיבלתי את זה ברע ואני לא אומר מילה בגנאי זה כי החבר שלי קיבל את זה בממש טוב ולא הייתה שום בעיה. כנראה שאת הניסיון השני לא אשתה יותר מ2 צייסרים.
90%+יש לציין שרמת טי אייצ' סי אמור להגיע ל.
אני אוסיף תמונה של מה שנשאר מ2 הכוסות שתבינו על מה מדובר. אני חייב לציין שזה נראה ממש טוב :)
מסקנה שלי:
זה הדבר הכי טוב שיכולתי להוציא מהמחזור הזבל הקודם :dance013:
גם אם אתם צרכנים ממש מנוסים תשימו טיפה בכוס ולחכות שעה וחצי לפחות

Attachments

• 2014-12-13 18.42.18.jpg
    2014-12-13 18.42.18.jpg
    47.2 KB · Views: 21

Scroggy B

Active member
אתה יכול לעשן אותו אתה יודע...
באופן כללי, אני די חובב מאכלים ממסטלים, אבל כשאני מכין חמאה או שמן אני תמיד עושה טטרציה עצמית, ובודק את המנות בעליה הדרגתית. אבל, אפשר גם ככה...

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
החומרים הפעילים מסיסים בשומן, עדיף לך להכניס את השמן למילקשייק או משהו בסגנון.

עם הזמן אני בטוח שתלמד להנות מהחומר, במיוחד במינונים יותר נמוכים.
ומקסימום תמרח קצת מהחומר הזה על פרחים מעפנים :)

ganesh5000

Member
מצטער לצנן לכם את ההתלהבות,
אבל אני מקווה שאף אחד לא ילך בעקבותיו ויעבוד כמו שהוא עבד בזמן הכנת השמן.
לחמם אלכוהול על אש פתוחה זה לא הכי חכם, ובכל מדריך שבו נתקלתי לגבי הכנת שמן או תמצית מגז בוטאן מדגישים לא לעבוד עם כירת גז, ובטח שלא לעבוד עם אש פתוחה. לא שאני מבין למה צריך מדריך בשביל להבין את זה. הגיון פשוט - אלכוהול = חומר בעירה = לא מחממים אותו על אש פתוחה, נקודה.

לא משנה מה הסאטלה שאתה מוציא, זה לא שווה בית שרוף ויותר מזה, לא שווה את הבריאות שלך

ganesh5000

Member
אלכוהול מתנדף אחי, גם בתוך סיר מים זה בעיה. בגלל זה גם מדגישים לעבוד במקום מאוורר היטב, עם מאוורר דולק שידחף את האלכוהול החוצה.

אני באופן אישי מאמין בלמנוע את הבעיות מראש, ולא לקחת סיכונים מיותרים בדברים כאלה. תסתכלו קצת ביוטיוב בסרטונים של אנשים ששרפו את הבית שלהם תוך כדי הכנת מיצויים למיניהם ותבינו לבד למה שווה לעבוד עוד שתי שניות, ולא להתחכם.
מה הבעיה לחמם סיר מים, לכבות את האש (במידה ואין כירה חשמלית) ורק אז להניח את המחבת עם האלכוהול?
אלכוהול מתנדף גם בטמפרטורת החדר, כך שגם אם לא תחמם את זה בכלל, תוך כמה ימים זה יתנדף לבד.
מקסימום התקררו המים, ולא התנדף הכל, אתה מזיז את המחבת למקום רחוק, מחמם את המים שוב, מכבה את האש ומחזיר את המחבת השנייה.
עוד כמה שניות לא יהרגו אותך. שריפה בבית כן.
מצטער על הפרנויות, אבל אני בתוך עמי חי, ואני יודע איזה קלי דעת יש בארצנו ואנשים שיקראו את זה עוד עלולים לעבוד כמו שהוא עבד, בלי לראות אף מדריך ובסוף משהו יקרה למישהו. אנחנו לא שונים מהגויים עד כדי כך.

ganesh5000

Member
אבל אם כבר נפתח הנושא, אז בואו נחדד אותו קצת.
קודם כל, בואו ניתן את הכבוד לבחור ונקרא לו בשמו - ריק סימפסון.
הבנאדם צריך מבחינתי לקבל פרס נובל לרפואה.

רציתי לשאול כי ראיתי שפות"ש השרה את העניינים במשך 3 שעות באלכוהול.
במדריכים שונים שראיתי אנשים השרו למשך כמה דקות, היו כאלה שאמרו אפילו 3 דקות בלבד. הטענה היתה שהאלכוהול ממצה גם חומרים אחרים כמו כלורופיל מהצמח, וככל שנשרה את החומר יותר זמן, כך יהיה לנו יותר חומר צמחי במיצוי.

בקיצור, כמה זמן להשרות?

Don-roni

Member
ריק סימפסון אכן אגדה

ובהקשר לנכתב מעלי בשום אופן אין לעבוד עם אלכוהול באש גלויה
יש לערבב אלכוהול עם סגסוגת מריחואנה 3 דקות / 3 שעות,לא עקרוני,העיקר ליצור תמצית
המומלץ בכל מצגת ויידאו ביוטיוב הוא סיר אורז
**

Attachments

• IMG_1866.jpg
    IMG_1866.jpg
    53.1 KB · Views: 26
Last edited:

Scroggy B

Active member
מצטער לצנן לכם את ההתלהבות,
אבל אני מקווה שאף אחד לא ילך בעקבותיו ויעבוד כמו שהוא עבד בזמן הכנת השמן.
לחמם אלכוהול על אש פתוחה זה לא הכי חכם, ובכל מדריך שבו נתקלתי לגבי הכנת שמן או תמצית מגז בוטאן מדגישים לא לעבוד עם כירת גז, ובטח שלא לעבוד עם אש פתוחה. לא שאני מבין למה צריך מדריך בשביל להבין את זה. הגיון פשוט - אלכוהול = חומר בעירה = לא מחממים אותו על אש פתוחה, נקודה.

לא משנה מה הסאטלה שאתה מוציא, זה לא שווה בית שרוף ויותר מזה, לא שווה את הבריאות שלך

Let's remove the warning labels off everything, and let the problem solve itself..

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
דון, אני מת לסיר אורז, בשביל אורז. כבר כמה זמן.
סיר קטן בתוך דלי מים חמים (מאוד) גם עובד פיצוץ.

samisomo

Member
אני לא מזמן חיפשתי איך להכין את החומר בתוך אוכל בצורה הפשוטה ביותר.
אז קראתי שאם מוסיפים את החומר לאוכל שומני אז לאט לאט החומר נקשר לשמן שבאוכל בלי אפייה\בישול.

אז מה עשיתי?
לקחתי שתי פרחים קיססתי להם תאמא ושפכתי לחצי קופסא של ממרח בוטנים ועירבבתי טוב טוב,
שמתי תקופסא במקום מוצל וקריר לשבוע והופה קיבלתי ממרח בוטנים מטריף.
כמעט באפס מאמץ.
:tiphat:

Mikiii

Member
גושן כל אחד יעשה מה שבא לו. אני לא כתבתי לכםם מדריך כי מזה יש בשפע באינטרנט. אני בסך הכל כתבתי לכם את החוויה של ההכנה + סטלה. אני גם לא ירדתי לפרטי פרטים לגביי אופי ההכנה אבל בכל מקרה אתן פה כמה מילים.
אני שמתי את הפינג'אן מעל מחבת "גריל" ממש עבה. בישלתי אותו על אש ממש נמוכה והוא התבשל במשך קצת מעל 3. שעות במקום מאוד מאוורר. כמובן שלמשך כל התהליך בדקתי שהוא לא מבעבע ומתאדה לאט לאט.
אני לא יצאתי מהבית והקפדתי להיות בסביבה של זה למשך כל התהליך למקרה ו ...
נשמע ממש רעיון טוב להוסיף את זה לאו . אני חושב נעשה ארוחת שישי זיקוקים :)