What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

שלום לכולם , חדש כמה שאלות

Finlin999

New member
שלום לכולם , חדש כמה שאלות

תמיד רציתי לגדל מכיוון שאני לא עמיד כלכלית בכלל, כבר בעבר קראתי הרבה מדריכים וכבר פיניתי את הארון לגידול פנים, התכוונתי להזמין זרעים מנירוונה אך בסוף החלטתי לא לקחת את הצעד הזה מכיוון שעבדתי בתור איש בטחון והסיכון היה גדול מידי, עכשיו קרתה תפנית שגרמה לי לחזור לזה שוב, התפטרתי ועברתי לנגב המדברי , הבנתי שזה הזמן שגם יש שמש טובה בחוץ, לכן אני מנסה לחשוב על דרך לגדל בחוץ . סביבתי היא חולית אדמה לא מותפחת צמחים פולשניים כגון חרציות, קוצי תרנגול , מקור חסידה וכדומה, האדמה פרט לאיכותה חולית היא יבשה וסדוקות לפעמים אפילו ממש כמו אבקה, עם גבעות ושקעים לא עמוקים במיוחד (תל לדוגמה בגובה גג 80 סמ״ עד מטר ואין הרבה) בגלל הצמיחה המרובה מבחוץ וגבוה, אזורי חקלאות הרוסים, ומרחבים פתוחים, שדות הטמפרטורה ביום מגיע כמעט ל40 מעלות ואפילו 42 ויש נפילה חדה בלילה(לא קבוע זה ככה אך בקיץ....), בין השטחים האלה פרוסים התיישבויות האם יש חשש באזור כזה לחיפושים של משטרה? כי עד כה לא ראיתי באזור משטרה. אני יודע שצריך לעשות את כל העניין הזה בצורה דיסקרטית ללא העלאת חשד ולהיות מוכן והשאלה שלי איך עושים זאת מבלי שיום אחד תקפוץ על נייד שלמה של סמויים , באילו איזורים לחפש להתחיל לגדל? איכן בכלל עושים חיפושים באיזורים כאלה? האם כדאי לאורך כביש ראשי ? אני מתצפת על חלק מהאזורים ואני רוצה לדעת עם יש לכם עצות לאיך להזהר ומה לעשות / רעיונות לצורכי הסוואה יתקבלו בברכה... כמו כן איזה מצרכים אני צריך? דישונים ומוצרים נוספים? מדדים או שהטבע מקל על הנושא? תודה מראש.. ונירוונה עדיין נחשב לאתר בטוח?

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
אתה צריך מקום שאין בו אנשים ועדיף ששקוע מתחת לגובה השטח כמו ואדי קטן
קח עציץ של 30-60 ליטר ותצטרך להשקות אותו כל יומיים שיתחיל יותר להתחמם ב10 ליטר מים בערך
בתור מצע אני ממליץ על:
*50 ליטר אדמת שתילה מהמשתלה
*10 ליטר קומפוסט
*5 ליטר הומוס תולעים
ולשים חיפוי של עלים או צמחים יבשים מעל העציץ גם כדי להסוות אותו וגם כדי למנוע אידוי מיותר

אתה תצטרך בעיקר לסחוב מים ואם תצטרך לדשן תוכל לערבב את הדשנים בבית ולקחת אותם מעורבבים במים
ביונובה סויל סופרמיקס זה בקבוק אחד שמכיל בערך כל מה שאתה צריך. שמים 1.5 מ"ל לליטר מהשבוע השלישי-רביעי ולא בודקים דברים נוספים. אפשר גם קצת פחות אם הצמח מגיב לדישון לא להיט

תפיסות זה בעיקר של מטיילים שקולטים צמח מגניב בטיול שלהם ומרימים אותו לאוטו
אם משטרה תופסת צמח באמצע הנגב לא באמת יתחילו להפוך את העולם למצוא של מי הוא אבל אני עדיין אני דואג לא להשאיר טביעות אצבע על העציץ אם יש את הטביעות שלך במאגר.

שתול בעציץ שחור ואם אפשר קבור אותו באדמה (יעזור לאיזון טמפ' גם) וכסה הכל בשאריות של צמחים מקומיים

חשוב לא לזרוק זבל ליד הצמח ולא לדשן יותר ממה שצריך כי פתאום ערימה של ירוק באמצע שום מקום כן מושכת את העין

orev

Active member
ולא לשכוח מבני דודינו הבדואים שגם מסתובבים בכל האזור

Latest posts

Latest posts