שלום לכולם. גידול חשאי קומפקט-פלורסנט
שלום כולם זהו פוסט ראשון שלי.
אני מגדל חובב, לצריכה אישית מתונה.
מאחר ואני ממש ממש שונא להתעסק עם עבריינים, סוחרים, ובכלל אני מעדיף לשמור על פרטיות
החלטתי כבר לפני הרבה שנים שעדיף לקחת את העניינים לידיים.
בהתחלה זה היה סתם זרעון מזדמן בעציץ. אחרי זה ניסיתי תקופה לגדל עם נל"ג בארון. חוץ מיזה שזה עלה לי הרבה כסף וכאבי ראש, זה גם סיכן אותי
מיכוון שהנל"ג היה מתחמם מאד, וחוץ משיא החורף לא יכולתי להשתמש בו.
הוונטות החזקות שהשתמשתי בהן היו מרעישות לכל השכונה. ותמיד נאבקתי בחום שהן יוצרות.
לאחר תקופת הנל"ג גיליתי לשמחתי את הנורות הקומפקט-פלורסנט ומאז החוויה השתנתה לגמרי
גידלתי זנים כמו:
AK47, Whit Widow, Kaya Gold, Pure Kush.
בחלל גידול של 90 על 90 עם נורות בעוצמה כוללת של 140 פחות או יותר.
האיוורור שלי הסתכם במאווררי מחשב פשוטים.
בהתחלה הייתי קונה דשנים כמו ביו ביז- היום אני יותר בכיוון של תה קומפוסט והומוס- פשוט גיליתי שהתוצאות לא פחות טובות- והטעם והארומה הרבה יותר נקיות. ואני מעדיף איכות על כמות.
המחזור הנוכחי
במחזור הזה נאלצנו להשתדרג ולהפוך לחשאיים לגמרי.
לקחתי רהיט בחדר שינה שלי והפכתי אותו לקופסת גידול חשאית.
הקופסא נעולה, אטומה לאור, ריח וקול. 99%
מידות : רוחב 85 ס"מ, גובה 50 ס"מ, עומק 32 ס"מ
הזן אותו בחרתי לגדל הוא:
Nirvana's Bubbelicious AutoFlower FEM
מצע הגידול : תערובת שתילה מהמשתלה הקרובה + הומוס + קומפוסט אורגני
מי השקיה: מיי אוסמוזה הפוכה, ותה הומוס לפי הצורך
בקרת ריח: ע"י תעלת איוורור (עשה זאת בעצמך) שמכילה שתיי וונטות למחשב וגם פחם פעיל בתוספת אישית. במקרה שזה לא יספיק אני מתכנן לשים בחדר מטהר אוויר בריח מסטיק שיסווה את הריח.
התאורה: נורה אחת ס-פ-ל חמישים וואט ושתי נורות 20 וואט קטנות בנתיים. כמובן שהכל ניתן להחלפה ושידרוג לפי הצורך.
אימון: כפי שניתן לראות בתמונות חיברתי לאדנית רשת גדר. ואני מתכוון לכופף את הצמח בהתאם לצורך- נראה כמה הוא אוהב להתמתח.
הערה לכל "מבקרי המדינה". אני יודע שהגידול מינימליסטי
אני מגדל רק מתוך תחביב ואני לא מחפש "לדפוק יבול". אני סה"כ צורך כמה גרמים בודדים בשבוע ונוטה לעשות הפסקות גדולות. למעשה היום אני עוד מעשן גידולים שהיו לי לפני שנה וחצי. הגידולים הקודמים שלי הניבו 50 גרם למחזור של פרחים דחוסים עמוסים בשרף ואפילו חזקים מידי לטעמי. הארון הקודם שלי פשוט יצר יותר מידי ולא היה לי מה לעשות עם כלכך הרבה גראס בעוצמה כזאת חזקה (בעיות של עשירים) בכל מקרה
אני אוהב את האתגר בגידול חשאי דווקא, ואני אוהב את הרעיון של מינימליזציה. כמה שפחות השקעה כספית/ מאמץ/ נסיעות וכו'.
זה הסטאפ. חמישה ימים מנביטה. אני תמיד עושה שיפוצים קטנים לשיפור התנאים
שלום כולם זהו פוסט ראשון שלי.
אני מגדל חובב, לצריכה אישית מתונה.
מאחר ואני ממש ממש שונא להתעסק עם עבריינים, סוחרים, ובכלל אני מעדיף לשמור על פרטיות
החלטתי כבר לפני הרבה שנים שעדיף לקחת את העניינים לידיים.
בהתחלה זה היה סתם זרעון מזדמן בעציץ. אחרי זה ניסיתי תקופה לגדל עם נל"ג בארון. חוץ מיזה שזה עלה לי הרבה כסף וכאבי ראש, זה גם סיכן אותי
מיכוון שהנל"ג היה מתחמם מאד, וחוץ משיא החורף לא יכולתי להשתמש בו.
הוונטות החזקות שהשתמשתי בהן היו מרעישות לכל השכונה. ותמיד נאבקתי בחום שהן יוצרות.
לאחר תקופת הנל"ג גיליתי לשמחתי את הנורות הקומפקט-פלורסנט ומאז החוויה השתנתה לגמרי
גידלתי זנים כמו:
AK47, Whit Widow, Kaya Gold, Pure Kush.
בחלל גידול של 90 על 90 עם נורות בעוצמה כוללת של 140 פחות או יותר.
האיוורור שלי הסתכם במאווררי מחשב פשוטים.
בהתחלה הייתי קונה דשנים כמו ביו ביז- היום אני יותר בכיוון של תה קומפוסט והומוס- פשוט גיליתי שהתוצאות לא פחות טובות- והטעם והארומה הרבה יותר נקיות. ואני מעדיף איכות על כמות.
המחזור הנוכחי
במחזור הזה נאלצנו להשתדרג ולהפוך לחשאיים לגמרי.
לקחתי רהיט בחדר שינה שלי והפכתי אותו לקופסת גידול חשאית.
הקופסא נעולה, אטומה לאור, ריח וקול. 99%
מידות : רוחב 85 ס"מ, גובה 50 ס"מ, עומק 32 ס"מ
הזן אותו בחרתי לגדל הוא:
Nirvana's Bubbelicious AutoFlower FEM
מצע הגידול : תערובת שתילה מהמשתלה הקרובה + הומוס + קומפוסט אורגני
מי השקיה: מיי אוסמוזה הפוכה, ותה הומוס לפי הצורך
בקרת ריח: ע"י תעלת איוורור (עשה זאת בעצמך) שמכילה שתיי וונטות למחשב וגם פחם פעיל בתוספת אישית. במקרה שזה לא יספיק אני מתכנן לשים בחדר מטהר אוויר בריח מסטיק שיסווה את הריח.
התאורה: נורה אחת ס-פ-ל חמישים וואט ושתי נורות 20 וואט קטנות בנתיים. כמובן שהכל ניתן להחלפה ושידרוג לפי הצורך.
אימון: כפי שניתן לראות בתמונות חיברתי לאדנית רשת גדר. ואני מתכוון לכופף את הצמח בהתאם לצורך- נראה כמה הוא אוהב להתמתח.
הערה לכל "מבקרי המדינה". אני יודע שהגידול מינימליסטי
אני מגדל רק מתוך תחביב ואני לא מחפש "לדפוק יבול". אני סה"כ צורך כמה גרמים בודדים בשבוע ונוטה לעשות הפסקות גדולות. למעשה היום אני עוד מעשן גידולים שהיו לי לפני שנה וחצי. הגידולים הקודמים שלי הניבו 50 גרם למחזור של פרחים דחוסים עמוסים בשרף ואפילו חזקים מידי לטעמי. הארון הקודם שלי פשוט יצר יותר מידי ולא היה לי מה לעשות עם כלכך הרבה גראס בעוצמה כזאת חזקה (בעיות של עשירים) בכל מקרה
אני אוהב את האתגר בגידול חשאי דווקא, ואני אוהב את הרעיון של מינימליזציה. כמה שפחות השקעה כספית/ מאמץ/ נסיעות וכו'.
זה הסטאפ. חמישה ימים מנביטה. אני תמיד עושה שיפוצים קטנים לשיפור התנאים