What's new

שבוע ראשון לפריחה ויש לי כמה שאלות(חסר נסי&#14

regev

New member
שבוע ראשון לפריחה ויש לי כמה שאלות(חסר נסי&#14

אהלן חבר'ה מה הולך?
אז סוף כל סוף יצאו לי 6 נקבות אחרי כמות גדולה של זכרים מבאסים
אין לי מושג מה הזנים כי אלו זרעים שחבר הביא לי...

יש לי חדר גדול 80*80 על גובה 160
מגדל עם מנורת 250hps משולבת
עציצים מרובעים של 6.5 ליטר
מגדל באדמה עם פרלייט של מרום גדול

הדשנים שיש ברשותי הם ביוגרו ביובלום טופמקס ביו הבן ובלום בסטיק

אני משקה פעם מים פעם דשן
עכשיו בפריחה אני נותן 2 מ"ל ביובלום לליטר מוסיף קצת טופ מקס וביוגרו

עכשיו אחרי שהבנתם פחות או יותר מה הולך אצלי הנה השאלות
הצמחות שלי כבר בגובה של 50 סנטימטר והבנתי שבמנורת 250 לא טוב שהצמחים יגבהו כל כך
אני יודע שכרגע הם לא גבוהים אבל הם רק בשבוע ראשון לפריחה אז מה אתם אומרים לעשות כדאי לשים רשת?

אני כנראה הולך להוציא 2 נקבות מהחלל כי לא ציפיתי לכמות כזאת של נקבות(זרעתי 7 זרעים ויצאו 6 נקבות)
מה אתם אומרים ה 4 נקבות שישארו יתנו יבול כמו ה6
בגלל שעכשיו הלומינים מתחלקים בין 4 צמחים ולא בין 6....

הטמפרטורה כרגע עומדת על 23-24 מעלות בלילה כאשר המנורה דולקת
חלקים חדשים שעכשיו גדלו בגבעול יצאו סגולים מה אתם אומרים?

ובקשר לדשנים מה אתם אומרים?
יש לכם המלצות יותר טובות לדישון?
ומתי כדאי להתחיל עם הבלומבסטיק לפי מה שאמרו לי בחנות זה שבוע 6 לפריחה אבל זה נראלי לי קצת מאוחר וגם יותר מידי אנשים נותנים יותר מידי המלצות אז ממש התבלבלתי פה
אשמח אם תעזרו לי.... דרך אגב הבלוםבסטיק הוא אורגני

תודה מראש לכל העוזרים וסליחה על הזיון שכל :)

regev

New member
דרך אגב בכותרת היה אמור להיות כתוב (חדר נסיון)
אבל כנראה שזה לא נכנס :blowbubbles::blowbubbles:

ככה אחי קודם כל ברוך הבא :)
לגבי הרשת אז כבר מאוחר מידי אתה צריך לתכנן את הצמח לפני הפריחה .
אתה צריך להזהר הזרעים שלך (חלקם כן, לא ,למה לא) אולי יהפכו להרמים
כי זה מה שיש בחוץ אנשים מזמינים פמנייזד והם הופכים להרימם כדי לשכפל את הגנטיקה שלהם(נקבות שהצליחו להפוך לגבר כי הן הבינו שלא יופרו מעצמן)
וכנראה שהם ימשיכו כך הלאה והלאה ואם למגדל הם הפכו ביום 55 להרמי אז חלק מהילדות שלהן יהפכו להרמי ביום 14-55 (פריחה)
... XXY -אני יכול לחפור שעות על זה
אני לא יודע מה יש לך שם יכול להיות שזה נקבות משובחות שיישארו לעד בתולות! גם אתה לא יודע ואת זה אני מאמין שנדע בהמשך עם תעדכן ;)
שמע יש לך דשנים שמספיק טובים לפעם ראשונה ואפילו חמישית ותמשיך עד שזה יסתיים לך ..
מה שגם אתה משתמש בדשנים אורגנים ופה בארץ אני לא מכיר הרבה חברות טובות אורגניות
בעצם אני לא מכיר אורגני בכלל בעוד שנה כל הדשנים של כניראה יתקלקלו חוץ מהביובלומבסטיק אותו לא ניסיתי כי אני משתמש במינרלי

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
אהלן חבר'ה מה הולך?
אז סוף כל סוף יצאו לי 6 נקבות אחרי כמות גדולה של זכרים מבאסים
אין לי מושג מה הזנים כי אלו זרעים שחבר הביא לי...

יש לי חדר גדול 80*80 על גובה 160
מגדל עם מנורת 250hps משולבת
עציצים מרובעים של 6.5 ליטר
מגדל באדמה עם פרלייט של מרום גדול

הדשנים שיש ברשותי הם ביוגרו ביובלום טופמקס ביו הבן ובלום בסטיק
הביובלום על הפנים, אני הייתי מחפש אלטרנטיבות
אני משקה פעם מים פעם דשן
עכשיו בפריחה אני נותן 2 מ"ל ביובלום לליטר מוסיף קצת טופ מקס וביוגרו
תכפיל את המינון

עכשיו אחרי שהבנתם פחות או יותר מה הולך אצלי הנה השאלות
הצמחות שלי כבר בגובה של 50 סנטימטר והבנתי שבמנורת 250 לא טוב שהצמחים יגבהו כל כך
אני יודע שכרגע הם לא גבוהים אבל הם רק בשבוע ראשון לפריחה אז מה אתם אומרים לעשות כדאי לשים רשת?
כן

אני כנראה הולך להוציא 2 נקבות מהחלל כי לא ציפיתי לכמות כזאת של נקבות(זרעתי 7 זרעים ויצאו 6 נקבות)
מה אתם אומרים ה 4 נקבות שישארו יתנו יבול כמו ה6
בגלל שעכשיו הלומינים מתחלקים בין 4 צמחים ולא בין 6....
אין צורך. מקסימום תדלל עלים עודפים שמצלים ישירות על מוקדי פריחה בשבוע השלישי והשישי.

הטמפרטורה כרגע עומדת על 23-24 מעלות בלילה כאשר המנורה דולקת
חלקים חדשים שעכשיו גדלו בגבעול יצאו סגולים מה אתם אומרים?
הכל טוב

ובקשר לדשנים מה אתם אומרים?
יש לכם המלצות יותר טובות לדישון?
ומתי כדאי להתחיל עם הבלומבסטיק לפי מה שאמרו לי בחנות זה שבוע 6 לפריחה אבל זה נראלי לי קצת מאוחר וגם יותר מידי אנשים נותנים יותר מידי המלצות אז ממש התבלבלתי פה
אשמח אם תעזרו לי.... דרך אגב הבלוםבסטיק הוא אורגני
בלומבסטיק אורגני עולה המון כסף ומתאים מהשבוע השלישי. צריך לשים עד מ"ל לליטר איתו באדמה והוא אחלה של תוסף.
אני משתמש בלא אורגני ואני אוהב מאוד את התוצאות (ופחות את העלויות)
עם הביובלום אני הייתי מגדיל את הבלומבסטיק כחובה, אבל אתה יכול גם להחליף את הביובלום בדשן מינרלי של חברה אחרת וסלאמת
ויש לי הרגשה ששמעת את הדיבור הזה מהידרושופ :moon:
אתה מוזמן לחפש בפורום פה קצת אחורה על כמה אני אוהב אותם

תודה מראש לכל העוזרים וסליחה על הזיון שכל :)
ברוך הבא

לגבי מתי לתת את הביובלומבסטיק זה תלוי בזן שלך מתי הוא מסיים?? אני בחלק מהזנים שלי נותן אותו ביום 24 כשאני רואה פרחים לבנים ויפים שרוצים לקבל כח ומאסה ואז שוב .. אני לא מדד בכלל אני שם תמיד טיפה יותר מידי חחח לא הייתי ממליץ לך להגזים עם זה ,זה מרוכז החרא הזה ושלך גם אורגני/אדמה אז הוא משפיע לאט ונישאר לאורך זמן.

תקשיב לאלה מהחנויות לא תגיע רחוק ,אנשים שרוצים להתפרנס וצריך למכור לך דברים שנמצאים פה כמה חודשים על המדף וחיי המדף שלהם עומדים על שנה (לפי התנאים שהחברה רושמת באת שלה..)אלה אם כן תשים את הדשנים במקרר בקיץ והם יחזיקו לך עוד שנה בלחץ לא מומלץ!
אם תשתמש בדשן מקולקל לא תדע בכלל מה עובר על הצמח שלך !כי תמיד יהיה חוסרים אתה תעלה במינון ותהרוג אותו.. אלה אם כן אתה אחד שמבין בצמחים או שגידל כמה פעמים בחייו . כדי להבין שאתה מזין את התינוקת שלך באוכל מקולקל

regev

New member
כן כבר הבנתי שהידרושופ האלה נוכלים
קצת באיחור אבל עדיף ככה

אז מה אתם אומרים אפשר להשים רשת או לא?
ואם להשים רשת אז על איזה גודל חורים אתם ממליצים? והאם מותר לעקם את הגבעול מתחת לרשת כאשר הוא בפריחה?

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
אני משתמש ברשתות על הגידור של רוב העיריות - רשת מתכת עם ציפוי פלסטיק ירוק.
גודל 2 ס"מ עם 2 ס"מ עד 5 ס"מ על 5 ס"מ. כל מה שבדרך עובד יופי.
מותר והמומלץ לעקם את הענפים מתחת לרשת כדי ליצור כיסוי אחיד.
כל הענפים צריכים להיות מתחת לרשת (אין צורך "לסרוג" מלמעלה למטה, פשוט לכופף ולייצב מתחת לרשת) עד אמצע שבוע השני לפריחה באינדיקות ואמצע שבוע שלישי בסטיבות ואז נותנים לראשים לעלות מעל הרשת.

אני במקומך לא הייתי סורג עכשיו אתה כבר בפריחה וזה סתם לחץ מיותר וזה לא יוציא לך יותר באדים... למחזור הבא הייתי ממליץ לך לעשות מה שפונזי רשם פה לגבי גודל הרשת ואיך לעשות את זה

Latest posts

Latest posts